United Bankers perustaa uuden UB Suomi Kiinteistöt Erikoissijoitusrahaston

Kuvituskuva

United Bankers perustaa uuden UB Suomi Kiinteistöt Erikoissijoitusrahaston, jonka strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa.

Rahasto sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin lukeutuvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahaston tavoitteena on tarjota sijoittajalle noin 5-7 prosentin vuotuinen tuotto, minkä lisäksi se tarjoaa erinomaisen hajautuksen ja inflaatiosuojan. Uusi rahasto täydentää United Bankersin reaaliomaisuusrahastojen valikoimaa. Reaaliomaisuusrahastojen kohdesijoituksiin kuuluvat muun muassa metsä, infrastruktuuri ja kiinteistöt.

Uuden kiinteistörahaston salkunhoitajaksi on nimitetty DI Perttu Hokkanen. Hokkanen siirtyy United Bankersille Spondasta, jossa hän on toiminut yli 10 vuotta kiinteistösalkunhoidon tehtävissä. Salkunhoitajan tukena toimii Advisory Board, joka osallistuu rahaston kiinteistökohteiden analysointiin ja hankintaan. Advisory Boardiin kuuluu viisi Suomen kiinteistöalan tunnettua ammattilaista: rahoitusneuvos Matti Inha, yrittäjäneuvos Antti Peltoniemi, Jouni Lehtinen, Timo Sotavalta ja Erkka Valkila.

– Uusi rahasto tukee kasvustrategiaamme, jonka tavoitteena on luoda uusia, eri markkinatilanteisiin soveltuvia tuotteita nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme. Kiinteistösijoitukset ovat erittäin kiinnostava vaihtoehto nykyisessä markkinatilanteessa, jossa osakemarkkinoiden volatiliteetti on lisääntynyt ja korot ovat edelleen alhaalla. Kiinteistörahasto tarjoaa mahdollisuuden vakaaseen ja inflaatiosuojattuun tuottoon sekä tasaiseen kassavirtaan. Olen erittäin tyytyväinen uuteen avaukseemme tässä kiinteistösijoittamisen tuotekategoriassa, ja rahasto vahvistaa asemaamme reaaliomaisuussijoittamisen kärkiosaajana Pohjoismaissa, sanoo United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson.

Rahaston myynti on käynnistetty 19.11. ja sen ensimmäinen merkintäpäivä on 31.1.2019. Jatkossa rahasto on avoinna merkinnöille neljännesvuosittain.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti