Taloyhtiö2021-tapahtuma peruuntuu

Maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden Taloyhtiö 2021 -tapahtuma peruuntuu. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 7.9.2021.

Tapahtuma perutaan yleisötapahtumia koskevien koronarajoitusten takia. Etelä-Suomen AVI antoi torstaina 12.8.2021 määräyksen, joka kieltää yleisötapahtumien järjestämisen pääkaupunkiseudulla. Viranomaismääräyksen mukaan yli 25 hengen tapahtumien järjestäminen sisätiloissa olisi ollut sallittua vain siten, että jokaiselle korkeintaan 25 henkilön ryhmälle rakennetaan erilliset suojatut osastot ja kulkuväylät.

Yleisöluentoihin ja lähes 100 näyttelyosastoon perustuvan, normaalisti lähes 2000 hengen yleisön houkuttelevan tapahtuman järjestäminen em. tavalla ei ole mahdollista. Myöskään tapahtuman järjestäminen ns. hybriditapahtumana, jossa paikalla olevien määrä olisi rajattu 1000 henkilöön, ei ole mahdollista kyseisessä tilassa.

Tapahtuman järjestämisestä vastaava Kiinteistömedia Oy yhteistyökumppaneineen pahoittelee tapahtuman peruuntumista. Taloyhtiötapahtuma on viimeksi järjestetty ennen koronapandemiaa keväällä 2019. Monissa taloyhtiöissä on koronan takia lykätty korjaustoimenpiteiden suunnittelua ja toteutuksia. Sekä taloyhtiöiden että näytteilleasettajien taholta on jo jonkin aikaa toivottu, että tapahtuma voitaisiin taas järjestää ja alan korjausvelkaa lähteä purkamaan. Taloyhtiötapahtuma on alan keskeinen tapahtuma, jossa taloyhtiöiden päättäjät ja taloyhtiöille ratkaisuja tarjoavat yritykset kohtaavat.

Turvallisuus on kuitenkin tärkeintä, ja järjestäjät noudattavat tältä osin viranomaismääräyksiä.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti