Taloyhtiötapahtuma 2022 pidetään huhtikuussa — kunhan korona suo

Vuosi 2022 alkoi jälleen koronauutisten merkeissä. Monia KiRa-alan alkuvuoden tapahtumia on siirretty vuodella eteenpäin. Tällä hetkellä katseet ovat keväässä, jolloin toivottavasti elämme taas turvallisempia ja terveellisempiä aikoja.

Useampi alkuvuodelle suunniteltu tapahtuma ja koulutus on jouduttu siirtämään, perumaan tai muuttamaan etäyhteyksien kautta järjestettäväksi viime vuoden malliin. Esimerkiksi Kiinteistömessut oli tarkoitus järjestää messukeskuksessa tämän vuoden tammikuussa, mutta ne jouduttiin siirtämään vuoden 2023 lokakuuhun.

Pääosin jälleen syinä ovat paheneva koronatilanne sekä tapahtumia koskevat rajoitukset. Nykyinen tilanne vaatii tapahtumajärjestäjiltä pitkää pinnaa, nopeaa reagointikykyä ja luovaa mieltä. Kykyä luoda virtuaalitilaisuuksista niin onnistuneita, että ne ovat järkeviä näytteilleasettajille ja houkuttelevat paikalle yleisöä kotisohvaltakin käsin — siitäkin huolimatta, että tarjolla olisi myös ties-kuinka-mones Pirates of Caribean –elokuvan uusinta televisiossa.

Jokaisen prioriteettina on terveyden turvaaminen, vaikka tilanne monia jo väsyttääkin. Yhä pitää jaksaa ja joustaa. Ottaa rokotukset ja noudattaa annettuja ohjeistuksia, vaikka osin ne ovatkin hieman haastavia tulkita. Virus muuntuu, mutta myös meillä ihmisillä on onneksi kyky muuttaa omia toimintamallejamme ja odottaa. Muuntuessaan virus yleensä “kesyyntyy” ja sen aiheuttama tauti lievenee.

Ennusteiden mukaan omikron-variantin huippu on helmi–maaliskuussa.  Jos näin käy, maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden Taloyhtiötapahtuma 2022 voitaneen pitää omalla paikallaan 26.4.2022. Tapahtumaan voi ilmoittautua näytteille asettelijaksi täällä  ja useampi yritys on jo niin tehnytkin. Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet näytteilleasettelijat löydät täältä.

Tilaisuus järjestetään voimassa olevien ohjeistuksien mukaisesti mahdollisimman turvallisesti. Viimeksi Taloyhtiötapahtuma on järjestetty vuonna 2019. Olisikin hienoa, jos taloyhtiöiden päättäjät ja taloyhtiöille erilaisia ratkaisuja tarjoavat yritykset voisivat  taas kohdata kasvokkain.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

4.3.2022

Kunnosta väestönsuojasi ajan tasalle

Suomessa on suojapaikkoja noin 4,5 miljoonalle ihmiselle, ja olemme kansainvälistä kärkeä muiden Pohjoismaiden sekä Israelin ja Sveitsin ohella. Harvassa maassa väestönsuojia ylipäänsä rakennetaan. Rauhan oloissa suojautumistarvetta voivat aiheuttaa äkilliset säteily- tai kemikaalionnettomuudet, joilta suojaudutaan lähtökohtaisesti omaan asuntoon.

taloyhtiön väestönsuojan ylläpito

27.5.2022

Väestönsuojaa voi ylläpitää omin voimin tai ostopalveluna

Taloyhtiön väetönsuojan perusylläpito onnistuu omin avuin tai kiinteistöhuollon tuella. Vaativampiin korjauksiin kannattaa kuitenkin ottaa avuksi suojausalan ammattilainen.

5.4.2022

Kaupallinen yhteistyö

Safetumin TOP 5 ohjeet taloyhtiön väestönsuojan ylläpitoon

Väestönsuoja on ensisijaisesti tarkoitettu väestön suojaamiseen sotilaallisen hyökkäyksen aikana. Suoja antaa turvaa räjähdysvaikutuksilta, sortumilta ja kemiallisilta taisteluaineilta sekä vaaralliselta säteilyltä. Normaalioloissa väestönsuojatiloja käytetään yleensä varastoina, harrastetiloina tai autohalleina.

Safetum

väestönsuoja

17.5.2022

Taloyhtiö, tunne väestönsuojasi

Taloyhtiöiden väestönsuojat ovat vuosikymmenien ajan olleet lähinnä varastokäytössä. Ukrainan sota on nostanut ne jälleen ajankohtaisiksi. Taloyhtiön hallituksen on hyvä tuntea väestönsuojavelvoitteet myös rauhan aikana.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti