Näytteilleasettajat

Tapahtuman näyttely

Kartasta löydät näytteilleasettajien paikat numeroittain.

Näyttelyn kartta

2. Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

  • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
  • laadukas koulutus
  • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua! Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta

www.ukl.fi

3. Vapaa (12m2)

4. KONE Hissit Oy

KONE tarjoaa innovatiivisia ja ekotehokkaita hissi-, liukuporras- ja automaattioviratkaisuja sekä järjestelmiä, joilla ne integroidaan nykyajan älykkäisiin rakennuksiin. Tuemme asiakkaitamme kaikissa vaiheissa suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta kunnossapitoon ja modernisointiin. Olemme luotettava kumppani rakennuksen koko elinkaaren ajan. 
Tutustu lisää nettisivuillamme: www.kone.fi.

www.kone.fi

6. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. 

www.hsy.fi

7. Lounea Valokuitu

Vakaa ja nopea valokuitu taloyhtiöön. Sano hei hei nettisurffailun hitaudelle ja lämpimästi tervetuloa Lounea Valokuidulle! Meiltä saat koko kiinteistön kattavan fiksun ratkaisun, joka tuo huippunopean ja vakaan nettiyhteyden kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin kerralla. Valitsemalla Lounean valokuituyhteyden saat käyttöösi rajattoman tiedonsiirtokapasiteetin ja samalla nostat kiinteistön arvoa korkeuksiin!

www.lounea.fi

8. Isännät Oy

Isännät Oy on vuonna 1975 perustettu ISA auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella. Henkilöstömme on koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia. Käytössämme on nykyaikaiset viestintävälineet ja ohjelmistot sekä sähköinen dokumentinhallinta. Tule juttelemaan osastollemme numero 8 ja pyydä meiltä tarjous isännöinnistä.

www.isannat.fi

9. VesiTekno Oy

VesiTekno Oy tarjoaa monipuolisia energiatehokkuuspalveluita ja -tuotteita, kuten energian säätöä. Tarjoamme teille magneettivapaata Vulcan järjestelmää sekä JUDO-suodattimia. VesiTekno Oy tarjoaa lämmitysjärjestelmien optimointipalveluja, joiden avulla parannamme niiden toimintaa ja energiatehokkuutta. VesiTekno Oy:n tuotteet ja palvelut on suunniteltu auttamaan ja säästämään energiaa. Yhdessä kohti puhtaampaa ja parempaa tulevaisuutta.

www.vesitekno.fi

10. Cervi Talotekniikka Oy

Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä. Asiakkaille olemme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta tarjoava kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee. Palveluitamme ovat mm. ilmanvaihdon huolto, puhdistus, säätö ja saneeraus.

www.cervi.fi

11. Velco

Automaattisesti ulkolämpötilan mukaan säätyvät Velco-korvausilmaventtiilit tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan tavan ilmanvaihdon parantamiseen. Velco-korvausilmaventtiileillä ilmanvaihto on mahdollista toteuttaa asuinmukavuus, vaatimusten mukaiset ilmamäärät, riittävä äänenvaimennus sekä tehokas ilmansuodatus huomioiden. Tule vierailemaan osastollamme, autamme sinua ratkaisemaan korvausilmanvaihdon haasteet!

www.velco.fi

12. Vatajankoski Oy

Vatajankosken asiakkaana taloyhtiösi saa edulliseen kuukausihintaan käyttöönsä uusinta teknologiaa rahan ja energian säästöön.  Sinun ei tarvitse investoida laitteisiin, eikä liioin huolehtia niiden toimivuudesta – me teemme sen puolestasi.  Ja mikä parasta, palvelumme säästää enemmän kuin maksaa.

Vatajankoski tuo taloyhtiölle jatkuvaa säästöä. Se on lupauksemme myös sinulle.

Tervetuloa osastollemme nro 12. Vastailemme mielellämme kysymyksiisi ja laskemme myös potentiaaliset säästöt taloyhtiökohtaisesti. Tavataan Taloyhtiöpäivillä 2023!

www.vatajankoski.fi

13. ESTERI Pesulakoneet Oy

Esteri pesulakoneet on kiinteistöpesuloihin erikoistunut kotimainen yritys.
Tarjoamme kokonaispalvelua suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.
Osastolla uutuus Esteri Koma rahastin, joka toimii pankki- ja luottokorteilla sekä puhelimen mobiilimaksujärjestelmillä.

www.esteri.com

14. Picote Oy

PICOTE on viemärisukituksen pioneeri ja innovaattori vuodesta 2008 lähtien. Kansainvälisenä ja palkittuna asiantuntijayrityksenä meillä on jo yli 250 kansainvälistä patenttia ja hyödyllisyysmallia liittyen putkistojen saneeraukseen ja työkaluihin. Saneeraamme Suomessa vuosittain yli 20 km kiinteistöjen sisäpuolisia viemäreitä ja PICOTE-sukitusmenetelmällä on Eurofins Expert Services Oy:n (ent. VTT) myöntämä tuotesertifikaatti EUFI29- 20004643-C.

www.picotegroup.com/fi

15. Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistöjen koko elinkaarelle; korjaus- ja uudissuunnittelua, rakennuttamista ja valvontaa sekä kuntoarvioita, tarkastuksia ja tutkimuksia. Tavoitteemme on, että kiinteistöt voivat hyvin vuodesta toiseen ja suuretkin rakennusprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä. Palvelemme koko Suomen alueella kahdesta toimipisteestämme Helsingistä ja Jyväskylästä.

www.talokeskus.fi

16. Korjausvelkalaskuri.fi

Turvaa taloyhtiön luottokelpoisuus! Insinööritoimisto Talokatsastus Oy:n kuntoarvioon perustuva PTS, AsuntoSatama LKV:n välittäjätiimin arviokirja taloyhtiön kaikkien asuntojen ja tilojen yhteenlasketusta arvosta sekä – sokerina pohjalla – ammatti-isännöinti on yhdistelmä, jolla pidetään huolta taloyhtiön luottokelpoisuudesta ja osakkaiden omaisuudesta.

www.korjausvelkalaskuri.fi

17. OIT Isännöinti

OIT isännöinti on taloyhtiöiden kumppani, joka ymmärtää asukkaan ja taloyhtiön tarpeet. Olemme vakaalla pohjalla toimiva luotettava isännöintitoimisto, jolla on pitkä kokemus erilaisten taloyhtiöiden isännöinnistä. Henkilökunnaltamme löytyy monipuolista erikoisosaamista, joka näkyy asiakkaillemme asiantuntevana isännöintinä niin arjessa kuin esimerkiksi saneerauksia suunniteltaessa ja hoidettaessa.
Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle 17.

https://oit.fi/

18. SafeDrying Oy

SafeDrying Oy on Suomen johtava rakennusten etävalvottujen sisäpuolisten kuivatusjärjestelmien toimittaja. Patentoitu kuivatus- ja kuivanapitojärjestelmä takaa kiinteistön kuivumisen ja kuivana pysymisen koko käyttöiän ajan.  
 
Menetelmä mahdollistaa kustannustehokkaat ja vikasietoiset korjaukset aiemmin jopa korjaamattomina pidetyissä perustamistavasta johtuvista kosteusongelmista kärsivistä kohteista.

www.safedrying.fi

19. Akvatek Oy

Akvatek on kiinteistöjen viemäreiden kotimainen huippuasiantuntija tuhansien tyytyväisten asiakkaiden kokemuksella. Tutkimme ja huollamme viemärit alan parhailla menetelmillä ja työkaluilla. Päätehtävämme on olla ennaltaehkäisemässä vesivuotovahinkoja viemäreissä, joita edelleen tapahtuu liian paljon. Palveluihimme kuuluvat viemärikuvaukset, viemärihuollot ja viemärisaneeraukset sukittamalla.

https://akvatek.fi

20. KotiCharge

KotiCharge tarjoaa jaetut sähköauton laturit taloyhtiöiden asukkaille ilman kalliita remontteja. Laturi asennetaan nykyiseen lämpöpylvääseen ja jaetaan asukkaiden kesken. Jokaisella asukkaalla on mobiilisovellus, jolla laturin voi varata ennen käyttöä. Sähkökustannukset maksetaan taloyhtiölle automaattisesti kunkin kuukauden lopussa kulutuksen mukaan. Älylataus kun sähkön hinta on edullisimmillaan. Kuormituksen tasapainottaminen tuettu.

https://koticharge.com

21. Komu Homes

Tarjoamme markkinoiden moderneimman ovipuhelinjärjestelmän, joka on täysin langaton ja jopa 5 kertaa verrokkejansa edullisempi. Järjestelmämme avulla asukkaat saavat videoyhteyden alaoven vierailijoihin mobiilisovelluksen avulla ja pystyvät näin ollen avaamaan oven etänä – sijainnistaan riippumatta.  
 
Tarjoamme myös samaan mobiilisovellukseen digitaalisen varauskalenterin, ilmoitustaulun sekä tekoälyllä varustetun asumisen apurin.

www.komuhomes.com/

22. Katoskontti

Paloturvalliset jätekatokset taloyhtiöille rakennettuna konteista, jotka tuodaan käyttövalmiina suoraan pihaan ilman rakennustyömaata. Helppoa ja vaivatonta ilman raskasta lupaprosessia, usein pelkkä toimenpidelupa riittää. Pyydä ilmainen tarjous!

www.katoskontti.fi

24. Rakennuslehti

Rakennusalan koulutettujen ammattilaisten oma media on myös korjausrakentamisen erikoislehti. Viikoittain ilmestyvässä lehdessä käsitellään aina uudet menetelmät ja määräykset. Lisäksi kymmenen Rakennuslehden 40:stä numerosta keskittyy talotekniikkaan tai korjausrakentamiseen. Rakennuslehti ilmestyy myös verkossa, uutiskirjeenä ja uutissovelluksena. Tutustu sähköisesti www.rakennuslehti.fi/diginayte

www.rakennuslehti.fi

25. Tunesmart

Pohjoismaiden johtavien rakennusautomaatioyritysten kehittämä Tunesmart-palvelu tuo taloyhtiön digiaikaan energiansäästöratkaisulla, joka on aiemmin ollut saatavilla vain isoille liikekiinteistöille. Tunesmart tarjoaa ratkaisut huoneistojen lämmityksen optimointiin, vedenkulutuksen seurantaan, sähkökojeiden hallintaan ja sähköautojen lataukseen. Saat taloyhtiösi tueksi kokeneen kumppanin yhtiökohtaisella palvelulla. Tuhlaa vähemmän, asu mukavammin ja varaudu tulevaisuuteen Tunesmartilla.

www.tunesmart.fi

26. Tehomen Oy

Tehomen Oy tarjoaa sähköautojen latausratkaisuja kartoituksesta, infran parantamiseen ja latausasemien asentamiseen avaimet käteen periaatteella. Kauttamme saatte myös operointi- ja laskutuspalvelut. Olemme olleet sähköistämässä liikennettä Etelä-Suomen alueella vuodesta 2011. Räätälöimme parhaat ratkaisut taloyhtiöiden ja yritysten tarpeiden pohjalta.

www.tehomen.fi

27. Pelti-Ässät Oy

Pelti-Ässät – 20 vuotta parempien kattojen puolesta. Peltikattourakointi, kattomaalaukset, kattokorjaukset, kattoturva-asennukset, kattohuoltopalvelut ammattitaidolla kaikille katemateriaaleille. Missiomme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja onnistua yhdessä menestymään. Tunnetusti laadukkaalla tekemisellä luomme arvoa kiinteistön omistajille pidentämällä kattojen elinkaarta pitkälle tulevaisuuteen. Vastuullisesti parempien kattojen puolesta.

www.peltiassat.fi

28. Sydänturva

Sydänturva tarjoaa laadukkaita ja luotettavia defibrillaattoreita (sydäniskuri) taloyhtiöille, yrityksille ja julkisiin tiloihin. Valikoimassa on tarkasti testattuja ensiavun tuotteita, joiden avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä, äkillisen sydänpysähdyksen sattuessa. Defibrillaattori taloyhtiössä luo sekä turvaa asukkaille että modernin ja välittävän vaikutelman taloyhtiöstä. Joko teidän taloyhtiössänne on defibrillaattori?

www.sydanturva.fi

29. Wirmax Talotekniikka

Wirmax on moderni talotekniikkakonserni laajalla osaamisalueella. Tarjoamme asennus- ja huoltopalvelut kiinteistön LVIS-, automaatio- ja turvatekniikan tarpeisiin. Ylläpidämme kiinteistöjä ja edistämme energiatehokkuutta aurinkosähkö- ja lämpöpumppuratkaisujen avulla. Toteutamme huoltopalveluita 40:n huoltoyksikön voimin ja vuosittain toteutamme noin 11.000 huoltokeikkaa. Wirmaxkonsernissa työskentelee yli 120 talotekniikan ammattilaista.

www.wirmax.fi

30. Asianajotoimisto Haanpää Oy

Asianajotoimisto Haanpää Oy on Suomen timanttisin asunto-osakeyhtiöoikeuden ja riitojen ratkaisun asiantuntija. Hoidamme vuosikymmenten kokemuksella ja energisellä otteella taloyhtiöiden, isännöitsijöiden, yritysten sekä osakkeenomistajien juridiikan osaamista vaativat asiantuntijatehtävät. Toimimme koko Suomen alueella.
Tervetuloa tutustumaan meihin Taloyhtiö 2023 -tapahtumassa. Osastollamme on jälleen myös Kysy juristilta -neuvoja.

www.hclaw.fi

31. Air Termico Oy / Dir Air Oy

Yritys kehittää, valmistaa, myy ja asentaa Air Termico ja Air-In® -korvausilmaventtiileitä, äänenvaimennusratkaisuja sekä ovivirtaussäleikköjä. DirAir Oy on toiminut vuodesta 1992, mutta taustalta löytyy asiantuntemusta lämpöä talteenottavien tuloilmaikkunaventtiilien kehittämisestä yli 40 vuoden ajalta.

www.airtermico.fi

32. Consti Taloyhtiöt

Consti on yksi Suomen suurimmista asuintalojen korjaajista. Consti Taloyhtiöt -toimiala toteuttaa linjasaneerauksia, julkisivukorjauksia ja kattoremontteja taloyhtiöille. Constilta saat palvelut, jotka vastaavat nykypäivän tarpeisiin. Eco Consti -palveluperheeseen kuuluvat muun muassa sähköautojen latauspisteiden asentaminen sekä muita energiaratkaisuja, kuten aurinkoenergian ja geotermisen lämmön hyödyntäminen.

www.consti.fi

33. Skaala IFN Oy

Skaala on Suomen johtavia ikkuna- ja ovibrändejä. Olemme suomalaisen lasinvalmistuksen pioneeri ja lasiantuntija sanan joka merkityksessä: ammattilaisemme, tuotteemme ja palvelumme ovat laadukkaita ja kestäviä.  
Olemme valmistaneet ikkunoita ja ovia pohjoisiin oloihin omilla tehtaillamme Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1956.  
Kaikilla tuotteillamme on Avainlippu.

www.skaala.com

34. Costella Oy

Costella Oy on vuonna 1994 perustettu korjausrakentamiseen, talotekniikkaan ja lämpöpumpputekniikkaan erikoistunut yritys. Maahantuomme lämpöpumppuja, varaajia, sähkökattiloita yms. Olemme erikoistuneet hybridilämmitys ratkaisuihin sekä poistoilman lämmön talteenottoon. Teemme lämpöremontit omakotitaloihin ja suuriin kiinteistöihin luotettavasti ja ammattitaidolla.

www.costella.fi

35. MTR-Isännöinti Oy

Isännöimme pk-seudulla erilaisia taloyhtiöitä yli 20 vuoden kokemuksella ja yli 40 isännöinnin ammattilaisen voimin. Asiakkaiden mielestä olemme tuplasti parempia (lue lisää: mtr.fi)! 
– koulutetut isännöitsijät, joilla on aikaa hallitukselle 
– tukena talous- & asiakaspalvelutiimi sekä tekninen isännöinti 
hallituksella 24/7 näkyvyys maksuliikenteeseen ja taloyhtiön dokumentteihin 
Tervetuloa osastollemme 35 juttelemaan isännöinnistä!

mtr.fi

37. KITA Kiinteistö ja talotekniikka media

Korjausrakentamisen, isännöinnin, kiinteistönpidon ja talotekniikan toimialamedia. 
KITA on vapaasti luettavissa sähköisesti www.kita.fi sivuilla.

www.publico.com

39. HSY Ilmastoinfo

HSY:n Ilmastoinfo opastaa ja kannustaa kaupunkilaisia, taloyhtiöitä ja pk-yrityksiä energiatehokkaaseen elämään ja ratkaisuihin.

www.hsy.fi

40. Suomen Hissiurakointi Oy

Suomen Hissiurakointi on kotimainen perheyritys, joka on tarjonnut asiakkailleen hissialan palveluita yli 40 vuoden ajan. Huollamme ja korjaamme merkkiriippumattomasti hissejä, liukuportaita ja nosto-ovia. Olemme vuosikymmenien ajan vastanneet tuhansien laitteiden ylläpidosta ja moitteettomasta toiminnasta. Meiltä saa modernisointiratkaisut kaikentyyppisiin hisseihin sekä liukuportaisiin.

www.shu.fi

41. Elisa Oyj

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-TV-ratkaisut taloyhtiöille. Toimitamme talon tekniseen tilaan valokuidun, josta taloyhtiön ja asukkaiden valinnan mukaan on saatavana nopeita ja laadukkaita laajakaista-, viihde- ja kaapeli-tv-palveluita.

www.elisa.fi

42. FIBOX

Fibox tarjoaa markkinoille laadukkaita ja kestäviä sähköauton latausratkaisuja, auton lämmitysrasioita, automaatiokeskuksia, muovikoteloita sekä asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöityjä muovimekaniikkaratkaisuja.

www.fibox.com

43. Huoneistotietojärjestelmä

Huoneistotietojärjestelmä on vuonna 2019 käyttöön otettu sähköinen rekisteri, johon kerätään tiedot osakehuoneistojen, kuten asuntojen ja autopaikkojen, omistuksista, panttauksista ja rajoituksista. Huoneistotietojärjestelmään siirtyvät Suomen noin 90 000 taloyhtiötä ja 1,5 miljoonaa osakehuoneistoa.

Ennen vuotta 2019 perustettujen asunto-osakeyhtiöiden tulee siirtää osakeluettelonsa huoneistotietojärjestelmään vuoden 2023 loppuun mennessä.

www.osakehuoneistorekisteri.fi

44. Sorcolor Oy – Rajattoman hyvä maalausliike

– sisämaalaukset; huoneistot ja porrashuoneet 
– julkisivujen maalaukset 
– tiilikattojen pinnoitukset ja huollot 

www.sorcolor.fi

45. Sanimatto

Yksilölliset vaihtomattopalvelut sekä kumipohjaisten ovi- ja käytävämattojen pesupalvelut. Meiltä saat laadukkaat, juuri tiloihin mitoitetut matot joko omaksi tai vuokralle.

www.sanimatto.fi

46. Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut perheyritys. Yrityksemme palvelu perustuu vankkaan kokemukseen ja kattavaan osaamiseen. Isännöitsijämme ovat huolella valittuja ja standardoituun palveluun perehdytettyjä ammattilaisia. Peruslupauksemme mukaisesti tarjoamme luotettavaa huolenpitoa asiakkaillemme.

www.hsi.fi

47. CoolCenter Oy

Coolcenter Forssa Oy on kokenut, pitkään alalla toiminut suomalainen kylmälaitteiden valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme kylmälaitteita omilla WineQueen ja Coolcenter ® -tuotemerkeillämme.  
CoolCellar®-ratkaisut: Valikoimaamme kuuluu täysin uudentyyppinen taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kylmäsäilytysratkaisu. CoolCellar®-mallisto soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

www.coolcenter.fi/yhteystiedot

48. Korjauspartnerit Oy

Putkiremontti, julkisivuremontti, piharemontti tai joku muu pienempi homma – kaikkeen löytyy meiltä kokenut asiantuntija, joka auttaa koko hankkeen läpiviennissä tai jossakin pienemmässä tehtävässä. Avullamme löytyy sopiva korjaustapa, toimintamalli ja hyvät yhteistyökumppanit. Tunnemme taloyhtiömaailman sekä kiinteistökehityksen tarpeet. Teemme isännöitsijän työn helpoksi sekä osakkaan ja asukkaan tyytyväiseksi.

www.korjauspartnerit.fi

50. One4all Finland Oy

Tarjoamme digitaalisia asukasviestinnän ratkaisuja ja asumisen palveluita taloyhtiöiden tarpeisiin. Palveluvalikoimamme sisältää digitaaliset porrasnäytöt (kosketus- ja passiivinäyttö), asukassovelluksen, digitaalisen varauskalenterin sekä siihen liitettävät kulunohjaus- ja maksupalvelut. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lisäominaisuuksia, jotka täydentävät asumisen palvelualustaa. 
Lue lisää www.one4all.fi ja seuraa meitä somessa.

www.one4all.fi

51. Mainder

Mainder – Uusi digitaalinen palvelu vastaa asukkaiden toiveisiin ja tulevaisuuden asumisen tarpeisiin. 
Mainder tarjoaa kokonaispalveluna kaikki taloyhtiön tarvitsemat palvelut, oikea-aikaisesti ja ammattitaidolla.  
Mainderin sydän on sovellus, jonka kautta monipuolinen palveluverkosto on vain yhden viestin tai puhelinsoiton päässä. Sovellus on saatavilla niin hallituksen jäsenille, asukkaille, osakkaille kuin sijoittajillekin.

www.mainder.fi

52. Suomen Kiinteistöasiantuntijat KIAS Oy

KIAS tarjoaa asiakkailleen räätälöityä kiinteistöjen teknisiä asiantuntijapalveluja. 
KIAS toimii koko valtakunnan tasolla. 
Kotimaisen perhekonsernitaustan ansiosta pystymme toimimaan innovatiivisesti ja ketterästi muuttuvassa ympäristössä. 
Tuotamme teknistä asiantuntijapalvelua oman henkilöstön sekä vakiintuneen laajan kumppaniverkoston voimin. Toimimme koko kiinteistön elinkaaren ajan.

www.kias.fi

53. Flush Oy Finland

Lämmitysjärjestelmän C-Flus h -saneerauspuhdistus, perussäätö, tasapainotus, patteriventtiilien vaihdot.

www.flush.fi

55. Codeax

Me autamme sinua tuomaan turvallisuustiedot kaikkien saataville ja tekemään niiden omaksumisesta kiinnostavaa ja hauskaa. 
 
Tuotteemme Codeax®SAFE on visuaalinen digialusta kiinteistön turvallisuustietojen hallintaan ja kommunikointiin. Tällä palkitulla alustalla muodostat kiinteistölle kattavan pelastussuunnitelman, johon asukkaiden on helppo tutustua. Nyt jos koskaan on aika viedä taloyhtiöiden turvallisuus seuraavalle tasolle!

www.codeax.fi

56. Puuha Group Oy

Puuha on kotimainen ulkoleikki- ja liikuntavälineitä sekä ympäristökalusteita suunnitteleva, valmistava ja myyvä yritys. Palveluihimme kuuluvat asennuspalvelut, leikkipaikkojen huolto ja kunnossapito sekä turvatarkastukset. Autamme myös piha-alueiden suunnittelussa. Monipuolinen tuotevalikoimamme kattaa kohderyhmät taaperoista senioreihin. Tuotteet on suunniteltu Suomen sääoloihin, ja kattava varaosasaatavuus pidentää tuotteidemme elinkaarta.

www.puuha.com

57. Balkonser

Me huollamme ja korjaamme parveke- ja terassilasit kuntoon!
Palvelemme nopeasti ja ystävällisesti niin yksittäisissä vikakorjauksissa, kuin suuremmissa huoltoprojekteissa.
Säästämme palvelumme avulla paljon taloyhtiön rahaa lisäämällä merkittävästi (jopa tuplaamalla) parveke- ja terassilasien elinkaarta. Samalla asukastyytyväisyys ja turvallisuus kohenevat.

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:
myynti@balkonser.fi
p. 0207639090

www.balkonser.fi

58. Suomen KattoCenter

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 
 
Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Yli kolmen tuhannen tehdyn kattoremontin mukanaan tuomalla ammattitaidolla kattoasentajamme hoitava urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

www.kattocenter.fi

59. Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Kotikatu on osa PHM Groupia.

www.kotikatu.fi

60. Scanoffice Oy

Mobair korvausilmalaitteet, Mitsubishi Electric Lossnay huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet 

www.scanoffice.fi

61. Molok Oy

Kotimainen Molok® on nykyaikainen ja tehokas jätehuoltoratkaisu. Laaja tuoteperhe mukautuu moneen tarpeeseen.

Molok-syväkeräys perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöistä on maan alla. Pystysuoran rakenteen ansiosta jätepiste mahtuu pieneen tilaan. Suuren keräyskapasiteetin ja jätteen tiivistymisen ansiosta säiliöitä tyhjennetään harvemmin. Tällöin jäteautot käyttävät vähemmän polttoainetta ja muodostavat vähemmän CO2-päästöjä.

www.molok.fi

62. IdeaStructura Oy

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme kiinteistöalan ammattilaisille ja taloyhtiöille rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla haluamme parantaa rakentamisen laatua. Viemme palvelut suoraan työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolien kesken.

www.ideastructura.com

64. InterControl Oy

InterControl on kotimainen latausratkaisujen ja suurteholatauksen asiantuntija. Meiltä myös ratkaisut kaikkiin virranjakelun tarpeisiin jakelukiskojärjestelmällä.

www.intercontrol.fi

65. eChargie

eChargie on globaali sähköisen liikenteen digitaalinen palvelualusta, joka koostuu kolmesta komponentista eli digitaalisesta maksualustasta, fyysisestä sähköajoneuvojen latauslaitteesta ja kiertotaloutta tukevasta liiketoimintamallista. Ratkaisu mahdollistaa sähköajoneuvojen lataamisen palveluna ilman fyysisiä alkuinvestointeja ja pääoman sitoutumista latauslaitteiden hankintaan.

www.echargie.com

66. Väestönsuojantarkastus.fi

Väestönsuojien tarkastukset, huollot ja tarvikkeet. Pelastussuunnitelmat. Palo- ja poistumisturvallisuuden palvelut.

www.väestönsuojantarkastus.fi

67. Kotitalo

Kotitalo on taloyhtiöasumisen suunnannäyttäjä ja ajankohtaismedia, joka tarjoaa asumisen tietoa ja vinkkejä hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. Kotitalo ilmestyy paperisena 6 kertaa vuodessa ja ajankohtaiset taloyhtiöasumisen jutut löytyvät osoitteesta kotitalolehti.fi. 

www.kotitalolehti.fi

68. KattoHoiva Oy

KattoHoiva Oy on erikoistunut kattojen asiantuntijapalveluihin, huoltoihin ja korjauksiin. Palvelumme kattavat koko katon elinkaaren. Kokeneiden ammattilaistemme päämäärä on maksimoida kattosi elinikä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme ennaltaehkäisevät kuntoarviot ja huoltotoimenpiteet vankalla ammattitaidolla katolle kuin katolle. Lisäksi meiltä vuotoja ehkäisevä, sähköä johtava Controlit-alusmateriaali.

www.kattohoiva.fi

70. Kiinteistöalan hallitusammattilaiset Akha ry

Tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiöille hallitustyöskentelyn osaamista ja kiinteistöalan tuntemusta. Välitämme hallitusammattilaisia ja kiinteistöalan asiantuntijoita hallituksen jäseniksi ja puheenjohtajiksi sekä konsulteiksi. Tuemme hyvän hallintotavan toteutumista muun muassa koulutuksilla ja yhteistyöfoorumeilla sekä osallistumalla taloyhtiöiden hyvän hallintotapasuosituksen laatimiseen ja kehittämiseen.

www.akha.fi

71. Kerabit Katto

Olemme yksi Suomen suurimmista kattourakoitsijoista, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1910. Rakennamme ja remontoimme kaikkia kattoja sekä pihakansia. Uusimat palvelusovelluksemme ovat aurinko- ja viherkatot, vähähiiliset bitumikatot sekä elementtikatot.  
 
Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat katto- ja pihakansiremontit. Katso referenssit nettisivuiltamme!

https://kerabit.fi/katto

72. Kerabit Kattohuolto

Yrityksemme on kattohuollon ammattilainen. Pidennämme kattojen käyttöikää asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Palvelemme koko Suomessa ja teemme kaikki huollot takuutyönä. Valikoimaamme kuuluvat kattohuoltojen lisäksi kattavat kuntoarviot, vuotokorjaukset, tiilikattojen pesut, pinnoitukset ja puhdistukset sekä peltikattojen pesut ja maalaukset. Asennamme myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

https://kerabit.fi/kattohuolto

73. Saint-Gobain PAM Finland Oy

Taloyhtiötapahtumassa 2023 olemme esittelemässä ratkaisujamme veden-, energianmittaukseen ja kiinteistöviemäröintijärjestelmiin. 
 
Löydät meiltä: 
Uuden PAM Flatco -etäluentajärjestelmän huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen 
Kiinteistön valurautaiset sade- ja jätevesiviemärijärjestelmät. 
Kiinteistön lämpöenergianmittausratkaisut vedestä tai jäätymisenestonesteestä 
Putkeen tai putken päälle asennettavat lämpöenergia- ja virtausmittarit

www.pamline.fi

74. ParkkiPate

ParkkiPate Oy on toimialansa kärkeä edustava pysäköintioperaattori. Toimimme valtakunnallisesti ja olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä pysäköintiratkaisuja asiantuntevasti ja luotettavasti jo vuodesta 2010 alkaen. 
Ammattitaitoisen ja alalle koulutetun henkilökuntamme avulla teemme pysäköinnistä kaikille sujuvaa ja miellyttävää. 

www.parkkipate.fi

75. IMI Hydronic Engineering Oy

IMI Hydronic Engineering on vesikiertoisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien tuotteiden valmistaja ja asiantuntija. Valmistamme tuotteita virtaamien säätöön ja tasapainotukseen, huonelämpötilasäätöön sekä paineistukseen ja lianerotukseen. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat STAD-linjasäätöventtiilit sekä TA-patteriventtiilit. 
 
Tule keskustelemaan kuinka saavutat mukavan sisäilman pienimmällä mahdollisella energiankulutuksella.

www.imi-hydronic.com/fi

76. eParking.FI

eParking.fi on markkinoiden monipuolisin pysäköinninhallintajärjestelmä! eParking.fi vapauttaa isännöitsijän aikaa. Järjestelmän avulla hallinnoit helposti ja vaivatta taloyhtiön kaikkea pysäköintiä sekä lataus- ja lämmitystolppia. Asukkaat pystyvät helppokäyttöisen sovelluksen kautta etäohjaamaan lataus- ja lämmitystolppaansa sekä maksamaan tolpan ja pysäköintipaikan vuokran sekä käyttämänsä sähköt.

www.eparking.fi

77. Telia

Telian toiminnan ydin on sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet. Taloyhtiösopimuksella saat toimintavarmat valokuituyhteydet sekä monipuoliset netti- ja tv-palvelut taloyhtiöösi edullisin sopimushinnoin. Taloyhtiönetin käyttäjille tarjoamme lisäksi reilut keskittäjäedut Telian liittymätuotteista ja muista palveluista.

Tutustu ja pyydä tarjous: https://www.telia.fi/kauppa/kodin-netti/taloyhtionetti/taloyhtio-tarjouspyynto

Lue lisää asiakaseduistamme: https://www.telia.fi/edut/asiakasedut

www.telia.fi

78. Tapiolan Lämpö -konserni

Tapiolan Lämpö -konserni tarjoaa asiantuntevia isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille – taidolla & tahdolla.

www.tapiolanlampo.fi

79. iLOQ

iLOQ on suomalainen kasvuyritys, joka muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. Me teemme mekaanisille lukoille saman mitä digikamerat tekivät valokuvaukselle. Ratkaisumme perustuvat kehittämiimme patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

www.iloq.com

80. Smart Heating Oy

Smart Heating Oy:n erikoisalaa ovat kiinteistöjen älykkäät hybridilämmitysjärjestelmät, jotka voivat koostua maalämmöstä, poistoilman lämmöntalteenotosta (PILP), kaukolämmöstä, aurinkoenergiasta ja viilennyksestä. Missiomme on lisätä kestävän energian käyttöä, parantaa energiatehokkuutta ja nostaa kiinteistöjen arvoa. Avullamme musta hiilijalanjälki muuttuu vihreäksi kädenjäljeksi.

www.smartheating.fi

81. Laattapiste Oy

Laattapiste on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on vuosien kokemus kylpyhuoneiden uudis- ja korjausrakentamisesta. Olemme vuosittain mukana 500 taloyhtiöprojektissa. Palveluverkostomme kattaa koko maan sekä projektin jokaisen osapuolen ja vaiheen; meiltä saat apua niin hanke- ja toteutussuunnitteluun kuin itse hankkeen toteutukseenkin.

www.laattapiste.fi

82. Suomen Kiinteistölehti

Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöiden oma lehti, joka käsittelee taloyhtiömaailman ajankohtaisia aiheita ja tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä niin taloyhtiön hallituksille kuin isännöitsijöille. Painettu Kiinteistölehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja verkkosivustoa voi lukea osoitteessa www.kiinteistolehti.fi.  Alan luetuin ja arvostetuin julkaisu on ilmestynyt jo vuodesta 1925 lähtien.

 www.kiinteistolehti.fi

83. Plugit Finland Oy

Plugit toteuttaa kaiken kokoisiin taloyhtiöihin sähköautojen latausratkaisun luotettavasti avaimet käteen -periaatteella.

www.plugit.fi

84. Vantaan Energia Oy

Vantaan Energian lämmitysratkaisut sopivat kaikille kiinteistönomistajille, jotka kaipaavat huolettomuutta. Lämpöverkon kautta koteihin ja kiinteistöihin kulkeva edullinen ja ilmastoystävällinen kaukolämpömme on huoltovapaata, ja monipuolisesta palvelutarjonnastamme löytyvät palvelut erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin helposta rakentamisesta aina kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen.

www.vantaanenergia.fi

85-86. Proline

Tarjoamme kiinteistönomistajan sekä asukkaan kannalta tehokkaita ja joustavia ratkaisuja jäte- ja sadevesiviemäreiden saneeraukseen. Itse kehittämällämme sertifioidulla Proline-menetelmällä remontoimme vanhat putket ruiskuvalaen. Vaihtoehtoisesti käytämme Prosoc– menetelmäämme, jossa sukittamalla teemme vanhan viemärin sisään uuden putken. Teemme menetelmiimme liittyvät työt itse varmistaaksemme tasaisen laadun sekä ammattimaisen toteutuksen.

www.proline-group.com

87. Pysy Turvassa Oy Palovaroitinhuolto

Täysin uusi palvelu – peruspalovaroittimet huoltosopimuksella 

Tarjoamme uudistuvan palovaroittimia koskevan lain velvoittamaa kokonaisvaltaista palvelua palovaroittimien asennuksesta, toimintakunnon ylläpidosta ja dokumentoinnista. Tarjoamme taloyhtiölle edullisia 10 vuoden akuilla varustettuja peruspalovaroittimia asennettuina kiinteään hintaan tai kuukasimaksuperusteisella PysyTurvassa-huoltosopimuksella.

www.pysyturvassa.fi

88. Kaukora Oy: Jäspi, Jämä ja Akvaterm

Jäspi tarjoaa jokaisen kiinteistön lämmitykseen vaihtoehdon, jolla varmistetaan talvella lämmön riittävyys ja kesällä jäähdytys. Energian lähde voi olla ilma, maa, öljy, kaasu tai vaikka sähkö. Yksi järjestelmätoimittaja takaa testatun ja toimintavarman kokonaisuuden: kun valmistaja tuntee laitteiston yksityiskohtia myöten, sille on tarjolla myös paras mahdollinen tuki.

www.jaspi.fi

89. Lumixia Oy

Taloyhtiöiden energiatehokkaat ja laadukkaat LED-valaistusratkaisut niin sisälle kuin ulos erittäin asiantuntevalla kokemuksella.

www.lumixia.fi

90. Eerola-Yhtiöt Oy

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Toimimme koko Suomen alueella ja tunnemme alueelliset olosuhteet ja paikalliset erityistarpeet Hangosta Utsjoelle. 

Työmme perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 

Tehtävämme on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmiä toiminnassa.

www.eerolayhtiot.fi

91. Kattotutka

Kattotutka on valtakunnallisesti toimiva turvallinen kattojen ammattilainen. Olemme vuodesta 1993 asti toiminut suomalainen perheyritys. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme vesikatot niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä.

Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla! Tarjoamme kattopalvelut kokonaisvaltaisesti saman katon alta, jolloin muita sopimuskumppaneita vesikaton kunnossapitoon ei tarvita.

www.kattotutka.fi

92. Howden Finland Oy

Howden on Suomen suosituin kiinteistövakuutusmeklari. Autamme yli 33 000 ammatti-isännöinnin piirissä olevaa taloyhtiötä vakuutus- ja vahinkoasioissa. Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton asiakkaamme edustaja ja edunvalvoja. 

Toimimme alan kehityksen kärjessä ja kehitämme toimintaamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu sekä palvelukanavat takaavat helpon ja toimivan asiointikokemuksen.

www.howdenfinland.fi

93. Abloy Oy

ABLOY on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä mekaanisen ja digitaalisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

www.abloy.fi

94. Varattu

95. Kiinko

Kiinteistöalan oma kouluttaja, jolla on monipuolisin tarjonta tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksia alan ammattilaisille sekä alalle tulijoille. Tutustu isännöinnin, asumisen, teknisen ylläpidon, kiinteistöpalvelujen, rakennuttamisen, talouden ja johtamisen koulutuksiin ja tutkintoihin!

www.kiinko.fi

96. Safetum Oy

Me kartoitamme kiinteistöjen turvallisuusriskit ja hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista. Turvallisuus on paitsi jokaisen oikeus, myös yhteinen velvollisuus. Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.

www.safetum.fi

97. Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen ja Kanerva Oy

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Tuemme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko maan laajuisesti.

www.kak-laki.fi

98. Smartvatten

Smartvatten on nopeasti kasvava vesitehokkuusteknologian toimittaja. Kehitämme, valmistamme ja myymme tuotteita ja palveluita, jotka kattavat veden koko kiertokulun. Luomme vesitehokkaan tulevaisuuden, jossa puhdasta vettä arvostetaan kaikkialla maailmassa. Olemme yritys, jossa niin työntekijät kuin sidosryhmämme ovat sitoutuneita auttamaan globaalin vesikriisin ratkaisemisessa yhdessä innostuen, asiantuntevasti, yhteistyöllä ja vastuullisesti.

https://smartvatten.com/fi/

99. Varattu

100. Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat: 

  • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä 
  • laadukas koulutus 
  • ajankohtainen tiedotus 

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua! 

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta 

www.ukl.fi

101. Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

www.oras.com

102. Kiinteistömedia Oy

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo. Tuotamme kiinteistöalan digitaalisia palveluja, kirjoja, oppaita ja oppimateriaaleja sekä julkaisemme Suomen Kiinteistölehteä. Palvelumme ja tuotteemme ovat ehdoton työkalu ammattilaisen työssä ja helpottavat arkea.

www.kiinteistomedia.fi

103. Fortum

Fortumin kaukolämpö lämmittää taloyhtiöitä nyt entistä edullisemmin ja ekologisemmin Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Meiltä löydät myös taloyhtiösi tarpeisiin sopivan sähkösopimuksen. Tule osastollemme 103 jututtamaan asiantuntijoitamme kaukolämmöstä ja sähkösopimuksista.

www.fortum.fi/taloyhtion-sahkosopimus

www.fortum.fi/kaukolampo

104. DNA ja Wattinen

DNA:lla on vuosien kokemus taloyhtiöiden palvelemisesta. Meiltä taloyhtiön on helppo hankkia laadukkaat ja huippunopeat netti- ja kaapelitelevisiopalvelut. 
Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen! Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. 

www.dna.fi

105. Bauer Solutions Oy

Bauer Solutions Oy on kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn erikoistunut yritys. Bauer Pipejet on kemikaaliton, alkuperäiset kivennäisaineet vedessä säilyttävä vedenkäsittelylaite, joka sopii sekä lämmitys-, jäähdytys- että käyttövesijärjestelmiin. Hankkimalla Bauer-vedenkäsittelylaitteen parannat rakennuksen energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä, lisäät jälleenmyyntiarvoa sekä säästät selvää rahaa ja samalla myös ympäristöä.

www.bauersolutions.fi

106. Molarum Salaojat Oy

Molarum Salaojat Oy on taloyhtiöiden ja kiinteistöjen johtava salaoja-, sadevesi- ja infrasaneerausten palveluyhtiö. Yrityksellä on kokemusta yli 1700 hankkeen toteutuksesta. Olemme mukana kaikissa kaivuutyötä vaativissa kiinteistön ulkopuolisten järjestelmien saneeraushankkeissa, asiantuntijana sekä toteuttajana.

www.molarum.fi

107. Lumon

Lumon parvekejulkisivuratkaisut soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lumon parvekelasit ja kaiteet muodostavat nykyaikaisen ja näyttävän parvekejulkisivun, joka luo suuntaa eurooppalaiselle arkkitehtuurille. Materiaalina lasi ja alumiini ovat kestäviä, mutta samalla keveitä. Materiaaleilla voi luoda tyylikkäitä ja esteettömiä kokonaisuuksia, jotka vastaavat tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin.

www.lumon.fi

108. Pihla & Tiivi ikkunat & ovet

Pihla ja Tiivi ovat ikkuna- ja ovimarkkinoiden markkinajohtajat. Myymme, valmistamme ja asennamme ikkunoita ja ovia – olemme parantaneet suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla vuosikymmenien aikana satojatuhansia asuntoja. 

Myymme ikkunaremontteja sekä suoraan taloyhtiöille, että julkisivuremontteja tekeville yrityksille. Olemme luotettavin, turvallisin kumppani taloyhtiöille ja kumppaniverkostoissa oleville ammattilaisille.

www.pihla.fi

109. Varattu