Taloyhtiö 2021 -tapahtuma siirtyy syksyyn

Maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden tapahtuma Taloyhtiö 2021 siirtyy alkusyksyyn. Uusi päivämäärä on tiistai 7.9. 2021.

Tapahtuman siirtyminen johtuu koronaviruksen ja sitä koskevan rokotusohjelman etenemisen aiheuttamasta epävarmuudesta.

-Siinäkin tapauksessa, että voisimme toteuttaa tapahtuman huhtikuussa suunnitellusti, sen ennakkojärjestelyjen käynnistäminen rajoitusten ollessa vielä voimassa aiheuttaa ongelmia, tapahtuman järjestäjät toteavat.

Heidän mukaansa nykytilanteessa on perusteltua järjestää tapahtuma vasta kesän jälkeen, jolloin rokotusten uskotaan edenneen selvästi pidemmälle. Tapahtuman sisällöstä ja käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä, kun senhetkinen tilanne on selvempi ja tietoa rajoituksista saatavilla.

Taloyhtiö 2021 -tapahtumaan odotetaan 1 500–2 000 osallistujaa eri puolelta Suomea sekä kymmeniä näytteilleasettajia. Taloyhtiö 2021 -tapahtuman järjestäjät ovat Kiinteistömedia, Kiinko ja Kiinteistöliitto Uusimaa.

Tarkentuvaa, ajantasaista tietoa Taloyhtiö 2021 -tapahtumasta löytyy jatkossa osoitteesta: https://www.kiinteistolehti.fi/taloyhtiotapahtuma/

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

KÄVIJÄTUTKIMUS

Kerro mielipiteesi Kiinteistölehden verkkosivusta, vastaa ja voita 100€!
Klikkaa tästä
close-link