Tapahtuman näyttely 2021

2

Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

  • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
  • laadukas koulutus
  • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua!

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta

www.ukl.fi

3

Ruukki

Tervetuloa tutustumaan hiirenhiljaiseen Ruukki Classic Silence-kattoon. Ruukin kattopaketti sisältää kaiken tarvittavan: kotimaisesta teräksestä valmistetun katon yhteensopivine tarvikkeineen, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteet ja asennuksen. Markkinoiden pisimmällä kokonaistakuulla!

www.ruukki.fi

4

KONE Hissit Oy

KONE valmistaa hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä tarjoaa ratkaisuja laitteiden huoltoon ja modernisointiin. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen toimittamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti ja esteettömästi. Tuemme asiakkaitamme rakennuksen koko elinkaaren ajan laitteiden suunnittelusta ja asennuksesta kunnossapitoon ja peruskorjaukseen.

www.kone.fi

5

Molok Oy

Kotimainen Molok® -jätejärjestelmä on siisti, turvallinen ja taloudellinen ratkaisu tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen jätteenkeräykseen ja -lajitteluun. Molok® Syväkeräys perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöistä sijaitsee maan alla. Maaperän viileys hidastaa bakteeritoimintaa ja painovoima puristaa jätteen tiiviiksi. Pystysuoran rakenteen ansiosta jätepiste mahtuu pieneenkin tilaan ja pihassa säästyy tilaa muuhun käyttöön.

www.molok.fi

6

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

www.hsy.fi

7

Hannoa Oy

Hannoa on asuinympäristöjen jätepisteratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Selkokielellä: suunnitteemme, toteutamme ja huollamme roskiksia.
Jos jätepisteasiat mietityttää, tule Hannoan ammattilaisten juttusille. Meillä on kymmenien vuosien ja satojen onnistuneiden toteutuksien kokemus. Oikein suunniteltu ja mitoitettu jätepiste kestää käytössä ja toimii vielä kymmenien vuosienkin päästä.
“Roskaväkeä” löydät osastolta 7 – tule moikkaamaan!

www.hannoa.fi

8

Isännät Oy

Isännät Oy on vuonna 1975 perustettu isännöitsijätoimisto. Asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella. Henkilöstömme on koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia. Yrityksemme on ISA auktorisoitu toimisto. Käytössämme on nykyaikaiset viestintävälineet ja ohjelmistot sekä sähköinen dokumentinhallinta. Tule juttelemaan osastollemme numero 8 ja pyydä meiltä tarjous isännöinnistä.

www.isannat.fi

9

InnoGreen

Luonnollisuuden asiantuntija

InnoGreen on viherpalveluita tarjoava yritys. Autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työssämme, toimintatavoissamme sekä tuotteissamme näkyvät yrityksemme tärkeimmät arvot – laatu, ekologisuus ja vastuullisuus.

Haluamme tuoda luonnon lähemmäs ihmistä.

www.innogreen.fi

10

Cervi

Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä. Asiakkaille olemme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta tarjoava kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee. Palveluitamme ovat mm. ilmanvaihdon huolto, puhdistus, säätö ja saneeraus.

www.cervi.fi

11

Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy

Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy on partneriomisteinen vuonna 1956 perustettu talo- ja rakennetekninen suunnittelu-, valvonta ja projektinjohtotoimisto. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Palveluitamme ovat:
• LVI-suunnittelu
• Sähkösuunnittelu
• RAU-suunnittelu
• Rakennesuunnittelu
• Talotekninen- ja rakennevalvonta
• Projektinjohto
• Energia- ja elinkaarisuunnittelu
• Hiilijalanjälkilaskenta

www.maaskola.fi

12

Esteri Pesulakoneet Oy

Esteri pesulakoneet on kiinteistöpesuloihin erikoistunut kotimainen yritys.
Tarjoamme kokonaispalvelua suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.
Osastolla uutuus Esteri Koma rahastin, joka toimii pankki- ja luottokorteilla sekä puhelimen mobiilimaksujärjestelmillä.

www.esteri.com

13

VARATTU

14

Varattu

15

Varattu

16

Skaala IFN Oy

Markkinoiden mutkattomin ikkuna- ja oviremontti Skaalalta.

www.skaala.com

17

Varattu

18

Capse Oy

Capse Oy:n palvelutarjontaan kuuluu kaikki jätevesitekniikan palvelut.
– viemäri- ja sadevesijärjestelmien kuvaus, huuhtelu ja kuntotutkimukset
– viemärien saneeraus sukitusmenetelmällä
– imupaineautopalvelut
– pumppaamohuollot, -saneeraukset ja kuntotutkimukset
– etävalvonta ja huoltosopimukset
– päivystys 24/7

Uusimaa 020 741 8970, Pohjois-Suomi 020 741 8976, Varsinais-Suomi 020 741 8972

www.capse.fi

19+20

Fiksuvesi

Säästä rahaa ja hermoja!

Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä. Vesivahingoista aiheutuu paljon vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Perinteisesti vedenkulutusta on seurattu kuukausitasolla. Fiksuvesi-palvelu seuraa taloyhtiönne vedenkulutusta jatkuvasti ja hälyttää vuodoista.

www.fiksuvesi.fi

21

Vapaa

22

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry

23

Sisäilmayhdistys ry

24

Rakennuslehti

Rakennusalan koulutettujen ammattilaisten oma media on myös korjausrakentamisen erikoislehti. Viikoittain ilmestyvässä lehdessä käsitellään aina uudet menetelmät ja määräykset. Kymmenen numeroa keskittyy pelkästään korjausrakentamisen kysymyksiin. Ota askel eteenpäin ja lue rakentamisen ammattilaisten asiaa. Rakennuslehti ilmestyy myös verkossa, uutiskirjeenä ja uutissovelluksena. Tutustu sähköisesti www.rakennuslehti.fi/diginayte

www.rakennuslehti.fi

25+26

Järki-Saneeraus Oy / jarkikatto.fi

Vesikattoremontit Etelä-Suomen alueella 1-2 kerroksisiin rakennuksiin. Oman tuotannon peltikatot suoraan tehdasasennuksina. Myös tarviketoimituksina.
Laatu käy järkeen!

www.jarkikatto.fi

27

Zäpp Oy

Zäpp-ovisummeri tuo kerrostaloasumisen nykyaikaan. Zäpp-ovisummerin avulla kerrostalossa kulkeminen helpottuu ja turvallisuus paranee niin asukkaiden, vieraiden kuin muiden sidosryhmien osalta. Tule tutustumaan pisteellemme niin kerromme tarkemmin ominaisuuksista. Annamme tarjouksen taloyhtiöllesi heti mukaasi.

www.zapp.fi

28

Liftinstituut Nordic Oy

Liftinstituut Nordic on hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut joustava ja riippumaton tarkastuslaitos.

www.liftinstituut.fi

29

Lumixia Oy

Lumixia Oy – Kaikki optimaaliseen valaistukseen.
Olemme lamppujen ja valaistuksen asiantuntija sekä palveleva ammattilaistukku.

www.lumixia.fi

30

RCO Security Oy

RCO Security on pohjoismainen elektroniseen lukitukseen ja turvateknisiin ratkaisuihin erikoistunut yritys. RCO:n tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan Ruotsissa omalla tehtaallamme, ja niille myönnetään 5 vuoden takuu. Järjestelmämme sisältää avaimettoman elektronisen lukituksen ja kulunvalvonnan tuotteita, kuten lukijat, ohjelmistot ja oheislaitteet.

www.rcosecurity.fi

31

Kattotutka Oy

Kattotutka on valtakunnallisesti toimiva turvallinen kattojen ammattilainen. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme peltikatot, kuparikatot, huopakatot ja tiilikatot – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla! Palveluvalikoimamme on kokonaisvaltainen, jolloin muita sopimuskumppaneita katon kunnossapitoon ei tarvita.

www.kattotutka.fi

32

Consti Taloyhtiöt

Consti on yksi Suomen suurimmista asuintalojen korjaajista. Constilta löytyy osaaminen ja resurssit kaikkein laajimpiinkin remontteihin. Consti Taloyhtiöt -toimiala toteuttaa linjasaneerauksia, julkisivukorjauksia ja kattoremontteja taloyhtiöille. Uusi Consti Kodikas -palvelu taloyhtiöille on kehitetty asukasta kuuntelemalla. Palvelun ydin on taloyhtiön ja sen asukkaiden toiveiden ja tarpeiden huomioiminen remontin eri vaiheissa.

www.consti.fi

33

Huoneistotieto.fi

Huoneistotieto.fi-palvelussa hallitus saa käyttöönsä taloyhtiön dokumenttikansiot sekä kirjanpitoraportit ja voi seurata esimerkiksi kiinteistön hoitokuluja ja tuottoja. Palvelussa osakas voi myös hallinnoida omia tietojaan, seurata vastikkeiden maksutilannetta, selata yhtiön asiakirjoja ja olla yhteydessä suoraan isännöitsijätoimistoon ja huoltoyhtiöön. Palvelu on optimoitu niin mobiili- kuin selainkäyttöön.

www.tietoaika.fi

34

Huoneistotietojärjestelmä

Uuden sähköisen huoneistotietojärjestelmän myötä paperiset osakekirjat jäävät historiaan, ja tämä tulee aiheuttamaan muutoksia taloyhtiöiden toimintaan. Yhtiö voi siirtää osakeluettelonsa huoneistotietojärjestelmään huhtikuusta alkaen. Sitä ennen kannattaa kuitenkin varmistaa, että yhtiön tiedot ovat ajan tasalla kaupparekisterissä.

Tule tutustumaan huoneistotietojärjestelmään ja kuulemaan, miten se vaikuttaa taloyhtiöön ja osakkaisiin! Osastollamme voit keskustella Maanmittauslaitoksen sekä Patentti- ja rekisterihallituksen asiantuntijoiden kanssa.

www.osakehuoneistorekisteri.fi

35

Vapaa

36

Tapiolan Lämpö Oy

Tapiolan Lämpö -konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista. Tapiolan Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Karakallion Huolto ja JS Audit.

www.tapiolanlampo.fi

37

Isännöintimeklari Oy

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiönne puolesta luotettavasti, puolueettomasti ja ammattitaidolla. Palvelemme koko Suomen alueella.

www.isannointimeklari.fi

38

Abloy

ABLOY on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä mekaanisen ja digitaalisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

www.abloy.fi

39

Vapaa

40

Taloasema

Taloasema on isännöintiyritys. Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019.
Tule juttelemaan, millaista isännöinti parhaimmillaan on.
Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

www.taloasema.fi

41

VIREL YHTIÖT

VIREL YHTIÖT on Uudellamaalla toimiva talotekniikka-alan asiantuntijayritys. Meiltä kaikki talotekniikkapalvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Virel Yhtaiöt muodostuvat Sähkö-Virel Oy ja LVI-Virel Oy:sta. Tällä hetkellä talotekniset huoltopalvelumme – Sähköpuoti ja Kylmäpuoti – palvelevat asiakkaitamme kymmenen huoltoauton kapasiteetilla. VIREL YHTIÖIDEN palvelukonsepti: Kun asiakkaalla on tarve, Virel toteuttaa sen!

www.virel.fi

42

Vapaa

43

Pihla & Tiivi ikkunat & ovet

Pihla ja Tiivi ovat ikkuna- ja ovimarkkinoiden markkinajohtajat. Myymme, valmistamme ja asennamme ikkunoita ja ovia – olemme parantaneet suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla vuosikymmenien aikana satojatuhansia asuntoja.

Myymme ikkunaremontteja sekä suoraan taloyhtiöille, että julkisivuremontteja tekeville yrityksille. Olemme luotettavin, turvallisin kumppani taloyhtiöille ja kumppaniverkostoissa oleville ammattilaisille.

www.pihla.fi

44

Insinööritoimisto TeknoPlan Oy

TeknoPlan Oy on taloyhtiöiden asukasystävälliseen linjasaneerausten ja LVIS-remonttien kokonaisvaltaisten projektien läpivientiin erikoistunut yritys. Meidän kautta saa niin suunnittelun, projektinjohdon, kuin valvonnankin, aina ensimmäisistä hankekuvauksista takuuajan tarkastuksiin asti.

www.teknoplan.fi

45

Granlund Isännöinti Oy

Huolehdimme taloyhtiösi tulevaisuudesta.
Yhdistämme oikeat asiantuntijat kiinteistösi eduksi.

www.granlundisannointi.fi

46

Lehto Asunnot Oy

Putkiremontin suunnittelu ja toteutus samalla sopimuksella!
Kattava hankesuunnitelma vain 100 €/ huoneisto. Helppoa ja kustannustehokasta – Lehto vastaa koko hankkeesi onnistumisesta!

www.lehto.fi

47

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Ammattitaitoista, palvelevaa ja tehokasta isännöintiä taloyhtiösi parhaaksi.

HSI on valittu Vuoden Isännöintiyritykseksi 2017, tunnustuksena asunto-osakeyhtiöiden digitaalisiin palveluihin panostamisesta sekä digitaalisen toimintakulttuurin jatkuvasta kehittämisestä.

Yrityksemme palvelu perustuu vankkaan kokemukseen ja kattavaan osaamiseen. Isännöitsijämme ovat huolella valittuja ja standardoituun palveluun perehdytettyjä ammattilaisia.

www.hsi.fi

48

Korjauspartnerit Oy

Korjauspartnerit Oy on konsulttitoimisto, joka on erikoistunut korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin. Lukuisat onnistuneesti toteuttamamme projektit takaavat kykymme päästä asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen.

Palvelumme kattavat kaikki taloyhtiöiden ja kiinteistöjen korjauksiin liittyvät osa-alueet: kuntoarviot ja -tutkimukset, hanke- ja toteutussuunnittelu, valvonta, rakennuttaminen ja projektinjohto.

www.korjauspartnerit.fi

49

Taukotila

50

Viilu

Viilu tarjoaa digitaalisen päätöksenteon ja viestinnän työkaluja taloyhtiöille.

Palvelun kautta onnistuu esimerkiksi yhtiökokousten pitäminen ja sovittujen asioiden seuraaminen. Asukkaat ja osakkaat pysyvät kärryillä talon tapahtumista ja voivat varata vaikka saunavuoron kännykällään. Palvelu yhdistää kaikki taloyhtiön asiat kuten asiakirjat, vikailmoitukset ja viestinnän yhteen paikkaan. Näin säästetään aikaa, vaivaa ja rahaa.

www.vii.lu

51

BLÜCHER Finland

BLÜCHER on yksi Euroopan johtavista viemäröintituotteiden valmistajista. Laadukkaat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet tunnetaan ympäri maailman.
Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu tuotteita aina RST-muhviviemäreistä design-suihkukaivoihin.

EUROPIPE-muhviviemäri on paloturvallinen ratkaisu, joka on helppo ja nopea asentaa.
Lattiakaivo valikoimastamme löytyy tyylikkäitä, helppoasenteisia design-suihkukaivoja.

www.blucher.fi

52

Tom Allen Senera

Tom Allen Senera toteuttaa energiatehokkaat maalämpö-, ilmavesilämpö-, jäähdytys- ja lämmön talteenottojärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin. Järjestelmät perustuvat energian säästöön sekä uusiutuvan energian hyödyntämiseen. Tom Allen Senera on yli 10 000 asennetun järjestelmän perustella alan kokenein urakoitsija Suomessa.

www.tomallensenera.fi

53

SafeDrying Oy

Rakennusten sisäpuolisten etävalvottujen kuivanapitoratkaisujen maailman markkinajohtaja.

Patentoitu järjestelmä mahdollistaa aikaisemmin jopa korjaamattomina pidettyjen rakenteellisten kosteusongelmien korjauksen ilman väistötiloja ja toiminnankeskeytyksiä.

Menetelmä on kuivatusteholtaan, kustannuksiltaan ja varmuudeltaan ylivoimainen perinteisiin korjausratkaisuihin verrattuna.

Lue lisää:

www.safedrying.fi

54

Taukotila

55

SKH-Isännöinti Oy

SKH-Isännöinti Oy – Kun Ripeys Ratkaisee!

SKH Isännöinti on alan suurin perheyritys pääkaupunkiseudulla, intohimoinen isännöintialan kehittäjä ja edelläkävijä. Yli 35-vuoden kokemuksella tunnemme kasvavan pääkaupunkiseudun kiinteistöt ja toimintakulttuurin ja olemme erikoistuneet tuottamaan monipuolisia, tehokkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita erilaisille taloyhtiöille, joille isännöinnin kankeat standardit eivät enää riitä.

www.skh.fi

56

VAPAA

57

Lehto Asunnot Oy

Kasvata taloyhtiösi varallisuutta täydennysrakentamisella!
Teemme maksuttoman arvion siitä, miten juuri sinun taloyhtiösi hyötyisi täydennysrakentamisesta.

Ota yhteyttä: www.lehto.fi

58

Suomen KattoCenter ja SisäilmaCenter

Kattoremontin yhteydessä on järkevää harkita myös kodin ilmanvaihdon parantamista. Monissa taloissa tämä voi olla myös ainoa ajankohta, jolloin ilmanvaihtoremontti voidaan toteuttaa järkevästi. Tämä johtuu siitä, että jälkikäteen ei päästä tekemään katon yläpohjaan tarvittavia liitoksia. Kattoremontin yhteydessä yläpohjaan ja katolle tehtävät asennustyöt voidaan tehdä helposti ja kustannustehokkaasti.

www.kattocenter.fi

59

Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Tärkein tehtävämme on palvella asiakkaitamme niin pienissä kuin suurissa kiinteistön ylläpidon tarpeissa nopeasti ja laadukkaasti. Teemme työt kerralla kuntoon ja toimimme aina asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan kuunnellen. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.

www.kotikatu.fi

60

Scanoffice Oy

Mobair korvausilmalaitteet, Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet.

www.scanoffice.fi

61

Pesulatekniikka Havia Oy

Pesulatekniikka Havia tarjoaa asiantuntevaa ja nopeaa huolto-, korjaus-, myynti- ja varaosapalvelua pesulakoneille.

www.pesulatekniikkahavia.fi

62

Prevex

Perinteiset vesilukot ovat tuskallisia asentaa ja painajaismaisia puhdistaa. Kuka sellaisia enää haluaa? Ei kukaan. Siksi me olemme sitoutuneet kehittämään yhä parempia vesilukkoja. Yhdessä alan ammattilaisten kanssa setvimmekin miten putkitöitä voidaan yksinkertaistaa ja nopeuttaa. Jos siis olet valmis investoimaan talosi iän kestävään keittiö- tai kylpyhuoneratkaisuun, järkevä valintasi on Prevex. Asenna ja unohda – siinä meidän filosofiamme.

www.prevex.com

63

Taukotila

64

Flush Oy

Olemme vesilämmitysverkostojen kavitaatiopuhdistamiseen, säätöön ja huoltoon erikoistunut yritys. Omaamme ainutlaatuisen tekniikan ja vankan kokemuksen. Uusimme myös patteriventtiilit tarpeen mukaan. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja asiakastyytyväisyys erinomaista. Verkostot tulisi huoltaa hyvin toimiakseen noin 20 -25 vuoden välein, Tyytyväisiä asiakkitamme ovat olleet Jäänmurtajasta, teollisuuslaitoksiin, kerros- rivi- ja omakotitaloihin.

www.flush.fi

65

Unidrain Oy

Unidrainin linja- ja kulmalattiakaivot ovat teknisesti turvallisia ja helppoja käyttää ja puhdistaa. Moderni lattiakaivo mahdollistaa yksisuuntaisen kaadon, tasaisemman esteettömän lattian ja minkä kokoiset lattialaatat tahansa. Joustavat tekniset ratkaisumme soveltuvat hyvin korjauskohteisiin.

www.unidrain.fi

66

Matro

Laadukkaiden likaa keräävien mattojen myynti, suunnittelu, asennus ja huolto. Vinyylipohjaisissa Coral-kiinteistömatoissamme kulutusluokka on mattotyypin korkein ja materiaalina käytetään Econyl-kierrätyslankaa. Meiltä saa myös räätälöitävät logomatot ja seisomatyötä helpottavat työpistematot. Tuotevalikoimaamme kuuluvat lisäksi konepestävät, nitriilikumipohjaiset kulkualueiden matot.
Lisätietoja näistä sekä muista tuotteistamme:

www.matro.fi

67

Terto Rakennus

Tarjoamme laadukkaita remonttipalveluita taloyhtiöille kohtuuhintaan. Valikoimaamme kuuluvat porraskäytäväremontit, kellariremontit, kylpyhuoneremontit, julkisivu- ja sokkeliremontit, ikkunaremontit, putkiremontit, parvekeremontit, salaojitus ja sadevesiviemäröinti sekä pintaremontit.

Teemme yhteistyötä isännöintitoimistojen kanssa. Pysymme hyvin budjetissa ja aikataulussa. Panostamme tiedotukseen ja kommunikointiin.

www.terto.fi

68

Kiinteistö & talotekniikka KITA

KITA-media on kiinteistö- ja talotekniikkapuolen ammattimedia, joka tavoittaa taloyhtiöpäättäjät, kiinteistöpuolen, isännöinnin, korjausrakentamisen sekä LVISA-ammattilaiset.
KITA-media on monikanavainen media, joka tavoittaa alan päätöksentekijät monella eri alustalla. Hyödynnämme meidän printtilehteä, verkkomediaa, uutiskirjettä sekä SoMe kanavia päätöksentekijöiden tavoittamiseen.

www.kita.fi

69

Taukotila

70

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset Akha ry

Tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiöille hallitustyöskentelyn osaamista ja kiinteistöalan tuntemusta. Välitämme hallitusammattilaisia ja kiinteistöalan asiantuntijoita hallituksen jäseniksi ja puheenjohtajiksi sekä konsulteiksi. Tuemme hyvän hallintotavan toteutumista koulutuksilla ja yhteistyöfoorumeilla sekä osallistumalla taloyhtiöiden hyvän hallintotapasuosituksen laatimiseen ja kehittämiseen sekä riitojen ennaltaehkäisyyn ja sopimiseen.

www.akha.fi

71

KerabitPro Oy

KerabitPro on erikoistunut katto- ja pihakansiremontteihin. Vaativissa kohteissa olemme vahvimmillamme! Tarvittaessa teemme hyvinkin laajoja kokonaisuuksia. Mikään katemateriaali ei ole meille vieras: teemme töitä esimerkiksi bitumi-, pelti-, tiili- ja viherkatoilla.

KerabitPro Oy on yksi Suomen johtavia katto- ja vedeneritysrakentajia. Voit luottaa siihen, että meiltä saat laadukkaat palvelut ja ratkaisut kaikille katoille ja pihakansille.

www.kerabitpro.fi

72

LA Kattohuolto Oy

LA Kattohuolto Oy on nimensä mukaisesti kattohuoltoihin erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomessa ja työllistämme yli 100 henkilöä. Olemme toimineet vuodesta 2010 asiakkainamme kotitaloudet, taloyhtiöt, kaupungit, kunnat sekä yritykset.

Katon huollon ainoa tehtävä on jatkaa katon käyttöikää. Kaiken toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys. Käytämme kattohuolloissamme markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme kaikki huollot takuutyönä.

www.la-kattohuolto.fi

73

Saint-Gobain PAM

Huoneistokohtainen veden- ja energian mittausjärjestelmä. Oikeanlaiset, luotettavat ja edulliset mittarit käyttökohteen mukaisesti. Järjestelmien käyttöönotto paikan päällä.

www.pamline.fi

74

eParking.fi

eTolppa on uuden sukupolven etäohjattava lämmitystolppa ja sähköauton latauspiste. eTolppa on ratkaisu auton lämmitykseen, auton hitaaseen ja nopeaan lataukseen sekä sähkön kulutuksen mittaamiseen ja laskuttamiseen.

Palvelumme avulla on tehokasta ja automaattista organisoida pysäköintiä esimerkiksi yrityksen tai taloyhtiön parkkialueella. Pysäköijän on helppo vuokrata ja hallinnoida lupaa sähköisessä palvelussamme.

www.igl.fi

75

Terawatt Oy

Tankkaa autosi omalla pihalla! Täyssähköautot ja ladattavat hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Yönaikainen latausmahdollisuus kotona taas on välttämätön edellytys sujuvalle sähköautoilulle. Terawatt toteuttaa sähköautojen latausjärjestelmät talo- ja kiinteistöyhtiöihin sekä omakotitaloihin. Palvelutarjontamme sisältää myös sähköisen talotekniikan ratkaisut uusiin ja saneerattaviin asunto-, toimitila- ja linjasaneerauskohteisiin.

www.terawatt.fi

76

Vapaa

77

Telia

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun ja taloyhtiösi arkea. Tarjoamme modernit laajakaista ja TV-palvelut runsaalla sisältövalikoimalla ja huolehdimme siitä, että pysyt mukana teknologian muutoksessa, kun esimerkiksi 5G ja valokuituyhteydet rakentavat neljättä teollista vallankumousta.

www.telia.fi/taloyhtio

78

Helen Oy

79

Iloq Oy

Elektroninen lukitusjärjestelmä iLOQ S10 kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä. Meillä on yli 10 vuoden osaaminen omavoimaisista digitaalisista lukitusratkaisuista ja noin 2 milj. avainta ja 1 milj. toimitettua lukkoa.

www.iloq.com

80

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Bralevan muodostavat Soukan Huolto, Isännöintiverkko, Specio tekninen isännöinti ja Remonttiyksikkö. Tarjoamistamme palveluista asiakkaamme voivat valita tarpeidensa mukaan haluamansa kokonaisuuden. Sinä asiakkaanamme päätät, mitä palveluja taloyhtiönne tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.

www.braleva.fi

81

VARATTU

82

Vapaa

83

Vapaa

84

VAPAA

85+86

Proline

Viemärisaneeraus päivässä. Olemme osa Euroopan suurinta viemärisaneerausyritystä ja toteutamme kiinteistöjen viemäreiden saneeraukset yli 200 000 asunnon kokemuksella. Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

www.proline-group.com/fi

87

Salaojakympit Oy

Salaojakympit Oy on suurkohdeurakoinnissa turvallinen kumppani.
Olemme salaojaremontteihin erikoistunut asiantuntija ja alan suurin toimija, työllistäen noin 100 ammattilaista. Toimialueemme kattaa lähes koko Suomen.
Salaojaremonttimme on huoleton ja luotettava vaihtoehto asiakkaillemme. Pidämme huolen tiedottamisesta koko remontin ajan, dokumentoimme työvaiheet, raportoimme ja huolehdimme, että työmaamme on siisti ja turvallinen.

www.salaojakympit.fi

88

Vapaa

89

Fira Putkiremontit

Fira Ketterä hankesuunnittelu varmistaa parhaan putkiremontin
– Aito osakkaiden osallistaminen ja asumisen tarpeiden huomiointi
– Kohteen teknisten ratkaisujen valinta tehdään taloyhtiön tarpeiden pohjalta
– Sekä asiantuntijan, että urakoitsijan näkökulma taloyhtiön nykytilanteeseen sekä tulevan urakan teknisiin ratkaisuihin
– Tarkka kustannustietous tulevan remontin kustannuksista
Autan mielelläni T:Perttu 045 131 0987 [email protected]

www.fira.fi/palvelut/rakentaminen/putkiremontit

90

Eerola-Yhtiöt Oy

91

Wattinen

Wattinen vähentää älykkäästi kerrostalokotien lämmityksestä aiheutuvia ilmastopäästöjä ja parantaa samalla asumismukavuutta. Kodeissa on aina sopiva lämpötila, energiaa säästyy eikä asukkaiden tarvitse luopua kuin vanhoista termostaateista. Asukkaat voivat helposti asettaa ja ajastaa kotinsa jokaisen huoneen lämpötilan elämäänsä sopivaksi. Wattinen pitää toivotun lämmön ja korjaa lämmitysjärjestelmän epätasapainoa.

www.wattinen.fi

92

Howden Finland Oy

Howden on Suomen suosituin kiinteistövakuutusmeklari. Autamme yli 33 000 ammatti-isännöinnin piirissä olevaa taloyhtiötä vakuutus- ja vahinkoasioissa. Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton asiakkaamme edustaja ja edunvalvoja.

Toimimme alan kehityksen kärjessä ja kehitämme toimintaamme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu sekä palvelukanavat takaavat helpon ja toimivan asiointikokemuksen.

www.howdenfinland.fi

93

VARATTU

94

ABB

ABB tarjoaa ratkaisuja taloyhtiön sähköistykseen ja ohjaukseen. Tule tutustumaan mm. seuraaviin ratkaisuihimme:
• Sähköauton lataus
• Ovipuhelinjärjestelmät
• Kotimaiset huoneisto- ja saneerauskeskukset
• Asennuskalusteet – tyylikkäät asennukset myös saneerauskohteisiin pinta-asennustuotteilla

www.abb.fi/asennustuotteet

95

Kiinko

Kiinteistöalan oma kouluttaja, jolla on monipuolisin tarjonta tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksia alan ammattilaisille sekä alalle tulijoille. Tutustu isännöinnin, asumisen, teknisen ylläpidon, kiinteistöpalvelujen, rakennuttamisen, talouden ja johtamisen koulutuksiin ja tutkintoihin!

www.kiinko.fi

96

Safetum Oy

Me kartoitamme kiinteistöjen turvallisuusriskit ja hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista. Turvallisuus on paitsi jokaisen oikeus, myös yhteinen velvollisuus. Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.

www.safetum.fi

97

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Tuemme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko maan laajuisesti.

www.kak-laki.fi

98

Verto

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Valmistamme ja myymme huoneistokohtaisia, etäluettavia Verto-vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Lahdessa, Lohjalla, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Meillä on 350 000 asiakasta ja olemme Suomen markkinajohtaja yli 65 % markkinaosuudella.

www.verto.fi

99

Vastuu Group Oy

100

Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

  • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
  • laadukas koulutus
  • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua!

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta

www.ukl.fi

101

Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

www.oras.com

102

Kiinteistömedia Oy

Taloyhtiön vastuunjakotaulukot ja muut taloyhtiön oppaat. Suomen Kiinteistölehti. Verkkokirjat ja -kurssit.

www.kiinteistomedia.fi

www.kiinteistolehti.fi

103

Fortum

Fortum tarjoaa kokonaisvaltaisia ja kestäviä energiaratkaisuja taloyhtiöille: kaukolämpö ja -kylmä, lämmityksen älykäs optimointi, sähköauton latausratkaisut, sähkösopimukset ja aurinkopaneelit. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan!

www.fortum.fi

104

Suomen Talokeskus Oy

Talokeskuksen asiantuntijat toimivat taloyhtiön tukena ja kumppanina kaikissa projekteissa. Päivänpolttavia aiheita ovat ARAn energia-avustuslaskelmat ja sähköautojen latauspaikkojen tarvekartoitukset.
Talokeskuksen muita palveluita ovat mm. rakennuttaminen, takuutarkastukset, kuntoarviot, lämpökuvaukset sekä kaikki suunnittelut ja valvonnat.

www.talokeskus.fi

105

Bauer Solutions Oy

Bauer Solutions Oy on kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn erikoistunut yritys. Bauer Pipejet on kemikaaliton, alkuperäiset kivennäisaineet vedessä säilyttävä vedenkäsittelylaite, joka sopii sekä lämmitys-, jäähdytys- että käyttövesijärjestelmiin. Hankkimalla Bauer-vedenkäsittelylaitteen parannat rakennuksen energiatehokkuutta ja asumisviihtyvyyttä, lisäät jälleenmyyntiarvoa sekä säästät selvää rahaa ja samalla myös ympäristöä.

www.bauersolutions.fi

106

VARATTU

107

Lumon

Lumon parvekejulkisivuratkaisut soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Lumon parvekelasit ja kaiteet muodostavat nykyaikaisen ja näyttävän parvekejulkisivun, joka luo suuntaa eurooppalaiselle arkkitehtuurille. Materiaalina lasi ja alumiini ovat kestäviä, mutta samalla keveitä. Materiaaleilla voi luoda tyylikkäitä ja esteettömiä kokonaisuuksia, jotka vastaavat tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin.

www.lumon.fi

108

DNA Welho

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

www.dna.fi

109

VARATTU

Jaa somessa

Yhteystiedot

Lisätietoja tapahtumasta ja näyttelyosaston myynti:

[email protected]

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

KÄVIJÄTUTKIMUS

Kerro mielipiteesi Kiinteistölehden verkkosivusta, vastaa ja voita 100€!
Klikkaa tästä
close-link