Taloyhtio.net ja Kiinteistolehti.fi muuttavat yhteen – tuparit 26.9. netissä!

Taloyhtio.net muuttaa yhteen Kiinteistölehden kanssa (kuvituskuva).

Taloyhtio.net-portaalin kaikille avoimet sivut siirtyvät uusittuina osaksi Kiinteistolehti.fi-verkkopalvelua 26.9.2017. Jatkossa Taloyhtio.net löytyy osoitteesta Kiinteistolehti.fi/taloyhtio. Uudistunut Taloyhtio.net on luettavissa kaikilla päätelaitteilla, älypuhelimesta tietokoneeseen. Voit lisätä verkkosivuillesi Taloyhtio.netin automaattisesti päivittyvän uutissyötteen osoitteesta https://www.kiinteistolehti.fi/taloyhtionet/ajankohtaista_asiaa/feed/.

Taloyhtio.net on uudistunut niin ilmeeltään kuin sisällöltään. Sisältö on ajantasaistettu ja ajankohtaisten uutisten määrää sivustolla on kasvatettu. Tarkoituksena on palvella taloyhtiöiden hallituksia, isännöitsijöitä ja asukkaita aiempaa paremmin. Sivusto on entistä visuaalisempi ja käytännönläheisempi. Syksyn aikana täydentyvästä sisällöstä löydät helposti ajankohtaiset uutiset, taloyhtiön arjessa tarvittavaa syventävää tietoa sekä oppaita ja lomakkeita.

Kirjautumisen takana oleva, Kiinteistöliiton jäsenille tarkoitettu sisältö siirtyy osaksi loppuvuodesta 2017 uudistuvaa Kiinteistoliitto.fi-sivustoa. Toistaiseksi kirjautumisen takana oleva sisältö löytyy vanhasta osoitteesta www.taloyhtio.net.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti