Kojamo

Uusimmat artikkelit

4.12.2019

Ulkomaiset sijoittavat hankkivat rutkasti Kojamoa

Kojamon suurimmat omistajat: Teollisuusliitto, Ilmarinen ja Varma myivät marraskuun aikana miljoonia osakkeita. Ostajapuolella oli ulkomaisia sijoittajia, mikä ilmenee Kojamon hallintarekisteristä, kirjoittaa Rakennuslehti. Vaikka suurimmat omistajat möivät kuukauden aikana yhteensä yli 10 miljoonaa osaketta, ovat ne yhä asuntosijoitusyhtiön kolme suurinta omistajaa.

22.3.2019

Koro-Kanerva jyrähtää: ”Kojamon mainos kuvastaa alan vanhoja helmasyntejä”

Viime päivinä vuokramarkkinoilla kuhinaa on herättänyt valtakunnan yhden isoimman vuokranantajayrityksen radiomainossarja. Mainoksissa painajaismainen pienvuokranantaja utelee yksityisasioita asunnonhakijoilta, marssii vuokra-asuntoon sisään asiasta sopimatta ja kohtelee vuokralaista kaikin puolin huonosti. Mainoksen mukaan isolla vuokranantajalla asukas on turvassa.

21.5.2018

Kojamo suunnittelee listautumisantia ja listautumista Nasdaq Helsingin päälistalle

Kojamo Oyj suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalle. Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö sijoituskiinteistöjen käyvällä arvolla mitattuna. Se tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumiseen liittyviä palveluja pääasiassa Helsingin seudulla, Tampereen, Turun, Kuopion ja Lahden alueilla sekä Oulun ja Jyväskylän kaupungeissa.

27.3.2017

VVO-yhtymä Oyj on nyt Kojamo

VVO-yhtymä Oyj on nyt Kojamo. Nimenmuutoksen taustalla on yhtiön merkittävä uudistuminen. Konsernin emoyhtiö toimii jatkossa asuntojen nimestä erottuvalla uudella nimellä, joka otetaan käyttöön heti.