Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla jaettava Taloyhtiö.Nyt on taloyhtiöille ajankohtaisiin aiheisiin pureutuva teemalehti, jonka keskeiset artikkelit voit nyt lukea myös verkossa.

Kiinteistöliiton asiantuntijoiden kirjoittamista artikkeleista koostuva teemalehti käsittelee niin korjausrakentamisen haasteita, energiaratkaisuja, hallintoon ja päätöksentekoon liittyviä asioita kuin muita hyvän asumisen peruspilareita.

Lehti on suunnattu yhtä lailla taloyhtiöiden päättäjille kuin osakkaille, asukkaille ja kaikille muille asumisen laadusta kiinnostuneille.

Taloyhtiön vuosikello tukee toiminnan suunnittelua

Syksyllä taloyhtiössä pidetään talkoita, tarkastetaan lämmitysjärjestelmän toiminta talvea varten ja valmistaudutaan mahdolliseen syysyhtiökokoukseen. Myös taloyhtiön

Lue lisää

Yksilöllinen suomalainen erikoisuus

Kansainvälisestä vinkkelistä katsottuna suomalainen asunto-osakeyhtiö on erikoinen tapaus.

Lue lisää

Elämää, ääniä ja asumista

Joskus taloyhtiöissä kohdataan tilanne, jossa yksittäinen asukas aiheuttaa muille häiriötä toiminnallaan. Taloyhtiöllä on kuitenkin keinot puuttua tähän.

Lue lisää

Airbnb – askelmerkkejä taloyhtiölle

AirBed & Breakfast syntyi, kun yhtiön perustajilla ei ollut varaa tulevaan vuokraan ja he keksivät tarjota ilmapatjamajoitusta vuokra-asunnossaan.

Lue lisää

GÅRDSARBETEN I HUSBOLAGEN

Löven börjar falla och trädgårdsväxterna vissnar, det är alltså höst igen, och med hösten följer lite extra gårdsarbeten.

Lue lisää

Sisäpuoliset kosteusvaurion aiheuttajat

Märkätilan elinkaari on noin 20–25 vuotta, jonka jälkeen se tulee hallitusti ja suunnitelmallisesti peruskorjata/-parantaa.

Lue lisää

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää