Vähemmällä energialla enemmän valoa

Syyskuun Kiinteistölehdessä käydäänläpi energiatehokasta valaistusta.

Siihen aikaan, kun taloyhtiö hehkulampun osti, tarkoitti valaistuksen energiansäästö pimeitä nurkkia ja huonoa valaistusta. Nyt hyvä valaistus ja energiapihiys yhdistyvät uudessa tekniikassa.

Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden syyskuun numeron. Siinä kerrotaan laajasti muun muassa Motivan asiantuntijoiden voimin uusista valaistusratkaisuista. Niillä saadaan lamppujen vaihtotarve vähenemään, kiinteistösähkön kulutus pienenemään ja lisää valoa pihalle ja yhteistiloihin.

Taloyhtiössä voi tulla kiireellistä viestittävää ja joskus jopa kriisejä. Mervi Ala-Prinkkilän artikkelissa Kiinteistöliiton asiantuntijat analysoivat, miten kriisin yllättäessä kannattaa viestiä. Lexian Frans Bergman puolestaan kertoo, miten ja milloin sähköinen viestintä on hyvä järjestää taloyhtiössä.

Syyskuun lehdessä on myös isännöinnin erikoisliite. REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren pohtii isännöintiyrityksen viisasta tapaa laajeta uusille paikkakunnille. Kahden artikkelin paketissa taas on opastusta taloyhtiölle isännöintipalvelujen ostamisessa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Syyskuun näköislehden voit lukea jo nyt. Siihen pääset osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti