Taloyhtiötapahtuma 2022 pidetään huhtikuussa — kunhan korona suo

Vuosi 2022 alkoi jälleen koronauutisten merkeissä. Monia KiRa-alan alkuvuoden tapahtumia on siirretty vuodella eteenpäin. Tällä hetkellä katseet ovat keväässä, jolloin toivottavasti elämme taas turvallisempia ja terveellisempiä aikoja.

Useampi alkuvuodelle suunniteltu tapahtuma ja koulutus on jouduttu siirtämään, perumaan tai muuttamaan etäyhteyksien kautta järjestettäväksi viime vuoden malliin. Esimerkiksi Kiinteistömessut oli tarkoitus järjestää messukeskuksessa tämän vuoden tammikuussa, mutta ne jouduttiin siirtämään vuoden 2023 lokakuuhun.

Pääosin jälleen syinä ovat paheneva koronatilanne sekä tapahtumia koskevat rajoitukset. Nykyinen tilanne vaatii tapahtumajärjestäjiltä pitkää pinnaa, nopeaa reagointikykyä ja luovaa mieltä. Kykyä luoda virtuaalitilaisuuksista niin onnistuneita, että ne ovat järkeviä näytteilleasettajille ja houkuttelevat paikalle yleisöä kotisohvaltakin käsin — siitäkin huolimatta, että tarjolla olisi myös ties-kuinka-mones Pirates of Caribean –elokuvan uusinta televisiossa.

Jokaisen prioriteettina on terveyden turvaaminen, vaikka tilanne monia jo väsyttääkin. Yhä pitää jaksaa ja joustaa. Ottaa rokotukset ja noudattaa annettuja ohjeistuksia, vaikka osin ne ovatkin hieman haastavia tulkita. Virus muuntuu, mutta myös meillä ihmisillä on onneksi kyky muuttaa omia toimintamallejamme ja odottaa. Muuntuessaan virus yleensä “kesyyntyy” ja sen aiheuttama tauti lievenee.

Ennusteiden mukaan omikron-variantin huippu on helmi–maaliskuussa.  Jos näin käy, maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden Taloyhtiötapahtuma 2022 voitaneen pitää omalla paikallaan 26.4.2022. Tapahtumaan voi ilmoittautua näytteille asettelijaksi täällä  ja useampi yritys on jo niin tehnytkin. Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet näytteilleasettelijat löydät täältä.

Tilaisuus järjestetään voimassa olevien ohjeistuksien mukaisesti mahdollisimman turvallisesti. Viimeksi Taloyhtiötapahtuma on järjestetty vuonna 2019. Olisikin hienoa, jos taloyhtiöiden päättäjät ja taloyhtiöille erilaisia ratkaisuja tarjoavat yritykset voisivat  taas kohdata kasvokkain.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

taloyhtiön väestönsuojan ylläpito

27.5.2022

Väestönsuojaa voi ylläpitää omin voimin tai ostopalveluna

Taloyhtiön väetönsuojan perusylläpito onnistuu omin avuin tai kiinteistöhuollon tuella. Vaativampiin korjauksiin kannattaa kuitenkin ottaa avuksi suojausalan ammattilainen.

20.10.2021

Kaupallinen yhteistyö

Elastinen saumaus on yksi rakentamisen tärkeimmistä työvaiheista

Elastista saumausta pidetään valitettavan usein toissijaisena työvaiheena: pakollisena pahana ja välttämättömänä kulueränä, joka pitäisi saada tehtyä mahdollisimman halvalla. Saumaajia ei mikään oppilaitos valmista, joten alalla on paljon ammattitaidottomuutta ja mutu-tietoa. Saumaustöitä tekeekin monesti täysin ammattitaidoton tekijä, vaikka saumauksien onnistuminen on talon elinkaaren kannalta yksi tärkeimmistä työvaiheista.

Saumalaakso

3.12.2021

Isännöinnin pitää tuottaa taloyhtiölle lisäarvoa

Asunto-osakeyhtiölaki antaa yhtiön johdolle eli hallitukselle ja isännöitsijälle selkeän tehtävän. Heidän on huolellisesti toimien edistettävä yhtiön etua. Lainsäädännöllistä viitekehystä peilaten hallitus ja isännöitsijä istuvat samalla puolella pöytää päätöksiä tehdessä.

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti