nettiliittymä

Uusimmat artikkelit

5.6.2019

Kun vain paras kelpaa: Millainen netti kotiin?

Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei ole riittävän nopea? Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä ja tarjolle ilmaantuu uusia palveluita. “Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää olekaan tarpeeksi.

27.6.2017

Vastaako vuokranantaja vuokralaisen laittomasta nettikäytöstä?

Viime vuosina on nähty useita tapauksia, joissa vuokranantaja on saanut korvausvaatimuksen vuokrahuoneistonsa internet-liittymästä tekijänoikeuksien vastaisesti jaetusta materiaalista. Vuokranantaja ei kuitenkaan itse ole korvausvelvollinen, mikäli hän voi osoittaa, ettei ole henkilökohtaisesti syyllistynyt tekijänoikeuksien loukkaamiseen. Tilanteessa on muistettava myös vuokralaisen henkilötietojen suoja.

8.5.2017

Taloyhtiölle halvempi laajakaista yritysliittymästä

Leppävaaralainen taloyhtiö nauttii nykyisin 1000/1000 megabitin nettiliittymästä, joka on lisäksi asukkaille erittäin edullinen, kirjoittaa Talouselämä. Taloyhtiö pyysi tarjouksia perinteisistä taloyhtiölaajakaistoista, mutta se ei kokenut saavansa niistä sitä, mitä haluttiin ja hintakin oli suhteellisen korkea. Talossa asuva tietoliikenneinsinööri Eero Volotinen päättikin etsiä toimijan, joka pystyisi toimittamaan halutun liittymän.