Taloyhtiö2021-tapahtuma peruuntuu

Maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden Taloyhtiö 2021 -tapahtuma peruuntuu. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 7.9.2021.

Tapahtuma perutaan yleisötapahtumia koskevien koronarajoitusten takia. Etelä-Suomen AVI antoi torstaina 12.8.2021 määräyksen, joka kieltää yleisötapahtumien järjestämisen pääkaupunkiseudulla. Viranomaismääräyksen mukaan yli 25 hengen tapahtumien järjestäminen sisätiloissa olisi ollut sallittua vain siten, että jokaiselle korkeintaan 25 henkilön ryhmälle rakennetaan erilliset suojatut osastot ja kulkuväylät.

Yleisöluentoihin ja lähes 100 näyttelyosastoon perustuvan, normaalisti lähes 2000 hengen yleisön houkuttelevan tapahtuman järjestäminen em. tavalla ei ole mahdollista. Myöskään tapahtuman järjestäminen ns. hybriditapahtumana, jossa paikalla olevien määrä olisi rajattu 1000 henkilöön, ei ole mahdollista kyseisessä tilassa.

Tapahtuman järjestämisestä vastaava Kiinteistömedia Oy yhteistyökumppaneineen pahoittelee tapahtuman peruuntumista. Taloyhtiötapahtuma on viimeksi järjestetty ennen koronapandemiaa keväällä 2019. Monissa taloyhtiöissä on koronan takia lykätty korjaustoimenpiteiden suunnittelua ja toteutuksia. Sekä taloyhtiöiden että näytteilleasettajien taholta on jo jonkin aikaa toivottu, että tapahtuma voitaisiin taas järjestää ja alan korjausvelkaa lähteä purkamaan. Taloyhtiötapahtuma on alan keskeinen tapahtuma, jossa taloyhtiöiden päättäjät ja taloyhtiöille ratkaisuja tarjoavat yritykset kohtaavat.

Turvallisuus on kuitenkin tärkeintä, ja järjestäjät noudattavat tältä osin viranomaismääräyksiä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

26.4.2018

Suomen Asuntomessut lanseeraa uuden kaupunkiasumista esittelevän tapahtuman Helsingin Jätkäsaaressa syksyllä 2018

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Helsingin kaupunki ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Helsingin Jätkäsaaressa järjestetään uudenlainen kaupunkiasumisen tapahtuma. Syyskuussa järjestettävä Elämisen polut -niminen tapahtuma nostaa yhdeksän päivän ajan esille kaupunkiasumisen uusia ratkaisuja ja palveluita. – Suomalaiset ja tanskalaiset ovat asumiseensa tyytyväisimmät kaksi kansakuntaa Euroopassa, muualta rinnalle yltää Japani.

10.9.2018

Kaupunkielämää Jätkäsaaressa –asuntomessutapahtuma oli itsessään yhteisöllisen tekemisen esimerkki

Eilen päättyi yhdeksän päivää kestänyt Osuuskunta Suomen Asuntomessujen Kaupunkielämää Jätkäsaaressa –kaupunkitapahtuma. Koko kaupunginosaan levittäytynyt, yli 300 ohjelmanumeroa sisällään pitänyt tapahtuma mahdollistui lukuisten toimijoiden sekä satojen asukkaiden saumattomalla yhteistyöllä. Suomen Asuntomessujen uudessa konseptissa nostettiin esille näkökulmia tulevaisuuden kaupunkiasumiseen.

taloyhtiötapahtuma

12.5.2022

Taloyhtiötapahtuma kokosi taloyhtiöiden osaajat turvallisesti saman katon alle

Taloyhtiötapahtuma järjestettiin huhtikuussa muutaman vuoden tauon jälkeen Messukeskuksen Siivessä. Vaikka kulunut korona-aika toi suunnitteluun epävarmuutta mahdollista rajoituksista johtuen,  pystyttiin tapahtuma järjestämään aikakauteen nähden onnistuneesti. Toki takataskuun jäi ideoita myös tuleville vuosille.    Messukeskuksen Siipeen kokoontui 26.

20.8.2018

Asuntomessujen Kaupunkielämää Jätkäsaaressa –tapahtumassa kaupunkilaiset kutsutaan tutustumaan urbaanin asumisen tulevaisuuteen

Osuuskunta Suomen Asuntomessujen uudessa kaupunkitapahtumassa nostetaan esille näkökulmia elämiseen tulevaisuuden kaupungeissa ja kurkistetaan jätkäsaarelaisten arkeen. Ensimmäistä kertaa 1.–9.9.2018 järjestettävä Kaupunkielämää–tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Tapahtumakonsepti voidaan toteuttaa kaikenlaisissa kehittyvissä kaupunkiympäristöissä Suomessa ja kansainvälisesti.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti