10.4. käynnistyvä Taloyhtiötapahtuma loistaa monipuolisuudella

Kiinteistöliito Uusimaan Mika Heikkilän mielestä Taloyhtiötapahtuman ehdotn valtti on monipuolisuus. Kuva: Kiinteistölitto Uusimaa

Tämän vuoden Taloyhtiötapahtuman ilmoittautuminen on avattu ja ohjelmarunko julkistettu. Koska tapahtuma on ollut menestys aiempina vuosina, ovat odotukset tämänkin vuoden tapahtuman osalta suuret. Monipuolisesta ohjelmatarjonnasta on jokaisen kävijän helppo räätälöidä itselleen sopiva kokonaisuus.

Taloyhtiötapahtuman keskiviikkona 10.4. avaava Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtaja Mika Heikkilä odottaa jo tapahtumaa.

– Taloyhtiötapahtuma on suurin yksittäinen tapahtuma, joka on suunnattu juuri taloyhtiöväelle, Heikkilä toteaa.

– Tapahtuman ehdoton valtti on monipuolisuus. Kaikesta taloyhtiön arkeen liittyvästä löytyy laaja kattaus niin seminaaripuolelta kuin myös näytteilleasettajapuolelta.

Tapahtumassa on lukuisien seminaarien lisäksi 100 näytteilleasettajaa, joiden osastoilla voi kysyä lisätietoja ja tutustua lähemmin heidän esittelemiinsä palveluihin. Lopullinen seminaariohjelma täydentyy vielä kevään aikana.

Kuitenkin jo nyt voi sanoa, että aiheet ovat niitä kaikkein kiinnostavimpia. Esimerkiksi uusi sähköinen osakehuoneistorekisteri kiinnostaa varmasti monia. Kaikkiin seminaareihin on vapaa pääsy.

Viime vuoden tapahtuma oli menestys

Viime vuoden tapahtumasta Heikkilälle on jäänyt mieleen erityisesti hyvä tunnelma. Vierailijat olivat kiinnostuneita esillä olevista taloyhtiöasioista ja vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä kaikin puolin. Tilaisuuden voi sanoa olleen todella onnistunut ja hyödyllinen niin kävijöille kuin näytteilleasettajille.

– Tapahtumaan kannattaa tulla, vaikka aikataulu ei antaisikaan myöden olla paikan päällä koko päivää. Jo parin tunnin käynnillä saa käytyä läpi monta eri teemaa ja aihealuetta, Heikkilä muistuttaa.

Ajankäytöllisesti tapahtuma on siis hyvinkin optimi. Jokainen saa tapahtumasta räätälöityä hyvän kokonaisuuden. Nähtävää ja kuultavaa löytyy jokaiselle!

Käy Taloyhtiötapahtuman verkkosivuilla>>

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti