Taloyhtiötapahtuman täyttävät lukuisat mielenkiintoiset näytteilleasettajat sekä puhujat

Huhtikuussa järjestettävä Taloyhtiötapahtuma 2022 täyttää Helsingin Messukeskuksen Siiven kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoilla sekä ammattilaisilla. Tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes sata erilaista alan näytteilleasettajaa ja päivän aikana tullaan kuulemaan useita mielenkiintoisia puheenvuoroja.  

  

Kiinteistömedialla työskentelevä Tommi Vienonen on yksi Taloyhtiötapahtuma 2022-puhujista. Vienosen nykyinen titteli on myyntijohtaja, mutta on hänelle kertynyt kira-alalta monipuolisesti kokemusta niin urakoitsijan, järjestömaaailman kuin konsultoinninkin näkökulmasta jo 20 vuoden ajalta. Vienosen puheenvuoro tulee käsittelemään yhtä toimivan taloyhtiön tärkeintä asiaa: Vastuunjakoa.  

“Tarkoituksena on tuoda esille yleishyödyllistä näkökulmaa taloyhtiöiden vastuunjaosta. Aikaisemminhan tietoa on löytynyt kirjoista ja oppaista, mutta nykyään vastuunjako löytyy digitaalisena ja on katsottavissa monipuolisesti eri päätelaitteilta. Haluan puheenvuoroni avulla kertoa, miten taloyhtiöt nykyään löytävät helposti tietoa Vastuunjaosta modernilla tavalla. Vienonen kertoo. 

Vienosen puheenvuoron voi käydä kuuntelemassa joko etäyhteyksien kautta tai paikan päällä salissa 103. Vastuunjaon lisäksi salissa pääsee kuuntelemaan ajankohtaista tietoa mm. sähköautojen latausvalmiuksista ja asiaan liittyvästä lainsäädännöstä, kuntoarvioista, kunnossapitovastuusta, huoneistotietojärjestelmästä sekä isännöintisopimuksista. Koko ohjelma on luettavissa täällä. 

“On hienoa päästä näkemään ja keskustelemaan pitkästä aikaa kira-alan toimijoiden kanssa Taloyhtiötapahtumassa” Tommi Vienonen vielä toteaa. Taloyhtiötapahtumaahan ei voitu viime vuonna järjestää covid-19 rajoituksien vuoksi, joten nyt sille on jo kovasti tilausta ja tapahtumaa odotetaan suurella mielenkiinnolla.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

viihtyisä piha yhteisillä välineillä

4.8.2022

Piha viihtyisäksi yhteisillä välineillä

Taloyhtiön piha tulee helpommin hoidetuksi, kun taloyhtiöllä on käytössään yhteiskäyttöisiä työkaluja. Asukkaat osallistuvat pihan kunnossapitoon mielellään, ja varastot pysyvät siisteinä, kun niihin ei tarvitse ahtaa jokaisen omia kottikärryjä ja ruohonleikkureita.
- Yhteishenki auttaa hoitamaan yhteisiä alueita, sanoo Erkki Lonka.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

huomio vintille

28.11.2022

Paloturvallisuudessa huomio vintille

Rakennuksen päästä päähän ulottuva ullakkotila on vanhojen rivitalojen tyypillinen paloturvallisuusongelma. Huoneistossa syttyneen tulipalon savut nousevat ullakolle ja sytyttävät sen ja koko rakennuksen. Ullakkopalojen riskiä voi pienentää estämällä huoneistopaloja.

vääräntyyppiset ruuvit

17.11.2022

Tukes varoittaa vääräntyyppisistä ruuveista

Vääräntyyppisen ruuvin käyttö voi aiheuttaa puurakenteisten telineiden ja rakennelmien sortumisia, kertoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Ulkotiloissa sijaitseviin puurakenteisiin myydään usein sisätiloihin tarkoitettuja ruuveja, jolloin liitokset pettävät helposti. Rautakaupassa kannattaa olla tarkkana ruuveja ostaessa.

21.2.2022

Helmikuun Kiinteistölehti suuntaa kohti yhtiökokousta

Yhtiökokousaika lähestyy. Kuinka tärkeään tapahtumaan tulisi valmistautua? Helmikuun Suomen Kiinteistölehdessä kokenut taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tiina Rantela antaa vinkkinsä osakkaalle ja hallituksen jäsenelle.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti