Näytteilleasettajat

Tapahtuman näyttely

Kartasta löydät näytteilleasettajien paikat numeroittain.

Näyttelyn kartta

Taloyhtiotapahtuma 2023-nayttelyesittelyn kartta

2. Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

  • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
  • laadukas koulutus
  • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua! Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta

www.ukl.fi

3. Varattu

4. Varattu

5. Molok Oy

Kotimainen Molok® on nykyaikainen ja tehokas jätehuoltoratkaisu. Laaja tuoteperhe mukautuu moneen tarpeeseen.  
 
Molok-syväkeräys perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöistä on maan alla. Pystysuoran rakenteen ansiosta jätepiste mahtuu pieneen tilaan. Suuren keräyskapasiteetin ja jätteen tiivistymisen ansiosta säiliöitä tyhjennetään harvemmin. Tällöin jäteautot käyttävät vähemmän polttoainetta ja muodostavat vähemmän CO2-päästöjä. 

www.molok.fi

6. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. 

www.hsy.fi

7. Laattapiste Oy

www.laattapiste.fi

8. Isännät Oy

Isännät Oy on vuonna 1975 perustettu ISA auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella. Henkilöstömme on koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia. Käytössämme on nykyaikaiset viestintävälineet ja ohjelmistot sekä sähköinen dokumentinhallinta. Tule juttelemaan osastollemme numero 8 ja pyydä meiltä tarjous isännöinnistä.

www.isannat.fi

10. Cervi Talotekniikka Oy

Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä. Asiakkaille olemme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta tarjoava kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee. Palveluitamme ovat mm. ilmanvaihdon huolto, puhdistus, säätö ja saneeraus.

www.cervi.fi

11. Suomen Terveysilma Oy

www.terveysilma.fi

12. ESTERI Pesulakoneet Oy

Esteri pesulakoneet on kiinteistöpesuloihin erikoistunut kotimainen yritys.
Tarjoamme kokonaispalvelua suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.
Osastolla uutuus Esteri Koma rahastin, joka toimii pankki- ja luottokorteilla sekä puhelimen mobiilimaksujärjestelmillä.

www.esteri.com

13. Talokeskus

Talokeskus tarjoaa asiantuntijapalveluita kiinteistöjen koko elinkaarelle; korjaus- ja uudissuunnittelua, rakennuttamista ja valvontaa sekä kuntoarvioita, tarkastuksia ja tutkimuksia. Tavoitteemme on, että kiinteistöt voivat hyvin vuodesta toiseen ja että suuretkin rakennusprojektit onnistuvat ilman murheita ja riskejä. Palvelemme koko Suomen alueella kolmesta toimipisteestämme: Helsinki, Lahti ja Jyväskylä.

www.talokeskus.fi

14. Picote Oy

PICOTE on viemärisukituksen pioneeri ja innovaattori vuodesta 2008 lähtien. Kansainvälisenä ja palkittuna asiantuntijayrityksenä meillä on jo yli 250 kansainvälistä patenttia ja hyödyllisyysmallia liittyen putkistojen saneeraukseen ja työkaluihin. Saneeraamme Suomessa vuosittain yli 20 km kiinteistöjen sisäpuolisia viemäreitä ja PICOTE-sukitusmenetelmällä on Eurofins Expert Services Oy:n (ent. VTT) myöntämä tuotesertifikaatti EUFI29- 20004643-C.

www.picotegroup.com/fi

15. Varattu

16. Varattu

17. Varattu

18. SafeDrying Oy

SafeDrying Oy on Suomen johtava rakennusten etävalvottujen sisäpuolisten kuivatusjärjestelmien toimittaja. Patentoitu kuivatus- ja kuivanapitojärjestelmä takaa kiinteistön kuivumisen ja kuivana pysymisen koko käyttöiän ajan.  
 
Menetelmä mahdollistaa kustannustehokkaat ja vikasietoiset korjaukset aiemmin jopa korjaamattomina pidetyissä perustamistavasta johtuvista kosteusongelmista kärsivistä kohteista.

www.safedrying.fi

24. Rakennuslehti

www.rakennuslehti.fi

32. Consti Taloyhtiöt

Consti on yksi Suomen suurimmista asuintalojen korjaajista. Consti Taloyhtiöt -toimiala toteuttaa linjasaneerauksia, julkisivukorjauksia ja kattoremontteja taloyhtiöille. Constilta saat palvelut, jotka vastaavat nykypäivän tarpeisiin. Eco Consti -palveluperheeseen kuuluvat muun muassa sähköautojen latauspisteiden asentaminen sekä muita energiaratkaisuja, kuten aurinkoenergian ja geotermisen lämmön hyödyntäminen.

www.consti.fi

39. HSY Ilmastoinfo

HSY:n Ilmastoinfo opastaa ja kannustaa kaupunkilaisia, taloyhtiöitä ja pk-yrityksiä energiatehokkaaseen elämään ja ratkaisuihin.

www.hsy.fi

40. Suomen Hissiurakointi Oy

Suomen Hissiurakointi on kotimainen perheyritys, joka on tarjonnut asiakkailleen hissialan palveluita yli 40 vuoden ajan. Huollamme ja korjaamme merkkiriippumattomasti hissejä, liukuportaita ja nosto-ovia. Olemme vuosikymmenien ajan vastanneet tuhansien laitteiden ylläpidosta ja moitteettomasta toiminnasta. Meiltä saa modernisointiratkaisut kaikentyyppisiin hisseihin sekä liukuportaisiin.

www.shu.fi

41. Elisa Oyj

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Tarjoamme laajakaista- ja kaapeli-TV-ratkaisut taloyhtiöille. Toimitamme talon tekniseen tilaan valokuidun, josta taloyhtiön ja asukkaiden valinnan mukaan on saatavana nopeita ja laadukkaita laajakaista-, viihde- ja kaapeli-tv-palveluita.

www.elisa.fi

43. Maanmittauslaitos

www.osakehuoneistorekisteri.fi

44. Sorcolor Oy – Rajattoman hyvä maalausliike

– sisämaalaukset; huoneistot ja porrashuoneet 
– julkisivujen maalaukset 
– tiilikattojen pinnoitukset ja huollot 

www.sorcolor.fi

45. Sanimatto

Yksilölliset vaihtomattopalvelut sekä kumipohjaisten ovi- ja käytävämattojen pesupalvelut. Meiltä saat laadukkaat, juuri tiloihin mitoitetut matot joko omaksi tai vuokralle.

www.sanimatto.fi

46. Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut perheyritys. Yrityksemme palvelu perustuu vankkaan kokemukseen ja kattavaan osaamiseen. Isännöitsijämme ovat huolella valittuja ja standardoituun palveluun perehdytettyjä ammattilaisia. Peruslupauksemme mukaisesti tarjoamme luotettavaa huolenpitoa asiakkaillemme.

www.hsi.fi

48. Korjauspartnerit Oy

Putkiremontti, julkisivuremontti, piharemontti tai joku muu pienempi homma – kaikkeen löytyy meiltä kokenut asiantuntija, joka auttaa koko hankkeen läpiviennissä tai jossakin pienemmässä tehtävässä. Avullamme löytyy sopiva korjaustapa, toimintamalli ja hyvät yhteistyökumppanit. Tunnemme taloyhtiömaailman sekä kiinteistökehityksen tarpeet. Teemme isännöitsijän työn helpoksi sekä osakkaan ja asukkaan tyytyväiseksi.

www.korjauspartnerit.fi

53. Flush Oy Finland

Lämmitysjärjestelmän C-Flus h -saneerauspuhdistus, perussäätö, tasapainotus, patteriventtiilien vaihdot.

www.flush.fi

58. Suomen KattoCenter

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 
 
Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Yli kolmen tuhannen tehdyn kattoremontin mukanaan tuomalla ammattitaidolla kattoasentajamme hoitava urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

www.kattocenter.fi

59. Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Pienet paikalliset yksiköt palvelevat asiakkaidemme lähellä, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Kotikatu on osa PHM Groupia.

www.kotikatu.fi

60. Scanoffice Oy

Mobair korvausilmalaitteet, Mitsubishi Electric Lossnay huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet 

www.scanoffice.fi

62. IdeaStructura Oy

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme kiinteistöalan ammattilaisille ja taloyhtiöille rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla haluamme parantaa rakentamisen laatua. Viemme palvelut suoraan työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolien kesken.

www.ideastructura.com

67. Kotitalo

Kotitalo on taloyhtiöasumisen suunnannäyttäjä ja ajankohtaismedia, joka tarjoaa asumisen tietoa ja vinkkejä hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille. Kotitalo ilmestyy paperisena 6 kertaa vuodessa ja ajankohtaiset taloyhtiöasumisen jutut löytyvät osoitteesta kotitalolehti.fi. 

www.kotitalolehti.fi

68. KattoHoiva Oy

KattoHoiva Oy on erikoistunut kattojen asiantuntijapalveluihin, huoltoihin ja korjauksiin. Palvelumme kattavat koko katon elinkaaren. Kokeneiden ammattilaistemme päämäärä on maksimoida kattosi elinikä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme ennaltaehkäisevät kuntoarviot ja huoltotoimenpiteet vankalla ammattitaidolla katolle kuin katolle. Lisäksi meiltä vuotoja ehkäisevä, sähköä johtava Controlit-alusmateriaali.

www.kattohoiva.fi

70. Kiinteistöalan hallitusammattilaiset Akha ry

Tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiöille hallitustyöskentelyn osaamista ja kiinteistöalan tuntemusta. Välitämme hallitusammattilaisia ja kiinteistöalan asiantuntijoita hallituksen jäseniksi ja puheenjohtajiksi sekä konsulteiksi. Tuemme hyvän hallintotavan toteutumista muun muassa koulutuksilla ja yhteistyöfoorumeilla sekä osallistumalla taloyhtiöiden hyvän hallintotapasuosituksen laatimiseen ja kehittämiseen.

www.akha.fi

71. KerabitPro Oy

Olemme yksi Suomen suurimmista kattourakoitsijoista, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1910. Rakennamme ja remontoimme kaikkia kattoja sekä pihakansia. Uusimat palvelusovelluksemme ovat aurinko- ja viherkatot, vähähiiliset bitumikatot sekä elementtikatot.  
 
Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat katto- ja pihakansiremontit. Katso referenssit nettisivuiltamme!

www.kerabitpro.fi

72. LA Kattohuolto Oy

Yrityksemme on kattohuollon ammattilainen. Pidennämme kattojen käyttöikää asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Palvelemme koko Suomessa ja teemme kaikki huollot takuutyönä. Valikoimaamme kuuluvat kattohuoltojen lisäksi kattavat kuntoarviot, vuotokorjaukset, tiilikattojen pesut, pinnoitukset ja puhdistukset sekä peltikattojen pesut ja maalaukset. Asennamme myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

www.la-kattohuolto.fi

73. Saint-Gobain PAM Finland Oy

Taloyhtiötapahtumassa 2023 olemme esittelemässä ratkaisujamme veden-, energianmittaukseen ja kiinteistöviemäröintijärjestelmiin. 
 
Löydät meiltä: 
Uuden PAM Flatco -etäluentajärjestelmän huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen 
Kiinteistön valurautaiset sade- ja jätevesiviemärijärjestelmät. 
Kiinteistön lämpöenergianmittausratkaisut vedestä tai jäätymisenestonesteestä 
Putkeen tai putken päälle asennettavat lämpöenergia- ja virtausmittarit

74. ParkkiPate

ParkkiPate Oy on toimialansa kärkeä edustava pysäköintioperaattori. Toimimme valtakunnallisesti ja olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä pysäköintiratkaisuja asiantuntevasti ja luotettavasti jo vuodesta 2010 alkaen. 
Ammattitaitoisen ja alalle koulutetun henkilökuntamme avulla teemme pysäköinnistä kaikille sujuvaa ja miellyttävää. 

www.parkkipate.fi

76. eParking.FI

eParking.fi on markkinoiden monipuolisin pysäköinninhallintajärjestelmä! eParking.fi vapauttaa isännöitsijän aikaa. Järjestelmän avulla hallinnoit helposti ja vaivatta taloyhtiön kaikkea pysäköintiä sekä lataus- ja lämmitystolppia. Asukkaat pystyvät helppokäyttöisen sovelluksen kautta etäohjaamaan lataus- ja lämmitystolppaansa sekä maksamaan tolpan ja pysäköintipaikan vuokran sekä käyttämänsä sähköt.

www.eparking.fi

79. iLOQ

iLOQ on suomalainen kasvuyritys, joka muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. Me teemme mekaanisille lukoille saman mitä digikamerat tekivät valokuvaukselle. Ratkaisumme perustuvat kehittämiimme patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

www.iloq.com

84. Vantaan Energia Oy

Vantaan Energian lämmitysratkaisut sopivat kaikille kiinteistönomistajille, jotka kaipaavat huolettomuutta. Lämpöverkon kautta koteihin ja kiinteistöihin kulkeva edullinen ja ilmastoystävällinen kaukolämpömme on huoltovapaata, ja monipuolisesta palvelutarjonnastamme löytyvät palvelut erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin helposta rakentamisesta aina kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen.

www.vantaanenergia.fi

85. Proline

Tarjoamme kiinteistönomistajan sekä asukkaan kannalta tehokkaita ja joustavia ratkaisuja jäte- ja sadevesiviemäreiden saneeraukseen. Itse kehittämällämme sertifioidulla Proline-menetelmällä remontoimme vanhat putket ruiskuvalaen. Vaihtoehtoisesti käytämme Prosoc– menetelmäämme, jossa sukittamalla teemme vanhan viemärin sisään uuden putken. Teemme menetelmiimme liittyvät työt itse varmistaaksemme tasaisen laadun sekä ammattimaisen toteutuksen.

www.proline-group.com

86. Proline

Tarjoamme kiinteistönomistajan sekä asukkaan kannalta tehokkaita ja joustavia ratkaisuja jäte- ja sadevesiviemäreiden saneeraukseen. Itse kehittämällämme sertifioidulla Proline-menetelmällä remontoimme vanhat putket ruiskuvalaen. Vaihtoehtoisesti käytämme Prosoc– menetelmäämme, jossa sukittamalla teemme vanhan viemärin sisään uuden putken. Teemme menetelmiimme liittyvät työt itse varmistaaksemme tasaisen laadun sekä ammattimaisen toteutuksen.

www.proline-group.com

90. Eerola-Yhtiöt Oy

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Toimimme koko Suomen alueella ja tunnemme alueelliset olosuhteet ja paikalliset erityistarpeet Hangosta Utsjoelle. 

Työmme perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 

Tehtävämme on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmiä toiminnassa.

www.eerolayhtiot.fi

91. Kattotutka

Kattotutka on valtakunnallisesti toimiva 28-vuotias suomalainen perheyritys. Vesikaton turvallisina ammattilaisina tarkastamme, korjaamme, remontoimme ja huollamme vesikatot – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla! Tarjoamme kattopalvelut kokonaisvaltaisesti saman katon alta, jolloin muita sopimuskumppaneita vesikaton kunnossapitoon ei tarvita. 

www.kattotutka.fi

92. Howden Finland Oy

Howden on Suomen suosituin kiinteistövakuutusmeklari. Autamme yli 33 000 ammatti-isännöinnin piirissä olevaa taloyhtiötä vakuutus- ja vahinkoasioissa. Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton asiakkaamme edustaja ja edunvalvoja. 

Toimimme alan kehityksen kärjessä ja kehitämme toimintaamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu sekä palvelukanavat takaavat helpon ja toimivan asiointikokemuksen.

www.howdenfinland.fi

93. Abloy Oy

ABLOY on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä mekaanisen ja digitaalisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

www.abloy.fi

94. Varattu

95. Kiinko

Kiinteistöalan oma kouluttaja, jolla on monipuolisin tarjonta tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksia alan ammattilaisille sekä alalle tulijoille. Tutustu isännöinnin, asumisen, teknisen ylläpidon, kiinteistöpalvelujen, rakennuttamisen, talouden ja johtamisen koulutuksiin ja tutkintoihin!

www.kiinko.fi

96. Safetum Oy

Me kartoitamme kiinteistöjen turvallisuusriskit ja hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista. Turvallisuus on paitsi jokaisen oikeus, myös yhteinen velvollisuus. Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.

www.safetum.fi

97. Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen ja Kanerva Oy

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Tuemme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko maan laajuisesti.

www.kak-laki.fi

98. Smartvatten

Smartvatten on nopeasti kasvava vesitehokkuusteknologian toimittaja. Kehitämme, valmistamme ja myymme tuotteita ja palveluita, jotka kattavat veden koko kiertokulun. Luomme vesitehokkaan tulevaisuuden, jossa puhdasta vettä arvostetaan kaikkialla maailmassa. Olemme yritys, jossa niin työntekijät kuin sidosryhmämme ovat sitoutuneita auttamaan globaalin vesikriisin ratkaisemisessa yhdessä innostuen, asiantuntevasti, yhteistyöllä ja vastuullisesti.

https://smartvatten.com/fi/

99. Varattu

100. Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat: 

  • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä 
  • laadukas koulutus 
  • ajankohtainen tiedotus 

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua! 

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta 

www.ukl.fi

101. Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

www.oras.com

102. Kiinteistömedia Oy

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo. Tuotamme kiinteistöalan digitaalisia palveluja, kirjoja, oppaita ja oppimateriaaleja sekä julkaisemme Suomen Kiinteistölehteä. Palvelumme ja tuotteemme ovat ehdoton työkalu ammattilaisen työssä ja helpottavat arkea.

www.kiinteistomedia.fi

103. Fortum

Fortum tarjoaa taloyhtiöille hiilineutraalia lämmitystä ja lämmityksen älykästä ohjausta. Kerromme tapahtumassa myös Fortum Liisi -palvelusta, jolla saat lämmönjakolaitteet ja huoltopalvelun kuukausimaksulla. Pyydä meiltä messutarjous!​

www.fortum.fi/kaukolampo

104. Varattu

105. Bauer Solutions Oy

Bauer Solutions Oy on kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn erikoistunut yritys. Bauer Pipejet on kemikaaliton, alkuperäiset kivennäisaineet vedessä säilyttävä vedenkäsittelylaite, joka sopii sekä lämmitys-, jäähdytys- että käyttövesijärjestelmiin. Hankkimalla Bauer-vedenkäsittelylaitteen parannat rakennuksen energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä, lisäät jälleenmyyntiarvoa sekä säästät selvää rahaa ja samalla myös ympäristöä.

www.bauersolutions.fi

106. Talopesulat Oy

Suomalainen perheyritys, korkealaatuiset tuotteet ja kokonaisvaltainen palvelu 

Talopesulat Oy on jo 40 vuoden ajan toimittanut kiinteistöpesuloihin ja kuivaushuoneisiin Talpet-pesulakoneita, -laitteita ja -kalusteita, joista suuri osa on valmistettu Suomessa. Kattavasta Talpet-tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa tarvittavat tuotteet.

www.talpet.fi 

107. Lumon

Lumon parvekejulkisivuratkaisut soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lumon parvekelasit ja kaiteet muodostavat nykyaikaisen ja näyttävän parvekejulkisivun, joka luo suuntaa eurooppalaiselle arkkitehtuurille. Materiaalina lasi ja alumiini ovat kestäviä, mutta samalla keveitä. Materiaaleilla voi luoda tyylikkäitä ja esteettömiä kokonaisuuksia, jotka vastaavat tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin.

www.lumon.fi

108. Pihla & Tiivi ikkunat & ovet

Pihla ja Tiivi ovat ikkuna- ja ovimarkkinoiden markkinajohtajat. Myymme, valmistamme ja asennamme ikkunoita ja ovia – olemme parantaneet suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla vuosikymmenien aikana satojatuhansia asuntoja. 

Myymme ikkunaremontteja sekä suoraan taloyhtiöille, että julkisivuremontteja tekeville yrityksille. Olemme luotettavin, turvallisin kumppani taloyhtiöille ja kumppaniverkostoissa oleville ammattilaisille.

www.pihla.fi

109. Dna ja Wattinen

DNA:lla on vuosien kokemus taloyhtiöiden palvelemisesta. Meiltä taloyhtiön on helppo hankkia laadukkaat ja huippunopeat netti- ja kaapelitelevisiopalvelut. 
Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen! Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. 

www.dna.fi