Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla jaettava Taloyhtiö.Nyt on taloyhtiöille ajankohtaisiin aiheisiin pureutuva teemalehti, jonka keskeiset artikkelit voit nyt lukea myös verkossa.

Kiinteistöliiton asiantuntijoiden kirjoittamista artikkeleista koostuva teemalehti käsittelee niin korjausrakentamisen haasteita, energiaratkaisuja, hallintoon ja päätöksentekoon liittyviä asioita kuin muita hyvän asumisen peruspilareita.

Lehti on suunnattu yhtä lailla taloyhtiöiden päättäjille kuin osakkaille, asukkaille ja kaikille muille asumisen laadusta kiinnostuneille.

Sisäilma ja sen moninaiset ongelmat

Ei ole lainkaan yhdentekevää minkälainen sisäilma on niissä tiloissa, joissa työskentelemme ja ennen kaikkea niissä, joissa asumme.

Lue lisää

Purkavasta lisärakentamisesta vaihtoehto korjaamiselle

Monessa taloyhtiössä on käynnistymässä lähivuosina laajamittainen peruskorjaus- tai -parannushanke, mahdollisesti useampikin. Aina korjaaminen tai uudistaminen ei ole teknistaloudellisesti järkevää.

Lue lisää

Pakettiautomaatistako helpotusta asukkaiden elämään?

Pakettiautomaatit ovat viime aikoina puhuttaneet taloyhtiöissä. Osaksi varmaan myös siksi, että Posti on aktiivisesti markkinoinut Smartpostiaan.

Lue lisää

Tietosuoja taloyhtiössä

EU:n yleinen tietosuoja-asetus on tullut voimaan 25.5.2016 ja kahden vuoden siirtymäajan jälkeen asetuksen käytännön soveltaminen alkaa 25.5.2018.

Lue lisää

Taloyhtiöriidat – mikä ratkaisuksi?

Taloyhtiöriitoja syntyy monista asioista. Pihariitojen lisäksi riitaa saadaan aikaiseksi mm. kunnossapitovastuusta, osakasremonteista, autopaikoista tai kokouskäytäntöön liittyvistä asioista.

Lue lisää

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää