sähköinen allekirjoitus

Uusimmat artikkelit

16.9.2021

Puolet kiinteistö- ja rakentamisalan tuotekehitysinvestoinneista katettaisiin siirtymällä sähköiseen allekirjoittamiseen

Ympäristöministeriön toteuttaman Kynätpois-haastekampanjan tavoitteena oli kiinteistö- ja rakentamisalan toiminnan tehostaminen kannustamalla sähköisen allekirjoituksen käyttöönottoon. Tämä tehtiin nostamalla esiin pieneltä vaikuttavan digitalisointitoimenpiteen taloudellisia ja ajallisia säästöjä sekä positiivisia ympäristövaikutuksia. Sähköisen allekirjoittamisen hyötylaskurin avulla kiinteistö- ja rakentamisalan yritykset pystyivät laskemaan sähköisen allekirjoittamisen mahdolliset hyödyt omalta osaltaan.

2.6.2020

MML: Mikä on hyväksyttävä sähköinen allekirjoitus?

Kiinteistö- ja huoneistokirjaamisen asioissa kohdataan ongelmatilanteita lainsäädännön ja digi-ratkaisujen osalta. Maanmittauslaitos kertoo uutisessaan, mikä on hyväksyttävä sähköinen allekirjoitus. Kiinteistö- ja huoneistokirjaamiseen liittyy olennaisena osana omaisuuden siirtyminen.

18.5.2020

Kynät pois – kiinteistö- ja rakentamisala haastaa itsensä sähköiseen allekirjoittamiseen

“Laaja-alainen digiloikka vaatii koko KIRA-alaa koskettavia toimenpiteitä”, painottaa RAKLIn toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen. RAKLI ja kahdeksan muuta merkittävää kiinteistö- ja rakentamisalan toimijaa ovat lanseeranneet 13.5. #kynätpois-haasteen.