Uusi yhteistyö tuottaa digitaalisia asumista kehittäviä ja tukevia palveluja

One4all Finland Oy allekirjoitti 15.10.2018 valtakunnallisensopimuksen YIT Rakennus Oy:n, kanssa. Sopimuksen myötä One4all:sta tulee YIT:n yhteistyökumppani digitaalisten porrasnäyttöjen toimituksissa. Lisäksi One4all kehittää yhteistyössä YIT:n kanssa rajapintaa PNT®manager hallintajärjestelmänsä ja YITPlus -palvelun välille. YIT Plus on YIT:n oma digitaalinen palvelu, jonka avulla asukas pysyy ajan tasalla kotinsa ja taloyhtiönsä asioista.

– One4all -porrasnäyttö monipuolisine mahdollisuuksineen on hyvä esimerkki digitalisaation tuomista hyödyistä kotiemme asukkaille YIT Plus -asukasportaalimme lisänä, toteaa YIT:n Asumisen kehitysjohtaja Marko Oinas.

– On todella hienoa että olemme saaneet mahdollisuuden tähän yhteistyöhön. Ensi askeleet YIT Plus rajapinta toteutuksessa on jo tehty, ja yhteistyö on toiminut loistavasti, kertoo One4all:n toimitusjohtaja Kitte Hamilton.

One4all:n ja iLoq Oy:n tiivis yhteistyö tukee kumppanuutta myös YIT:n kanssa. Huhtikuussa 2018 allekirjoitetun sopimuksen myötä iLoq Oy:sta tuli YIT Rakennus Oy:n ainoa kumppani älykkäissä lukitusratkaisuissa. Yhteistilojen varauskalenterit ovat osa One4all:n asumispalvelua, ja näiden kulunohjausta voidaan hallinnoida iLoq:n lukitusratkaisulla jo toteutetun integraation avulla.

– YIT:n valitessa meidät kumppanikseen on osoitus siitä, että olemme saavuttaneet heidän luottamuksen palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan. Tehtävämme on olla mukana rakentamassa ja kehittämässä kokonaisvaltaista asumisen laatua. Odotamme innolla mitä kaikkea yhteistyö tuo tullessaan, toteaa Kitte Hamilton.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti