Turvallista asumista hyvin hoidetussa taloyhtiössä

Korjaushanke lähtee taloyhtiössä usein hitaasti liikkeelle, mutta parantaa vauhtiaan. Hanke kannattaa tuoda hyvissä ajoin kaikkien tietoon, mutta toisaalta hyvä hankesuunnitelma ei sido liikaa toteuttajien käsiä. Isännöitsijänkään ei tarvitse olla joka alan asiantuntija, mutta hänen tulee osata projektin hallinta.

Pian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden syyskuun numero, jonka saat myös Kiinteistömessuilta Helsingin Messukeskuksesta 26.–27. syyskuuta.

Matti Valli ja Kaisa Salminen kertovat kahden artikkelin paketissa, kuinka hankesuunnittelu käynnistetään ja viedään maaliin onnistuneesti. Jukka Nortion artikkelissa asiantuntijat kannustavat isännöitsijää hakemaan rohkeasti eri alojen asiantuntijoiden apua, kun sitä tarvitaan. Isännöinnin ja kiinteistönhoidon yhteisiä ja kansallisia piirteitä puolestaan luodataan viiden maan asiantuntijoiden avulla.

Kaksi tärkeää asuinkiinteistön turvallisuuden osatekijää ovat taaperoiden turvallisuus ja kiinteistön hyvä avainhallinta. Näistä kerromme syyskuun numerossa, ja myös avaimiin, asukkaiden tietosuojaan ja muihin asumisen arkeen liittyvistä vastuista.

Yhteisöllisyyden paluusta sekä naapurisovusta ja -avusta kertovat kaksi laajaa artikkelia. Naapurien välisen yhteistyön laajentamista taloyhtiöiden väliseksi käsittelee puolestaan Jukka Sirenin artikkeli kolmesta Espoonlahden taloyhtiöstä, jotka ryhtyivät remontoimaan kylpyhuoneitaan yhdessä.

Muraalit eivät ole töhryjä, vaan toivottuja ja tilattuja taideteoksia, jotka tuovat myös tekijöilleen hyvää mieltä, kerrotaan Mervi Ala-Prinkkilän kahdessa artikkelissa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta.

Ja tavataan Kiinteistömessuilla!

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti