Taloyhtiötapahtuman täyttävät lukuisat mielenkiintoiset näytteilleasettajat sekä puhujat

Huhtikuussa järjestettävä Taloyhtiötapahtuma 2022 täyttää Helsingin Messukeskuksen Siiven kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoilla sekä ammattilaisilla. Tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes sata erilaista alan näytteilleasettajaa ja päivän aikana tullaan kuulemaan useita mielenkiintoisia puheenvuoroja.  

  

Kiinteistömedialla työskentelevä Tommi Vienonen on yksi Taloyhtiötapahtuma 2022-puhujista. Vienosen nykyinen titteli on myyntijohtaja, mutta on hänelle kertynyt kira-alalta monipuolisesti kokemusta niin urakoitsijan, järjestömaaailman kuin konsultoinninkin näkökulmasta jo 20 vuoden ajalta. Vienosen puheenvuoro tulee käsittelemään yhtä toimivan taloyhtiön tärkeintä asiaa: Vastuunjakoa.  

“Tarkoituksena on tuoda esille yleishyödyllistä näkökulmaa taloyhtiöiden vastuunjaosta. Aikaisemminhan tietoa on löytynyt kirjoista ja oppaista, mutta nykyään vastuunjako löytyy digitaalisena ja on katsottavissa monipuolisesti eri päätelaitteilta. Haluan puheenvuoroni avulla kertoa, miten taloyhtiöt nykyään löytävät helposti tietoa Vastuunjaosta modernilla tavalla. Vienonen kertoo. 

Vienosen puheenvuoron voi käydä kuuntelemassa joko etäyhteyksien kautta tai paikan päällä salissa 103. Vastuunjaon lisäksi salissa pääsee kuuntelemaan ajankohtaista tietoa mm. sähköautojen latausvalmiuksista ja asiaan liittyvästä lainsäädännöstä, kuntoarvioista, kunnossapitovastuusta, huoneistotietojärjestelmästä sekä isännöintisopimuksista. Koko ohjelma on luettavissa täällä. 

“On hienoa päästä näkemään ja keskustelemaan pitkästä aikaa kira-alan toimijoiden kanssa Taloyhtiötapahtumassa” Tommi Vienonen vielä toteaa. Taloyhtiötapahtumaahan ei voitu viime vuonna järjestää covid-19 rajoituksien vuoksi, joten nyt sille on jo kovasti tilausta ja tapahtumaa odotetaan suurella mielenkiinnolla.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

1.12.2021

Kiinteistöalalla järjestettiin onnistuneita tapahtumia –koronasta huolimatta

Tapahtumavuosi 2021 tuli päätökseen, kun vuoden viimeinen tapahtuma järjestettiin Lappeenrannassa 18. marraskuuta. Tilaisuuteen osallistui yli 20 näytteille asettelijaa ja tapahtumavieraita oli 150.

viihtyisä piha yhteisillä välineillä

4.8.2022

Piha viihtyisäksi yhteisillä välineillä

Taloyhtiön piha tulee helpommin hoidetuksi, kun taloyhtiöllä on käytössään yhteiskäyttöisiä työkaluja. Asukkaat osallistuvat pihan kunnossapitoon mielellään, ja varastot pysyvät siisteinä, kun niihin ei tarvitse ahtaa jokaisen omia kottikärryjä ja ruohonleikkureita.
- Yhteishenki auttaa hoitamaan yhteisiä alueita, sanoo Erkki Lonka.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

4.11.2021

Energiaremontti pienensi hiilijalanjälkeä

Energiaremontit kiinnostavat taloyhtiöitä aiempaa enemmän varsinkin isoissa kaupungeissa, joissa kaukolämmön hinta on nousussa. Vanhan lämmitysjärjestelmän uusiminen pienentää hiilijalanjälkeä ja säästää kustannuksia. Kuinka taloyhtiö lämpenee poistoilman lämmön talteenoton, maalämmön ja aurinkoenergian yhdistelmällä, selviää 4.

8.12.2021

Hyvää henkeä yhteistuumin

Asukkaiden kanssakäyminen on korona-aikana saattanut jäädä vähiin, mutta hyvää yhteishenkeä voi lähteä tarkoituksella kohottamaan. Joulukuun Suomen Kiinteistölehdessä oululainen taloyhtiö kertoo, kuinka se onnistui luomaan yhteisöllisyyttä pienillä teoilla. Hyvään asumiseen kuuluu välittäminen naapurista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti