10.4. käynnistyvä Taloyhtiötapahtuma loistaa monipuolisuudella

Tämän vuoden Taloyhtiötapahtuman ilmoittautuminen on avattu ja ohjelmarunko julkistettu. Koska tapahtuma on ollut menestys aiempina vuosina, ovat odotukset tämänkin vuoden tapahtuman osalta suuret. Monipuolisesta ohjelmatarjonnasta on jokaisen kävijän helppo räätälöidä itselleen sopiva kokonaisuus.

Taloyhtiötapahtuman keskiviikkona 10.4. avaava Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtaja Mika Heikkilä odottaa jo tapahtumaa.

– Taloyhtiötapahtuma on suurin yksittäinen tapahtuma, joka on suunnattu juuri taloyhtiöväelle, Heikkilä toteaa.

– Tapahtuman ehdoton valtti on monipuolisuus. Kaikesta taloyhtiön arkeen liittyvästä löytyy laaja kattaus niin seminaaripuolelta kuin myös näytteilleasettajapuolelta.

Tapahtumassa on lukuisien seminaarien lisäksi 100 näytteilleasettajaa, joiden osastoilla voi kysyä lisätietoja ja tutustua lähemmin heidän esittelemiinsä palveluihin. Lopullinen seminaariohjelma täydentyy vielä kevään aikana.

Kuitenkin jo nyt voi sanoa, että aiheet ovat niitä kaikkein kiinnostavimpia. Esimerkiksi uusi sähköinen osakehuoneistorekisteri kiinnostaa varmasti monia. Kaikkiin seminaareihin on vapaa pääsy.

Viime vuoden tapahtuma oli menestys

Viime vuoden tapahtumasta Heikkilälle on jäänyt mieleen erityisesti hyvä tunnelma. Vierailijat olivat kiinnostuneita esillä olevista taloyhtiöasioista ja vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä kaikin puolin. Tilaisuuden voi sanoa olleen todella onnistunut ja hyödyllinen niin kävijöille kuin näytteilleasettajille.

– Tapahtumaan kannattaa tulla, vaikka aikataulu ei antaisikaan myöden olla paikan päällä koko päivää. Jo parin tunnin käynnillä saa käytyä läpi monta eri teemaa ja aihealuetta, Heikkilä muistuttaa.

Ajankäytöllisesti tapahtuma on siis hyvinkin optimi. Jokainen saa tapahtumasta räätälöityä hyvän kokonaisuuden. Nähtävää ja kuultavaa löytyy jokaiselle!

Käy Taloyhtiötapahtuman verkkosivuilla>>

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

ilmastonmuutos vaikuttaa

11.4.2023

Kuukauden kasvo: Pienillä teoilla on iso vaikutus

Ilmastonmuutos vaikuttaa tulevaisuudessa myös suomalaisten asumiseen. Meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi kannustaa taloyhtiöitä varautumaan olosuhteiden muutoksiin ajoissa. Ilmastonmuutosta on mahdollista hillitä pienilläkin keinoilla.

taloyhtiötapahtuma

12.4.2023

Taloyhtiötapahtuma kutsuu messukeskukseen 20. huhtikuuta

Taloyhtiöväki kerääntyy torstaina 20 huhtikuuta Helsingin Messukeskukseen, jossa järjestetään Taloyhtiö 2023 -tapahtuma. Mukana on yli sata näytteilleasettajaa, ja monipuolinen ohjelma sisältää puheenvuoroja mielenkiintoisista aiheista. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

omenat houkuttelee rottia

18.8.2022

Älä houkuttele rottia pihalle – kerää omenat maasta

Alkava omenakausi voi tuoda mukanaan myös ikävän ilmiön: rotat. Maahan pudonneet hedelmät ja lehtikasat houkuttelevat jyrsijöitä. Vastuu jyrsijöiden torjunnasta on taloyhtiön hallituksella ja isännöitsijällä.

hulevesiä

23.3.2023

Suomen Kiinteistölehti seuraa maaliskuussa hulevesiä

Maaliskuun Suomen Kiinteistölehdessä seurataan kaupunkitulvien torjumista ja uusitaan salaojia. Kysyimme eduskuntapuolueilta, mitä ne aikovat tehdä taloyhtiöille tärkeiden asioiden eteen tulevalla vaalikaudella. Lehdessä saadaan myös vinkkejä riitaisasta yhtiökokouksesta selviytymiseen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti