Ilmoittautuminen tapahtumaan

Sisäänpääsy ilmaiseen tapahtumaan tapahtuu joko A.) esittämällä vastaanotossa sisäänpääsykortti valmiiksi tulostettuna tai B.) näyttämällä rekisteröintivahvistuksessa oleva viivakoodi älypuhelimen näytöltä.

Voit ilmoittautua tapahtumaan myös paikan päällä Messukeskuksessa, mutta ilmoittautumisen sujuvuuden takaamiseksi ja ruuhkien välttämiseksi suosittelemme tulostamaan kortin ja/tai tallentamaan viivakoodin puhelimeen jo etukäteen.

Tulo-ohjeet

Taloyhtiö 2019-tapahtuma järjestetään Messukeskuksen Siipi – Kokous- ja tapahtumamaailmassa. Taloyhtiötapahtumaan saavutaan Rautatieläisenkatu 3:n puolelta. Jos tulet autolla, Siiven pysäköintialueen osoite navigaattoriin on Ratamestarinkatu 13.

Tule julkisilla – pääset nopeammin

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Raitiovaunut 7 ja 9 tulevat suoraan sisäänkäynnin viereen Messukeskuksen eteen. Kaikilla junilla pääsee Pasilan asemalle, joka on kävelymatkan päässä tapahtumapaikasta. Mikäli saavut henkilöautolla, suosittelemme jättämään auton Messukeskuksen Pysäköintitaloon. Pysäköintitalosta on jonkin verran kävelymatkaa Siiven ovelle. Sisälle ei pääse pohjoisen messusisäänkäynnin kautta.

Tapahtumapaikan osoite: Messuaukio 1, 00520 Helsinki Kartta

Aluekartta

Sisääntulo tapahtumaan: Tapahtumaan tullaan sisään Messukeskuksen Siiven sisäänkäynnistä.
Tapahtuma on avoinna klo 9.00 – 16.30.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää