Toimiva palovaroitin tarvitaan, paristonvaihto oli kallis

Kuvan lähde: Jukka Siren

Tamperelaisen eläkeläispariskunnan asunnon palovaroitin alkoi piipittää äänekkäästi, viestittäen että paristo pitäisi vaihtaa. Pariskunta ei itse voi vaihtaa paristoa, sillä mies on sähköpyörätuolissa, eikä vaimo uskalla enää kiivetä jakkaralle. Asiasta kertoo Aamulehden verkkolehti.

Pariskunta soitti taloyhtiön käyttämään huoltoyhtiöön, Huoltomies tuli pian ja vaihtoi muutamassa minuutissa pariston varmuuden vuoksi sekä keittiön että olohuoneen varoittimiin.

Kun lasku tuli, paristojen vaihdon hinnaksi osoittautui 146 euroa. Aamulehti tarkisti laskun. Siitä ilmeni, että päivystystyön hinta oli 108,62 euroa, matkakulut 22,75 euroa ja paristojen hinta 14,63 euroa.

Huoltoyhtiö kertoi Aamulehdelle, että paristojen vaihdon hinta on korkea, koska työ tehtiin päivystystyönä sunnuntaina. Arvion mukaan arkipäivänä päiväsaikaan tehty pariston vaihto maksaisi noin 30 euroa.

Isännöintiliiton hallituksen puheenjohtaja Ilkka Saarinen Tampereelta arvioi lehdelle, että 146 euroa ei ole poikkeuksellinen hinta sunnuntain päivystystyöstä.

Lue koko artikkeli Aamulehden verkkolehdestä.

2 kommenttia

  • teukka Reply

    17.12.2016 at 18:36

    TES:n mukaan kun mennään niin maksaa se.

  • teukka Reply

    17.12.2016 at 19:46

    Mielestäni hinta on varsin kohtuullinen. Tuntihinta 16€+ylityö 8€+sunnuntailisä 24€ sosiaalikulut x1,6 päivystyslisä (meillä 140€/vko), jos ei muita keikkoja niin 20€/pv. Palkkakulut noin 100€. Vielä pitäisi yrittäjälle jäädä kate.

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti