Taloyhtiötapahtuman uusi päivä on 20. huhtikuuta

Kuva: Pekka Rousi

Kerroimme aiemmin syksyllä 2.2. 2021 järjestettävästä Taloyhtiö2020½-tapahtumasta. Kerroimme, että tapahtuma järjestetään innovatiivisesti mutta turvallisesti ns. hybriditoteutuksena, jossa osa kävijöistä osallistuu tapahtumaan virtuaalisesti ja osa paikalla.

Nyt joudumme lykkäämään tapahtumaamme uudelleen. Kuten uutisista olemme varmasti kaikki huomanneet, pääkaupunkiseudun koronatilanne on kuluneen 14 vuorokauden aikana huonontunut jyrkästi ja äkillisesti. Perjantaina 27.11. 2020 pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä pormestarin ja terveysviranomaisten johdolla tiedotti uusista, entistäkin tiukemmista rajoituksista. Käytännössä kaikki ei-välttämättömät yli 10 henkilön tilaisuudet kiellettiin määräajaksi.

Vaikka em. uudet rajoitukset eivät ulotu helmikuuhun 2021, vallitsevassa tilanteessa ei ole vastuullista valmistella edes hybriditapahtumaa. Niin näytteilleasettajien kuin osallistujien arjessa on juuri nyt liikaa kysymyksiä, joihin ei ole antaa vastauksia. Siksi olemme päättäneet lykätä taloyhtiötapahtuman kevääseen.

Uusi päivämäärä on tiistai 20.4. 2021. Paikkana on edelleen Helsingin Messukeskus, ja aiemman suunnitelman mukaisesti tapahtuma järjestetään hybriditoteutuksena, sillä sen ansiosta kävijämäärä on mahdollista saada entistäkin suuremmaksi.

Haluamme uskoa, että huhtikuun puoleenväliin mennessä tilanne maassamme on parempi. Etenkin jos uutisissa esitetyt tiedot koronarokotusten alkamisesta 2021 alussa toteutuvat, taloyhtiötapahtuman edellytykset ovat keväällä aivan erilaiset kuin nyt. Tähdätkäämme siihen, että huhtikuussa pääsemme kanssasi järjestämään taloyhtiötapahtuman, joka on kaksin verroin hyödyllisempi!

Toivotamme kaikille oikein hyvää loppuvuotta ja kohta alkavaa uutta vuotta! Palaamme Taloyhtiötapahtuma 2021:n merkeissä ensi vuoden puolella.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti