Toivo Korhonen Isännöintiliiton puheenjohtajaksi

Kuva: Tiina Vänttinen

Isännöintiliiton puheenjohtajaksi nyt alkavalle kaksivuotiskaudelle on valittu Toivo Korhonen, 53, Joensuusta. Liittokokouksessa 11.9.2018 valittu Korhonen on JIP-Isännöinti Oy:n yrittäjä, ja toiminut Isännöintiliiton hallituksen jäsenenä neljä vuotta sekä Pohjois-Karjalan Isännöitsijät ry:n puheenjohtajana kahdeksan vuotta.

Korhonen on työskennellyt isännöintialalla vuokrataloisännöinnin, rakennuttamisen sekä asunto-osakeyhtiöisännöinnin parissa. Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut yrittäjänä ja omistaa puolet JIP-Isännöinnistä, joka työllistää 30 henkilöä Joensuussa ja Lieksassa.

Lähivuosina isännöintialan tulisi Korhosen mielestä kiinnittää huomiota erityisesti johtamisen kehittämiseen.

– Tämä on kasvava toimiala, joka on parantanut kannattavuuttaan ja voi siten vielä kehittää ja kehittyä paljon, hän sanoo.

Isännöintialan haasteena on, että kaupungistumisen myötä ihmisten, omistajien ja rakennusten tarpeet muuttovoitto- ja muuttotappioalueilla karkaavat yhä kauemmas toisistaan. Isännöinniltä tarvitaan eri alueilla erilaista apua.

– Yrityksillä on hyvät mahdollisuudet erikoistua asiakkuuksittain ja alueellisesti. Ei ole yhtä oikeaa isännöintiä, Korhonen sanoo.

Alan muutokseen luotsaamisen lisäksi Korhonen haluaa puheenjohtajana onnistua huolehtimaan hyvistä sidosryhmäsuhteista ja rakentamaan jäsenten yhteishenkeä.

– Liitto on jäseniään varten, ja liiton molemmille jäsenryhmille – isännöintiyrityksille ja paikallisyhdistyksille – on roolinsa ja tarpeensa.

Uusi hallitus ja varapuheenjohtajat

Isännöintiliiton ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jyrki Makkonen Realia Isännöinti Oy:stä ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Krister Ilvonen MTR Isännöinti Oy:stä.

Liittokokous valitsi myös uuden hallituksen, jossa on 11 jäsentä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti