Taloyhtiöistä 88 prosenttia saa ongelmitta rahoitusta putkiremonttiin

Isännöitsijöistä 88 prosenttia kertoo, että heidän taloyhtiönsä ovat saaneet vaivatta rahoitusta putkiremonttiin. Putkiremonttibarometrin mukaan viime vuonna luku oli 91 prosenttia, Danske Bank tiedottaa.

Isännöitsijöistä neljän prosentin mukaan kustannuksia jouduttiin pienentämään rahoituksen saamiseksi. Kahdeksan prosenttia taloyhtiöistä sai rahoituksen lisäselvityksien tekemisen jälkeen.

Isännöitsijät kertovat, että suurin osa taloyhtiöistä kilpailuttaa putkiremontin rahoituksen. Taloyhtiöistä 74 prosenttia keskustelee vähintään kolmen pankin kanssa, yhden pankin kanssa keskustelee vain 19 prosenttia. Viime vuonna vähintään kolmesta pankista haki rahoitusta 68 prosenttia taloyhtiöistä. Tulevaisuudessa remonttien päätöksentekoon vaikuttavat myös energiansäästöt, arvioi 61 prosenttia isännöitsijöistä.

Putkiremonttibarometrin mukaan taloyhtiön osakkaat ovat luottavaisia putkiremontin rahoituksen suhteen. Suurimmat huolenaiheet putkiremontissa ovat heidän mielestään asumismukavuus ja aikataulun pitävyys.

Lue lisää Danske Bankin tiedotteesta.

 

 

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti