Vaasan kaupungille ja seudulle uusi ilme

Kuva: Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki, Vaasan seutu ja Visit Vaasa ottivat käyttöön uuden logon ja visuaalisen ilmeen 8.8.2018 alkaen. Missään muualla Suomessa ei ole aikaisemmin tehty yhtä laajaa seudullista yhteistyötä yhteisen brändin eteen. Myös asukkaat ja henkilökunta otettiin mukaan suunnitteluun.

Vaasan seudun kärkiviestit meri, intohimo ja energia näkyvät nyt myös seudun uudessa ilmeessä, muun muassa logon merensinisenä värinä. Uusi visuaalinen ilme on kaunis, rauhallinen, nykyaikainen ja erottuva. Se on monikäyttöinen ja taipuu hyvin eri kohderyhmille.

Vaasan seudun uusi tunnus muodostuu pelkistetystä tekstilogosta, joka on selkeä, ilmava ja ystävällinen. Perustunnusta käytetään pääsääntöisesti kaikessa Vaasan seudun visuaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Vaasan kaupungin aalto-logo oli kymmenen vuotta vanha, eikä se vastannut nykyhetken tarpeita. Ilmeuudistuksesta vastaava työryhmä valitsi tarjouskilpailun perusteella Zeeland Familyn uuden ilmeen toteuttajaksi.

– Uusi ilme on digitaalisessa ympäristössä ja sosiaalisessa mediassa enemmän kuin kotonaan. Tyyni ja vakaa tunnus saa uusia merkityksiä, kun nimen kirjaimet muotoutuvat kuvasymboleiksi. Symbolit kiteyttävät tarinoita kaupunkimiljööstä, yksilöistä ja yhteisöistä, kuvailee mainostoimisto Zeeland Familyn projektipäällikkö Minna Lavinkoski.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti