YIT Talon Tekniikka toteuttaa paremmat putkiremontit viiden vuoden takuulla

Kuva: Aluepäällikkö Aki Haapalahti, YIT Talon Tekniikka Oy

YIT Talon Tekniikka on korjausrakentamisen yritys, joka on erikoistunut taloyhtiöiden linjasaneerauksiin ja täydennysrakentamiseen. Laajempien peruskorjausurakoiden yhteydessä toteutamme myös julkisivu- ja parvekeremontit. Toiminta-aluettamme ovat pääkaupunkiseutu ja muut Etelä-Suomen kasvukeskukset.

Teemme kerrostalojen vaativatkin remontit vahvalla kokemuksella sekä rakentamisen osaamisella. Meillä on vahvaa osaamista kaikista urakoiden toteutusmuodoista. Voimme auttaa jo suunnitteluvaiheessa löytämään taloyhtiöllenne parhaan tavan remontin toteuttamiseen.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2006. Vuonna 2017 liityimme osaksi YIT-konsernia, jolloin saimme taustallemme Suomen suurimman rakennusyhtiön tuen ja pitkän kokemuksen rakentamisesta. Organisaatiomuutoksesta huolimatta yrityksemme avainhenkilöt ovat edelleen vahvasti mukana toiminnassa.

Taloyhtiön osakkaan ja asukkaan kuuntelu ja hyvä palvelu ovat tärkeä osa jokaista remonttiamme. Toimimme joustavasti ja asukaslähtöisesti, ja henkilökuntamme on sitoutunutta ja palvelevaa. Käytössämme ovat nykyaikaiset viestinnän sähköiset palvelut, ja jokaiselle remontillemme on nimetty asiakaspalveluvastaava, joka on helposti asukkaiden tavoitettavissa.

Jos haluat putkiremontin yhteydessä asuntoosi lisämuutoksia (esimerkiksi keittiöremontin), toteutamme ne avaimet käteen -periaatteella. Voit valita haluamasi palvelut laajasta ja läpinäkyvästi hinnoitellusta valikoimastamme.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti