Tapahtuman näyttely 2019

Tapahtuman näyttelyn pohjakartta.
1

HL-Pinta / Tuni Oy

HL-PINTA – PINTANSA PITÄVÄ KATTO
Täyden palvelun kattohuoltoihin ja kattokorjauksiin sekä hormi-, eristys- ja ulkoverhoilutöihin erikoistunut yritys niin taloyhtiöille kuin yksityisille asiakkaille.

Vesikattojen huollot ja korjaukset, myös vuosihuollot sekä päivystys 24/7. Savuhormien saneeraukset (liukuvalut, putkitukset, kuvaukset), kaikki sisäsaneeraustyöt, graffitien poistot, asfaltinpaikkaukset, rännityöt ja lumenpudotukset.

www.hlpinta.fi

2

Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiön päättäjille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

 • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
 • laadukas koulutus
 • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua!

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta www.ukl.fi

3

Ruukki Construction Oy

Tervetuloa tutustumaan hiljaiseen Ruukki Classic Silence-kattoon! Ruukin kattopaketti sisältää: kotimaisesta ympäristöystävällisestä teräksestä valmistetun vesikaton yhteensopivine tarvikkeineen, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteet ja asennuksen.

www.ruukki.fi

4

Kone Hissit Oy

KONE valmistaa hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä tarjoaa ratkaisuja laitteiden huoltoon ja modernisointiin. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen toimittamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti ja esteettömästi. Tuemme asiakkaitamme rakennuksen koko elinkaaren ajan laitteiden suunnittelusta ja asennuksesta kunnossapitoon ja peruskorjaukseen.

www.kone.fi

5

Laakkonen

6

HSY

HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. HSY auttaa asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

www.hsy.fi

7

Puustelli Group Oy

8

Isännät Oy

9

Finncont Ympäristötuotteet Oy

Puhumme roskaa, mutta emme p**kaa.

Toimitamme tyylikkäimmät, turvallisimmat, kustannustehokkaimmat sekä 100% suomalaiset jätteenkeräysjärjestelmät – myös asennettuna.

Meiltä löydät lisäksi Suomen suosituimman piharoskakori Sitin sekä muut taloyhtiön jätehuoltotuotteet, suoraan varastosta toimitettuna koko maahan.

Tule pistämään suu makeaksi, sekä keskustelemaan kierrätysasioista infopisteellämme nro 9!

http://www.finncontshop.com/cms/fi/tuotteet/finncont-jatteenkeraysjarjestelmat

10

Etelä-Suomen Lämpöhuolto Oy

KAUKOLÄMMITYSTÄ JATKUVALLA PALVELULLA. Me emme tarjoa samaa ratkaisua suoraan hyllystä jokaiselle asiakkaallemme – asiantuntijamme suunnittelevat teidän taloyhtiöllenne sopivan lämmitysratkaisun ja kokoavat oikeanlaisen laitteiston itse valitsemistaan, parhaista osista. Palvelun jatkuessa optimoimme laitteiston säätöarvoja.

www.lampohuolto.com

11

Skaala IFN Oy

Skaala auttaa, kun taloyhtiössä on ikkuna- ja oviremontin aika.
Skaala on yksi Pohjoismaiden suurimpia valmistajia ja kuuluu itsenäisenä osana IFN Holding -konserniin, joka on Euroopan johtava ikkuna- ja ovitoimija. Skaalan energiatehokkaat tuotteet on suunniteltu kestämään vaativissa pohjoismaisissa olosuhteissa. Jokainen rakennus on erilainen ja siksi Skaalan avainlipputuotteet valmistetaan mittatilaustyönä sen tehtailla Etelä-Pohjanmaalla.

www.skaala.com

12

Granlund Oy

Granlundin taloyhtiöpalvelut

Autamme löytämään parhaan ratkaisun taloyhtiösi tarpeisiin, onpa kyse sitten julkisivuremontista, putkiremontista tai uusista energiaratkaisuista, kuten lämpöpumppujärjestelmien valinnasta ja käyttöönotosta. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat, että työ sujuu alusta loppuun suunnitelmien mukaan aikataulussa ja kiinteistön käyttäjät huomioiden. Toimimme 20 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Konsernissamme työskentelee yli 900 asiantuntijaa.

www.granlund.fi/taloyhtio

13

Cervi Talotekniikka Oy

Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

www.cervi.fi

14

Hannoa Oy

Hannoa on asuinympäristöjen jätepisteratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Jätepisteratkaisumme ovat personoitavia, monikäyttöisiä ja sopivat vaativiinkin ympäristöihin.

Toimivat ja tyylikkäät jätepisteratkaisuillamme kiinteistöjen arvo on noussut jopa yli 10 %. Jätehuolto on turvallinen ja täyttää määräykset. Jätehuoltokustannuksista on saatu tuhansien eurojen säästöjä. Huoltopalvelumme pitää tilanteen kunnossa vuosikaudet.

www.hannoa.fi

15

HSSR Oy

Osaamisemme ja kokemuksemme kattaa koko korjaushankkeen.
Palvelujamme ovat kaikki korjausrakentamisen asiantuntijapalvelut:
suunnittelu, valvonta, rakennuttaminen, kuntotutkimukset ja selvitystyöt.
Kaikki samalla tinkimättömyydellä.

https://hssr.fi/

16

Esteri Pesulakoneet Oy

Esteri on kiinteistöpesulaan erikoistunut kotimainen perheyritys. Palvelemme kaikissa kiinteistöpesulan tarpeissa: suunnittelu, laitteet, asennus ja huolto.

www.esteri.com

17

Capse Oy

Capse Oy on erikoistunut viemärien sekä pumppaamojen huolto, ylläpito- ja saneerauspalveluihin. Palvelutarjontamme kattaa:

 • viemäri- ja sadevesijärjestelmien kuvaus, huuhtelu ja kuntotutkimukset
 • viemärien saneeraus sukitusmenetelmällä
 • imupumppuautopalvelut
 • pumppaamohuollot, -saneeraukset ja kuntotutkimukset
 • etävalvonta ja huoltosopimukset
 • päivystys 24/7

Capse Oy, Uusimaa 020 741 8970, Pohjois-Suomi 020 741 8976, Varsinais-Suomi 020 741 8972

www.capse.fi

18+19

Envera Oy / Fiksuvesi

Säästä rahaa ja hermoja!

Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä. Vesivahingoista aiheutuu paljon vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Perinteisesti vedenkulutusta on seurattu kuukausitasolla. Fiksuvesi-palvelu seuraa taloyhtiönne vedenkulutusta jatkuvasti ja hälyttää vuodoista.

www.fiksuvesi.fi

20

Elector Nordic / Vertgroup Oy

Erittäin luotettavat elector-vedenkäsittelylaitteet suojaavat todistetusti vesikiertoon perustuvia järjestelmiä sisäiseltä korroosiolta ja epäpuhtauksilta. Tämä merkitsee selkeitä säästöjä järjestelmän ylläpitokuluihin ja energiatehokasta lämmönsiirtoa.

Valitse ympäristöystävällinen kemikaaliton suoja lämmitysjärjestelmääsi!

www.elector.fi

22

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

24

Rakennuslehti

Kaikki olennainen rakentamisesta

Rakennuslehti tarjoaa olennaisen ajankohtaistiedon rakentamisesta, suunnittelusta, korjaamisesta, kiinteistöistä ja talotekniikasta.

Lukijoina rakennusalan koulutetut ammattilaiset, kiinteistö- ja rakennusklusterin asiantuntijat ja päättäjät sekä rakennusteollisuus ja alan sidosryhmät.

www.rakennuslehti.fi

25

Oy One-Pro Ab

Oy ONE-PRO Ab on perustettu vuonna 2004. Olemme erikoistuneet maahantuomaan elektronisia laitteita, sekä tarjoamaan niihin liittyviä palveluita.

Päätuotealueemme ovat: Talotekniikka ja turvallisuus, Audioratkaisut sekä ajoneuvojen lisävarusteet.

Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla josta palvelemme asiakkaitamme 15 ammattilaisen voimin.

ONE-PRO on 100% suomalainen yritys.

Taloyhtiö 2019 messuilla esittelemme 1 Pro Safety Palo- ja Vuotovahinkojen torjumiseen kehitetyn järjestelmän. Lisäksi esillä on muita turvallisuuteen ja kiinteistöjen valvontaan liittyviä tuotteita.

www.one-pro.fi

26

Kaukora

Poistoilman lämmöntalteenotto, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, varaajat, vedenlämmittimet.
Kannattavuusarvioinnit.

www.jaspilto.fi

27

Sopimusmeklarit

28

Kouvolan Kuivajää / Dry Ice Finland

Dry Ice Finland – ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä
Olemme Suomen johtava kuivajääalan yritys. Olemme palvelleet jo satoja yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä eri tyyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.

www.dryice.fi

29

InnoGreen

Kun vihreys on kohdillaan, se huomataan. Siisti ja toimiva piha vetää puoleensa niin asukkaita kuin asiakkaitakin. Suunnittelemme ja rakennamme kaikenkokoiset pihat taloyhtiöille, yrityksille ja yksityiskodeille. Autamme pihan korjaus- ja kunnostustöissä, jotta piha olisi toimiva ja näyttävä vuodesta toiseen.

Pihapalveluitamme ovat muun muassa:

 • korjausrakentaminen
 • pihan ylläpito
 • kausikasvit
 • konsultaatio ja valvonta
 • suunnittelu ja muutostyöt

www.innogreen.fi

30

Fira Oy

Fira Ketterä on parempi tapa tehdä putkiremontti, jonka lähtökohtana ovat elämisen tarpeet kodeissa ja koko kiinteistössä. Fira Ketterä on putkiremonttikonsepti hankesuunnittelusta toteutukseen yhtenä kokonaisuutena. Ketterässä putkiremontissa suunnittelun ja toteutuksen kaikki osapuolet sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin. Tarjoamme alan parhaan palvelukokemuksen. Ketterän konseptin avulla putkiremontin voi toteuttaa jopa kahdessa viikossa.

www.fira.fi/kettera

31

Kattotutka Oy

KATTOREMONTIT 25 VUODEN TÄYSTAKUULLA!

Kattotutkalta saat kaikki kattotyöt ympäri Suomen ja ympäri vuoden! Tarkastamme, korjaamme, teemme kattoremontit ja huollamme katot katemateriaalista riippumatta. Uutta: ELINKAARIKATTO® – kiinteistön kattoremontti 25 vuoden täystakuulla! Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat sekä muut julkishallinnon toimijat.

www.kattotutka.fi

32

Molok Oy

Molok Oy valmistaa kotimaisin voimin jätteen keräykseen ja kierrätykseen tarkoitettuja Molok®-jätesäiliöitä. Laaja tuoteperhe koostuu sekä maan alle menevistä Syväkeräys-säiliöistä että pinta-astioista. Molok® Syväkeräys perustuu pystysuoraan rakenteeseen, jossa 60 % säiliöistä sijaitsee maan alla. Pystysuoran rakenteen ansiosta jätepiste mahtuu pieneenkin tilaan ja pihassa säästyy tilaa esim. autopaikoille tai lasten leikkipaikalle.

www.molok.fi

33

Geberit Oy

Geberit Oy tarjoaa projekteillesi yhden yhteistyökumppanin, jonka ratkaisuilla säästät aikaa, kustannuksia ja riskejä. Saat yhdeltä toimittajalta laadukkaat Geberit -saniteetti- ja putkistojärjestelmät sekä laajan valikoiman IDO kylpyhuone- ja wc-kalusteita. Voit luottaa projektin selkeyteen, vaivattomuuteen ja riskittömyyteen sen kaikissa vaiheissa – ensimmäisistä viivanvedoista käyttövalmiiseen asennukseen.

www.geberit.fi
www.ido.fi

34

PRH ja Maanmittauslaitos

Uusi sähköinen huoneistotietojärjestelmä aiheuttaa muutoksia taloyhtiöiden toimintaan. Uusi taloyhtiö perustetaan nyt sähköisesti. Vanhan taloyhtiön osakeluettelon voi siirtää huoneistotietojärjestelmään toukokuusta alkaen. Tule tutustumaan huoneistotietojärjestelmään ja kuulemaan, miten se vaikuttaa taloyhtiöön ja osakkaisiin! Osastollamme voit keskustella Maanmittauslaitoksen ja Patentti- ja rekisterihallituksen asiantuntijoiden kanssa.

https://osakehuoneistorekisteri.fi

36

Pihla ja Tiivi ikkunat ja ovet

Pihla & Tiivi ovat yhdessä Suomen johtava ikkuna- ja ovivalmistaja sekä kerros- ja rivitalojen ikkunaremonttien vahva markkinajohtaja. Pihla ja Tiivi ovat tunnettuja suomalaisia ikkuna- ja ovimerkkejä. Tiivi on jo yli 40 vuoden historiansa aikana tullut tunnetuksi innovatiivisista tuotteistaan. Varmat, testatut tuotteet ja hyvä hinta-laatusuhde on tehnyt Pihlasta yli 20 vuoden aikana Suomen suosituimman ikkunamerkin.

www.pihla.fi

www.tiivi.fi

37

Suomen Huoltokäynti Oy

Ennakoivaa huoltokäyntiä As Oy:n asuntoihin.
Tarkistetaan vesikalusteet, vuotosuojat, ilmanvaihto, palohälyttimet, kosteusmittauksia yms.
Tehdään myös säästäviä toimenpiteitä esimerkiksi säästösuodattimet hanoihin yms.

Perusperiaate on että ennakoiva huoltokäynti on ennen mahdollista vahinkoa tapahtuva tarkastuskäynti taloyhtiön asunnoissa.
Yleensä tämän kaltaiset palvelut ovat vasta vahingon jälkeisiä vauriotarkastuksia.

Tarkastuksesta tehdään taloyhtiölle raportti, mistä löytyy huoneistokohtaiset akuutit ja suositeltavat korjaustoimenpiteet

www.suomenhuoltokäynti.fi

38

Abloy

Jo 111 vuotta turvallisuutta.

Abloy jatkaa digitaalisten lukitusjärjestelmien ja ohjelmistopohjaisten ratkaisujen kehittämistä, jotka ovat kiinteä osa tulevaisuuden älykkäitä rakennuksia. Kokonaisvaltainen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, ABLOY PULSE, lisää asumisturvallisuutta ja mahdollistaa helpon ja joustavan hallinnoinnin pilvipalvelun kautta. Turvallisuusyrityksenä tunnemme vastuumme turvallisuuden kehittämisestä.

www.abloy.fi/fi/abloy/abloyfi/

40

Prevex

Prevex valmistaa maailman toimivimmat ja vähiten tilaa vievät vesilukot. Vesilukkomme löydät sekä keittiön että kylpyhuoneen pesualtaista. Prevex perustettiin vuonna 1955 ja yritys alkoi valmistaa vesilukkoja vuonna 1971. Huipputeknologisissa tehtaissamme panostamme asiakkaidemme tarpeisiin perustuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön. Valmistamme innovatiivisia ja uniikkeja tuotteitamme kustannustehokkaasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

www.prevex.com

41

Villeroy & Boch Gustavsberg Oy

Villeroy & Boch Gustavsberg on pohjoismaiden johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja, jonka valikoimiin kuuluu mm.

 • energiatehokkaat tyyppihyväksytyt hanat
 • CE-merkityt WC-istuimet (lattia- ja seinäwc-vaihtoehdot)
 • kosteuden kestävä kalusteet

Tuotteillamme on hyvä varaosasaatavuus, sekä koko Suomen kattavan huoltoverkosto. Tuotteemme tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun kaikkiin tarpeisiin.

www.gustavsberg.com

42

Laattapiste Oy

Laattapiste on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on vuosien kokemus kylpyhuoneiden uudis- ja korjausrakentamisesta. Olemme vuosittain mukana 500 taloyhtiöprojektissa; viimeiset kolme vuotta olemme myös olleet tavarantoimittajana Vuoden putkiremontti -kilpailun voittaneessa urakassa. Palveluverkostomme kattaa koko maan sekä projektin jokaisen osapuolen ja vaiheen. Lue lisää palveluistamme taloyhtiöille:

www.laattapiste.fi

43

Pipe-Modul Oy

44

Insinööritoimisto TeknoPlan Oy

TeknoPlan Oy on jo miltei 14 vuotta ollut asukasystävällisen linjasaneeraussuunnittelun edelläkävijä. Kokenut henkilökuntamme osaa huomioida rakennuksen tekniikan lisäksi myös osakkaiden tarpeita niin suunnittelussa kuin työn valvonnassakin. Kauttamme saat kaiken putkiremonttiin tai linjasaneeraukseen, niin projektinjohdon, suunnittelun, kuin valvonnankin. Myös pienemmät projektit onnistuu kauttamme, aina yksittäisen märkätilan suunnittelusta ja valvonnasta alkaen.

http://teknoplan.fi/

45

Cyklos

Ratkaisut pyöräpysäköintiin, pyörätelineet jotka nostavat pyöräilyelämystä. Runkolukitustelineet sisään sekä ulos, katokset ja lukitut vajat. Pohjoismainen pyöräpysäköinti fokuksena muotoilu, materiaali ja kestävyys. Olemme työskennelleet pyöräpysäköinnin parissa jo vuodesta 1994. On tärkeätä, että pyörävarasto ja pyöräkatos sopivat yhteen ympäristön kanssa. Tule keskustelemaan teidän taloyhtiön haasteista, autamme teitä eteenpäin.

www.cyklos.fi

46

Suomen Energiainsinöörit Oy

Suomen Energiainsinöörit Oy tarjoaa taloyhtiöille puolueetonta asiantuntijapalvelua energiankäytön tehostamiseen ja hallintaan. Yritys on riippumaton sekä laitevalmistajista että urakoitsijoista.

Energiainsinöörien tavoitteena on tulla Asiakkaan pitkäaikaiseksi asiantuntijakumppaniksi optimoidun energiansäästön ja niihin liittyvien kehityshankkeiden osalta. Tarjoamme tietotaidon energiansäästöprojektin suunnittelusta toteutukseen ja jälkiseurantaan.

Energiainsinöörien kohderyhminä ovat isommat taloyhtiöt, julkiset tahot sekä kiinteistösijoitusyhtiöt.

Erityisiä osaamisalueita: maalämpö, lämmöntalteenotto, aurinkoenergia, lämmönjako- ja IV- järjestelmien tasapainotusprojektit.

www.energiainsinoorit.fi

47

Kotitalo

Täysin uudistettu kotitalolehti.fi on taloyhtiöasumisen näköalapaikka kaikille osakkaille ja asukkaille. Kotitalolehti.fi auttaa kehittämään hallitustyötä ja koko taloyhtiötä niin, että asumisen laatu pa­ranee ja kiinteistön arvo nousee. Kotitalo-lehden sisältöjen lisäksi sivustolta löytyy taloyhtiöelämään liittyviä uutisia, arjen hyötyartikkeleja sekä asiantuntijoiden blogikirjoituksia. Tervetuloa tutustumaan!

www.kotitalolehti.fi

48

Korjauspartnerit Oy

Korjauspartnerit on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projektit läpi ongelmitta.

Palvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet:
hankekehitys ja -suunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto.

www.korjauspartnerit.fi

49

Suomen Terveysilma Oy

Korvausilmaventtiilit ja niiden suodattimet sekä asennuspalvelut.

www.terveysilma.fi

50

LeaseGreen Suomi Oy

Energiaremontti on uusi palvelu, jonka tavoitteena on suomalaisten taloyhtiöiden energiankulutuksen pienentäminen.
Energiaremontti-palvelu poistaa järkevien investointien esteet tarjoamalla kolme investointien keskeistä osa-aluetta yhdessä paketissa: parhaan teknisen osaamisen, luotettavan ja tehokkaan tekniikan sekä nykyaikaisen rahoituksen ilman perinteistä yhtiölainaa.

https://leasegreen.fi

51

Isännöintimeklari Oy

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiöiden puolesta. Peruspalvelumme sisältää tarvekartoituksen, tarjouspyynnön laatimisen taloyhtiön hallituksen toiveiden mukaisesti, tarjousten lähettämisen halutuille isännöintitoimistoille sekä saatujen tarjousten vertailun ja pisteytyksen. Lisäpalveluina autamme isännöitsijäehdokkaiden haastattelujen järjestämisessä, avustamme sopimusasioissa sekä hoidamme arkiston siirron.

www.isannointimeklari.fi

52

Isännöintiverkko Oy

Isännöintiverkko – Viisas valinta isännöintiin.

Hyvä isännöitsijä auttaa taloyhtiötä tekemään oikeita ja kestäviä päätöksiä ja pitämään kustannukset kurissa. Isännöimme pääkaupunkiseudulla noin 400 eri-ikäistä ja -kokoista taloyhtiötä. Kokemuksemme antaa meille perspektiiviä erilaisten taloyhtiöiden erilaisista tarpeista. Kaikki isännöitsijämme ovat vähintään isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) suorittaneita kokeneita ammattilaisia.

Tervetuloa meille, laitetaan yhdessä taloyhtiönne asiat entistä ehompaan kuntoon!

www.isannointiverkko.fi

53

SafeDrying Oy

SafeDrying on Tekesin kanssa kehitetty uusi patentoitu kuivatus- ja kuivanapitojärjestelmä, joka takaa kiinteistön kuivumisen ja kuivana pysymisen koko käyttöiän ajan. Järjestelmä voidaan asentaa korjauskohteeseen jopa viikonlopussa ja tilat pitää käytössä koko tehokuivatusjakson ajan. Näin kalliille väistötiloille ei ole tarvetta. Etävalvonnalla varmistetaan rakenteiden turvallinen kuivuus jatkossakin. Hoitaa jopa kapillaarisen kosteudennousun!

www.safedrying.fi

54

Lehto Asunnot Oy

LEHTO TOTAL yhdistää putkiremontin ja asuntorakentamisen ainutlaatuisella tavalla! Lehto Totalin avulla putkiremontti on mahdollista toteuttaa jopa täysin ilmaiseksi. Palvelu toimii niin, että taloyhtiö myy tontiltaan käyttämätöntä rakennusoikeutta Lehdolle, minkä ansiosta taloyhtiö voi rahoittaa putkiremontin osittain tai kokonaan. Lue lisää www.lehto.fi

https://asunnot.lehto.fi

55

SKH-Isännöinti Oy

56

Siskon Siivous Oy

Siskon Siivous Oy on voimakkaasti kasvava suomalainen puhtausalan yritys. Toimimme valtakunnallisesti. Palveluksessamme on yli 600 puhtauden ammattilaista, jotka kaikki ovat omilla palkkalistoillamme.

Puhtauden erikoisjoukoiltamme onnistuvat kaikki siivoustyöt ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Päivystämme 24/7. Annamme palvelullemme takuun ja meidät saat aina kiinni. Meille on tärkeää tehdä työtä siten, että voimme olla siitä ylpeitä joka päivä.

www.siskonsiivous.fi

57

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja valvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme taloyhtiöiden hankkeisiin mm. projektinjohtoa, hankekehitystä, työmaavalvontaa ja turvallisuuskoordinointia, olipa hankkeesi esim. linja- tai julkisivusaneeraus, vesikattoremontti tai ullakkorakentaminen. Meillä työskentelee n. 80 rakennuttamisen ammattilaista ja toimintavuosia on 30. Toimintamme on RALA sertifioitu ja meillä on AAA luottoluokitus.

www.valvontakonsultit.fi

58

Suomen KattoCenter

KATTOREMONTTI AMMATTITAIDOLLA

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattojen korjauksiin, huoltoihin ja remontteihin. Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Tuhansien kattoremonttien mukanaan tuomalla ammattitaidolla kattoasentajamme hoitavat urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Tiivis yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa takaa sen, että käytössämme on aina alan parhaat tuotteet edulliseen hintaan.

www.kattocenter.fi

59

Kotikatu ja Cateva

Kotikatu on paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tuottaa kiinteistön ylläpitopalvelut kattavasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Teemme työt laadukkaasti kerralla kuntoon ja toimimme aina asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Lupauksemme on ”havaitsemme, hoidamme, huolehdimme”. Me rakennamme parempaa asumisviihtyvyyttä ja vaalimme hoitamiemme kiinteistöjen arvoa.

Cateva on osa Kotikatua. Sen kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen, viher- ja maanrakentamiseen sekä muihin sisä- ja ulkotöihin liittyvät palvelut täydentävät ja tukevat säännöllistä kiinteistöhuollon kokonaisuutta.

www.kotikatu.fi

www.cateva.fi

60

Scanoffice Oy

61

Flush Oy

Moskat pois lämmityspattereista ja putkista niin lämmityskin pelaa tasaisesti joka huoneistossa C-Flush menetelmällä, säädöillä sekä venttiilien vaihdoilla.

Verkoston säätöä ei kannata tehdä jos verkostoa ei ole puhdistettu kunnolla ja huomioitu venttiilien toimivuus

C-Flush on itse kehittämämme menetelmä ja laitteisto virtausnopeuteen ja kavitaatioon perustuva vesikiertopatteriston puhdistusmenetelmä.

Laitteiston ja menetelmän olemme kehittäneet nimenomaan nestekiertolämmitysjärjestelmien puhdistukseen ja huoltoon.

C-Flush saneerauspuhdistuksen ja säätöjen jälkeen teemme verkostosta kuntoraportin

Soveltuu pientaloille, kerrostaloille, teollisuus ja liikekiinteistöille, sekä teollisuuden prosessiputkistoille.

Jo yli 600 kiinteistöä on kunnostettu toimiviksi C-Flush menetelmällä. Tutustu toimintamme ja referensseihin www.flush.fi tai ota yhteyttä puh 010 219 3880.

www.flush.fi

62

A-Insinöörit

A-Insinöörit on kotimainen rakennuttamisen ja suunnittelun ammattilainen. Palvelemme asiakkaitamme kolmella toimialalla, yli 700 ammattitaitoisen A-Insinöörin voimin. Olemme luotettava kumppani taloyhtiöiden pieniin ja suuriin hankkeisiin koko elinkaaren ajalle. Meiltä saat asiantuntijat ja ratkaisut onnistuneeseen hankkeeseen.

www.ains.fi

63

Sisäilmainfopiste

Sisäilmainfopiste on alan järjestöjen ja Sosiaali- ja terveysministeriön yhteinen neuvontakanava. Sisäilmainfopistetoiminta aloitettiin Sisäilmavuosi 2002 aikana. Sisäilmainfopiste on vuosittain mukana kymmenillä alan messuilla ja koulutuksissa. Luennot, oppaat ja asiantuntijaneuvonta ovat kaikille maksuttomia ja puolueettomia.

Sisäilmainfopisteen materiaalia on turvallista jakaa taloyhtiön kokouksissa ohjeistamaan kohti parempaa sisäilmaa.

www.sisailmayhdistys.fi

64

Tom Allen Senera

Tom Allen Senera Oy toteuttaa energiatehokkaat maalämpö-, lämmön talteenotto-, jäähdytys- ja ilmavesilämpöjärjestelmät kaikkiin taloyhtiöihin. Järjestelmämme perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen sekä energian säästöön. Palveluihimme kuuluvat myös järjestelmien etävalvonta, käyttäjätuki ja huolto. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuutta.

www.tomallensenera.fi

65

Unidrain Oy

Linjasaneeraus on ainutlaatuinen mahdollisuus uudistaa myös kaivot tälle vuosituhannelle.

Modernit lattiakaivoratkaisumme tuovat uusia mahdollisuuksia kylpyhuonesuunnitteluun. Turvallisesti seinän viereen asennettava lattiakaivo parantaa asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa. Tervetuloa osastollemme kuulemaan lisää!

www.unidrain.fi

66

Matro

Matro Oy toimittaa taloyhtiöille räätälöidyt kiinteistömattoratkaisut. Coral-matot pysäyttävät tehokkaasti likaa ja kosteutta. Tilakohtaisesti mitoitettu omistusmatto on kestävä ja edullinen ratkaisu. Käymme paikalla tekemässä mittaukset ja asennuksen. Järjestämme tarvittaessa yhteistyökumppanimme avulla huollon ja pesun todellisen tarpeen mukaan. Tarjoamme Coral-mattojen lisäksi esimerkiksi tuulikaappimattoja sekä räätälöitäviä logomattoja.

www.matro.fi

67

Vahanen-yhtiöt

Taloyhtiön hallituksen jäsenillä on paljon harteillaan. Tehtävämme on toimia heidän tukenaan. Palveluihimme kuuluvat mm. kuntoarviot ja -tutkimukset, korjaussuunnittelu (esim. putkiremontit), energianhallinta, lisärakentaminen, sähköautojen tarveselvitykset, huoltokirjat, pelastussuunnitelmat ja opasteet. Tule piipahtamaan osastollamme 67 ja kertomaan taloyhtiösi ajankohtaisista asioista. Asiantuntijamme ja heidän vankka osaaminen on käytettävissäsi.

www.vahanen.com

68

Kiinteistö & talotekniikka KITA media

KITA media:

KITA on tutkitusti korkeatasoinen isännöinnin, kiinteistönpidon, korjausrakentamisen ja talotekniikan päätöksentekijöille suunnattu sitoutumaton toimialamedia, joka tavoittaa mm. isännöitsijät, kohdennetusti asuntoyhtiöiden ja kiinteistöjen hallitusten jäsenet ja puheenjohtajat, aktiiviset osakkaat, huoltoyhtiöiden vastuuhenkilöt sekä LVIS-ammattilaiset.

www.kita.fi

69

RestaKoti Oy

Kattohuolto- ja pinnoituspalvelut
– Olemme Ormax-valtuutettu pinnoittaja ainoana Suomessa
– Käytämme tehtaan alkuperäisiä pinnoitteita, jotka säilyttävät tiilen alkuperäisen takuun

Hormisaneeraukset, putkitukset, nuohouspalvelut ja uudet tulisijat

Toimimme valtakunnallisesti 9 toimipisteessä

www.restakoti.fi

70

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset Akha ry

Tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiöille hallitustyöskentelyn osaamista ja kiinteistöalan tuntemusta. Välitämme hallitusammattilaisia ja kiinteistöalan asiantuntijoita hallituksen jäseniksi ja puheenjohtajiksi sekä konsulteiksi. Tuemme hyvän hallintotavan toteutumista muun muassa koulutuksilla ja yhteistyöfoorumeilla sekä osallistumalla taloyhtiöiden hyvän hallintotapasuosituksen laatimiseen ja kehittämiseen.

Lisäksi autamme asuntoyhtiöitä ongelmatilanteiden ennaltaehkäisyssä ja riitojen sovittelussa. Asuntoyhtiösovittelujärjestelmämme mahdollistaa erimielisyyksien nopean ja kohtuuhintaisen ratkaisemisen asiantuntijoidemme avulla.

www.akha.fi

71

KerabitPro Oy

KerabitPro on katto- ja vedeneristysrakentamisen ammattilainen. Rakennamme ja remontoimme kaikkia kattoja ja pihakansia koko Suomessa. Vaikka juuremme ovat bitumikattorakentamisessa, olemme jo kymmenien vuosien ajan remontoineet myös tiili- ja peltikattoja sekä pihakansia. Uusin aluevaltauksemme on viherkatot. Olemme keränneet referenssejä kotisivuillemme, käy tutustumassa!

www.kerabitpro.fi

72

LA Kattohuolto Oy

LA Kattohuolto on nimensä mukaisesti kattohuollon ammattilainen. Palvelemme kaikissa kattojen huolto- ja korjausasioissa koko Suomessa. Oikein mitoitettu huolto oikeassa aikataulussa säästää rahaa ja pidentää katon käyttöikää. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton kuntoarvio!

www.la-kattohuolto.fi

73

Saint-Gobain Finland Oy / PAM

Maahantuomme ja myymme korkealaatuisia ja testattuja mittaustekniikan tuotteita kuten vesi- ja energiamittareita, vesihuollon tuotteita kuten valurautaputkia ja venttiileitä sekä kaivonkansistoja. Toimipisteemme sijaitsevat Harjavallassa, Helsingissä ja Kuopiossa. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia.

www.pamline.fi

75

IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering on LVI-tuotteiden valmistaja ja asiantuntija. Valmistamme mm. patteri- ja linjasäätöventtiileitä, paisunta-astioita sekä ilman- ja lianerottimia, joten voimme tarjota laajan valikoiman tuotteita samalta toimittajalta. Tule tutustumaan, kuinka tehdään toimiva patteriverkosto kustannustehokkaasti ja keskustelemaan juuri teidän taloyhtiöönne parhaiten soveltuvista tuotteista.

www.imi-hydronic.fi

76

Lammin Ikkuna Oy

Lammin ikkunoiden ja ovien toiminta perustuu korkealaatuisten tuotteiden valmistukseen ja asennukseen. Ne vastaavat ajan haasteisiin ja jokaisen asiakkaan omiin tarpeisiin. Tehtävämme on auttaa asiakasta toteuttamaan käytännöllinen ja kaunis koti, jonka hän tuntee omakseen. Tähtäämme toiminnassamme kestävään laatuun ja käytännöllisiin tuotteisiin. Tämä näkyy asiakastyytyväisyydessä: Lammin ikkunat ja ovet ovat alan vähiten reklamoituja.

www.lammin.fi

77

Telia

Telia tarjoaa taloyhtiön asukkaille nykyaikaiset netti- ja TV-palvelut. Tervetuloa kuulemaan ajankohtaiset edut taloyhtiöille.

https://www.telia.fi/taloyhtio

78

Helen Oy

Taloyhtiön edustajana voit kääntyä puoleemme kaikissa energian käyttöön, energiaremontteihin, kiinteistön energiankäytön suunnitteluun ja energiatehokkuustoimiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme taloyhtiöille dynaamista kumppanuutta, joka helpottaa taloyhtiön arkea.

www.helen.fi

https://www.helen.fi/sahko/taloyhtiot/taloyhtiot/

79

Iloq

Elektroninen lukitusjärjestelmä iLOQ S10 kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä. Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat edullisemmat kuin mekaanisilla tai paristokäyttöisillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä. Meillä on yli 10 vuoden osaaminen omavoimaisista digitaalisista lukitusratkaisuista ja noin 2 milj. avainta ja 1 milj. toimitettua lukkoa.

www.iloq.com

80

Peab Oy

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa noin 750 henkilöä. Peab- konsernin liikevaihto on 5.2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

https://onnistunutputkiremontti.fi

81

Salaojakympit Oy

Salaojakympit Oy on rakennusten ulkopuolisten vesien eristämiseen kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys ja 100%:sti kotimainen. Palveluihin kuuluvat salaoja- ja sadevesiremontit.

Edelläkävijänä Salaojakympit Oy tarjoaa täydellisen kokonaisratkaisun taloyhtiöiden ja omakotitalojen tarpeisiin ympäri vuoden, myös talvella. Pitkälle kehitetyn konseptimme ansiosta lupaamme asiakkaillemme markkinoiden parhaimman avaimet käteen -kokonaisuuden!

www.salaojakympit.fi

82

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry on Keskuskauppakamarin hyväksymien tavarantarkastajien (HTT) vuonna 1992 perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on:

Kehittää elinkeinoelämän toimintoja tavarantarkastajien ammattialueella sekä edistää HTT-tarkastajakunnan tarjoamien palvelujen yleistä tunnettavuutta ja arvostusta.

www.tavarantarkastus.com

83

Ouman Oy

Ouman Oy on energiatehokkaan taloyhtiön tärkein kumppani. Tuotteitamme löytyy miltei jokaisesta lämmönjakohuoneesta. Oumanilla on taloyhtiöille tarkoitettu Lämpömestaripalvelu, jossa lämmönsäätö toteutetaan langattomilla antureilla ja samalla säästetään energiaa. Toinen tärkeä tuote taloyhtiöille on poistoilman modernisointi, joka pitää ilmamäärät oikeina ja säästää energiaa. Myös hajut, veto, melu ja tunkkaisuus vähenevät huomattavasti.

www.ouman.fi

84

Realia Isännöinti Oy

Asiantuntevaa ja palvelevaa isännöintiä

Realia Isännöinti tarjoaa suunnitelmallista ja luotettavaa huolenpitoa taloyhtiösi hoitoon koko sen elinkaaren ajan. Kattavien peruspalveluiden lisäksi tarjoamme taloyhtiöille erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita kuten energiatodistuksen tai vaikkapa taloyhtiön väestösuojan tarkastuksen. Lisäpalveluista voidaan räätälöidä taloyhtiöllenne tarpeidenmukainen palvelukokonaisuus.

https://www.realiaisannointi.fi/

85+86

Prolinesystems Relining Oy

Proline on Euroopan suurin kiinteistöjen sisäisten viemäreiden saneeraaja. Euroopassa Proline-menetelmällä® on 22 vuoden aikana saneerattu jo yli 200 000 kerrostaloasuntoa sekä mm. sairaaloita, kouluja, lentokenttiä, liikerakennuksia ja hotelleja.

Menetelmä on alan ainoa, joka on sertifioitu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Sertifiointilaitosten puolueettomissa laboratoriotesteissä on Proline-menetelmällä tehdyn uuden putken eliniäksi mitattu vähintään 50 vuotta.

Proline – kokenein, testatuin ja nopein. Sertifioitu viemärisaneeraus yhdessä päivässä.

https://proline-group.com/fi/

87

Teamtech Oy

Fresh Wash tehonpalautus ilmalämpöpumppuihin, puhallinkonvektoreihin ja oviverhoihin.
Katso lisää www.freshwash.fi

www.teamtech.fi

88

Parkkisähkö Oy

Parkkisähkö tuo sähköauton latausvalmiuden taloyhtiöihin ja kiinteistöihin ilman kalliita investointeja. Latausvalmius toteutetaan Parkkisähkö-pikaliitinjärjestelmällä. Latauslaite voidaan asentaa Parkkisähkö-pikaliittimeen minuuteissa. Näin latauspisteitä on aina oikea määrä.

Autoilija maksaa vain kuukausimaksun ja käyttämänsä sähkön. Älykkään tehonhallinnan ansiosta voidaan hyödyntää olemassa olevaa sähköjärjestelmää, kuten lämpötolppia.

www.parkkisahko.fi

89

Atsoft Oy Mäkinen

Tietokoneohjelmia taloushallintoon: Kirjanpito, Pdf-tiliotteen tiliöinti päiväkirjaksi, Palkat, Verkkopalkat, Tulorekisteri, Laskutus, Verkkolaskut, pdf-laskut sähköpostiin, Isännöinti, Vastikelaskutus, Vuokralaskutus, Pankkiyhteys, Moniyrityskäyttö vakiona. Hinnat alkaen/ohjelma 500€ kertainvestointi + 10€/kk. Kirjanpitäjien ja tilitoimistojen suosittelema Asteri Ohjelmat.

www.atsoft.fi

90

Eerola-Yhtiöt Oy

Valtakunnallisesti viemäri-, erotin-, ja puhdasvesipalvelut. Siirtolavat, tapahtuma- ja työmaavessat sekä suurtehoimuroinnit ja puhallukset.

www.eerolayhtiot.fi

91

OP

92

Howden Finland Oy

Vakuutuspalvelua, joka asettaa taloyhtiösi etusijalle.

Howden Finland on kiinteistöjen vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo taloyhtiösi etua. Asiantuntijoidemme avulla varmistat, että taloyhtiösi vakuutus- ja vahinkoasiat hoituvat mutkattomasti ja oikeudenmukaisesti. Asiakasetutuotteillamme voit laajentaa paitsi taloyhtiön myös sen asukkaiden ja hallituksen vakuutusturvaa.

www.howdenfinland.fi

93

YIT Talon Tekniikka Oy

YIT Talon Tekniikka toteuttaa paremmat putkiremontit viiden vuoden takuulla. Olemme helppo ja joustava kumppani kymmenien tuhansien kotien rakentamisen ja korjaamisen kokemuksella. Vahvuuksiamme ovat projektinhallinta, asukaslähtöinen toimintatapa sekä sitoutunut ja palveleva henkilökunta.

www.yit.fi/talontekniikka

94

ABB Oy

95

Kiinko

Kiinko tarjoaa kiinteistö- ja rakennusalan koulutusta uran alkutaipaleelta aina ylimmän johdon koulutusohjelmiin. Kiinkon tarjonnassa on useita ammattitutkintoja, pätevyyksiin johtavia koulutuksia sekä osaamista täydentäviä monipuolisia ajankohtaispäiviä ja seminaareja. Kiinkon järjestämiä arvostettuja ammatti-isännöitsijöiden koulutuksia ovat ITS® ja AIT®.

www.kiinko.fi

96

Safetum Oy

Turvallinen asuinympäristö on kaikkien etu. Reagoimalla vahinko- ja onnettomuustilanteisiin ennalta voidaan säästää euroja ja pelastaa henkiä. Safetumin asiantuntija- ja mobiilipalvelulla saat tietoosi taloyhtiösi turvallisuuspuutteet ja turvallisuusindeksin. Säännöllisten tarkastusten sekä pelastussuunnitelman ja mobiilipalvelun avulla voit hallita ja mitata taloyhtiösi turvallisuustasoa. Huolehdithan turvallisuudesta vahinkojen sijaan.

www.safetum.fi

97

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

98

Vercon Oy

99

Suomen Tilaajavastuu Oy

100

Kiinteistöliitto Uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on paikallinen palveleva yhdistys taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Tärkeimmät palvelumme jäsentaloyhtiöille ovat:

 • maksuton puhelinneuvonta juridisissa ja teknisissä kysymyksissä
 • laadukas koulutus
 • ajankohtainen tiedotus

Tarjoamme jäsenillemme huippuosaamista juridisissa ja teknisissä kysymyksissä. Jäsenmaksu perustuu taloyhtiön kuutiokokoon ja on taloyhtiö kohtainen. Jo yksi neuvontapuhelu vastaa helposti arvoltaan koko vuoden jäsenmaksua!

Lisätietoa jäseneduista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta www.ukl.fi

101

Oras Oy

102

Kiinteistöalan Kustannus Oy

Taloyhtiön vastuunjakotaulukot, Suomen Kiinteistölehti sekä muu kiinteistöalan kirjallisuus, lomakkeet ja verkkokurssit.

www.kiinkust.fi

www.kiinteistolehti.fi

103

Fortum Power and Heat Oy

104

Suomen Talokeskus Oy

Suomen Talokeskus Oy – huolenpitoa kiinteistön koko elinkaarelle. Ennakoimme tulevat tarpeet kuntoarvioilla ja -tutkimuksilla. Ratkaisemme hyvällä suunnittelulla oikeat toimenpiteet. Varmistamme onnistumisen osaavalla projektijohdolla ja valvonnalla.

Tutustu jo etukäteen (www.talokeskus.fi) ja varaa halutessasi tapaamisaika valmiiksi Talokummin kalenterista (www.talokummi.fi).

105

Bauer Watertechnology Oy

106

Talopesulat

Talopesulat Oy on jo 40 vuoden ajan toimittanut kiinteistöpesuloihin ja kuivaushuoneisiin Talpet-pesulakoneita, -laitteita ja -kalusteita, joista suuri osa on valmistettu Suomessa. Kattavasta Talpet-tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa tarvittavat tuotteet.

www.talpet.fi

107

Lumon Suomi Oy

Lumon on erikoistunut parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien myyntiin, valmistukseen ja asennukseen – erikoisosaamisalueena lasi- ja alumiinirakentaminen. Yli miljoona asiakasta ovat tehneet meistä markkinoiden johtavan parvekelasi- ja kaidevalmistajan. Lumon huolehtii tuotteistaan ja asiakkaistaan vastuullisesti myös tuotteen asennuksen jälkeen tarjoamalla parvekelasien huoltopalvelun ja sen yhteydessä viiden vuoden käyttöturvan.

www.lumon.fi

108

DNA Welho

DNA Netti taloyhtiöille – edulliset ja nopeat yhteydet joka kotiin

DNA Netti taloyhtiöille tuo talon jokaiseen kotiin oman nettiliittymän edullisesti ja jopa täydellä gigan nopeudella. DNA on isännöitsijän ja koko taloyhtiön luotettava kumppani, joka huolehtii netti- ja TV-palvelut kerralla kuntoon. Paikallinen yhteyshenkilö ja osaava taloyhtiöpalvelu varmistavat, että palvelut toimivat mutkattomasti nyt ja tulevaisuudessa.

www.dna.fi

109

KattoHoiva Oy / Oy Roof Tech Finland Ab

KattoHoiva tarjoaa puolueettomia palveluja katon elinkaaren maksimoimiseksi ja kiinteistöjen arvon suojaksi. Palvelemme asiakkaitamme kuntoarvioilla, tutkimuksilla, säännöllisillä huolloilla ja taloudellisesti tehokkailla huoltotoimenpiteillä. Tämän lisäksi suunnittelemme ja valvomme katon peruskorjauksia ja putoamissuojausjärjestelmiä.

Sopimusasiakkaamme voivat seurata kattojen kuntoarvioita ja huoltoja sekä kattojen huoltokirjoja lähes reaaliajassa.

www.kattohoiva.fi

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti