finnbuild

Uusimmat artikkelit

27.1.2021

FinnBuild siirtyy vuoden 2022 syksyyn

Rakennusalan tapahtuma FinnBuild siirtyy järjestettäväksi alkuperäisen tapahtumarytmin mukaisesti vuoden 2022 lokakuuhun. -Pitkittyneen koronatilanteen ja voimassa olevien rajoitusten vuoksi huhtikuussa ei vielä ole mahdollista järjestää suurtapahtumaa. Siirtämällä FinnBuildin ensi vuoden lokakuuhun pystymme varmistamaan tapahtuman laadukkaan toteutuksen ja siihen oleellisesti kuuluvat kohtaamiset, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Riikka Telin Messukeskuksesta.

9.10.2018

Loppuunmyyty FinnBuild esittelee rakentamisen koko kirjon

Viimeistä paikkaa myöten loppuunmyyty FinnBuild esittelee rakentamisen koko kirjon start up -yritysten tarjonnasta suurten, kansainvälisten yritysten tuotteisiin ja palveluihin. Entistä kansainvälisempi rakentamisen ja talotekniikan suurtapahtuma järjestetään 10.-12.10. Messukeskuksessa, Helsingissä.

25.9.2018

FinnBuild – Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut lokakuussa Helsingin Messukeskuksessa

FinnBuild tapahtumakokonaisuudessa 10. – 12.10. ovat esillä rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä alan asiantuntijaohjelmaa.

3.10.2016

Kansainvälisessä FinnBuildissä yrityksiä 15 eri maasta

Ensi viikolla järjestettävä rakennus- ja talotekniikka-alan suurtapahtuma FinnBuild kokoaa yhteen koko rakennusalan. Kotimaisten alan toimijoiden lisäksi tapahtumassa on yli 50 ulkomaista yritystä, ja omat maa-alueet muun muassa Liettualle ja Latvialle. FinnBuild järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.–14.10.2016.