Toivo Korhonen Isännöintiliiton puheenjohtajaksi

Kuva: Tiina Vänttinen

Isännöintiliiton puheenjohtajaksi nyt alkavalle kaksivuotiskaudelle on valittu Toivo Korhonen, 53, Joensuusta. Liittokokouksessa 11.9.2018 valittu Korhonen on JIP-Isännöinti Oy:n yrittäjä, ja toiminut Isännöintiliiton hallituksen jäsenenä neljä vuotta sekä Pohjois-Karjalan Isännöitsijät ry:n puheenjohtajana kahdeksan vuotta.

Korhonen on työskennellyt isännöintialalla vuokrataloisännöinnin, rakennuttamisen sekä asunto-osakeyhtiöisännöinnin parissa. Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut yrittäjänä ja omistaa puolet JIP-Isännöinnistä, joka työllistää 30 henkilöä Joensuussa ja Lieksassa.

Lähivuosina isännöintialan tulisi Korhosen mielestä kiinnittää huomiota erityisesti johtamisen kehittämiseen.

– Tämä on kasvava toimiala, joka on parantanut kannattavuuttaan ja voi siten vielä kehittää ja kehittyä paljon, hän sanoo.

Isännöintialan haasteena on, että kaupungistumisen myötä ihmisten, omistajien ja rakennusten tarpeet muuttovoitto- ja muuttotappioalueilla karkaavat yhä kauemmas toisistaan. Isännöinniltä tarvitaan eri alueilla erilaista apua.

– Yrityksillä on hyvät mahdollisuudet erikoistua asiakkuuksittain ja alueellisesti. Ei ole yhtä oikeaa isännöintiä, Korhonen sanoo.

Alan muutokseen luotsaamisen lisäksi Korhonen haluaa puheenjohtajana onnistua huolehtimaan hyvistä sidosryhmäsuhteista ja rakentamaan jäsenten yhteishenkeä.

– Liitto on jäseniään varten, ja liiton molemmille jäsenryhmille – isännöintiyrityksille ja paikallisyhdistyksille – on roolinsa ja tarpeensa.

Uusi hallitus ja varapuheenjohtajat

Isännöintiliiton ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jyrki Makkonen Realia Isännöinti Oy:stä ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Krister Ilvonen MTR Isännöinti Oy:stä.

Liittokokous valitsi myös uuden hallituksen, jossa on 11 jäsentä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää