Vuosaari

Uusimmat artikkelit

9.7.2019

Suunniteltu kaavamuutos herättäisi rapistuneen Hotelli Vuorannan alueen eloon Helsingissä

Vuosaaren Ramsinrannassa sijaitsevalle alueelle on suunnitteilla asemakaavamuutos, joka toteutuessaan toisi sekä alueelle että Vuorannan kiinteistöihin uutta elämää, kertoo Helsingin Sanomat. Kaavamuutossuunnitelmien mukaan Vuorannan suojellut rakennukset on tarkoitus kunnostaa hoiva-asumiseen sopivaan käyttöön. Myös autioituneiden Vuorannan rakennusten lähialueet uudistuisivat kaavamuutoksen myötä.

6.5.2019

Uusi lauttalinja helpottaa Helsingin rekkaruuhkia

Helsingin kantakaupungin ja erityisesti Kampin, Ruoholahden ja Jätkäsaaren ”rekkaralli” helpottaa jonkin verran, kun uusi lauttalinja Vuosaaresta Tallinnaan aloittaa. Laivayhtiö Eckerö Line aloittaa kesäkuussa liikennöinnin Helsingistä Tallinnaan uudella rahtilaivalla. Alus liikennöi Vuosaaren terminaalista kaksi kertaa päivässä ja kuljettaa rahdin lisäksi automatkustajia.

19.1.2017

Vuoden Betonirakenne on As Oy Helsingin Viuhka

Asunto Oy Helsingin Viuhka palkitaan vuoden 2016 betonirakenteena vaativasta ja innovatiivisesta arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä laadukkaasta toteutuksesta. Tornimainen asuinkerrostalo on näyttävä maamerkki Vuosaareen saavuttaessa. Osaavalla betonin käytöllä ja kaikkien osapuolten toimivalla yhteistyöllä on aikaansaatu rakennusteknisesti onnistunut ja ilmeikäs arkkitehtoninen kokonaisuus.