Talotekniikan ylempi korkeakoulutus alkaa TAMKissa

Kuvituskuva

Yritykset tarvitsevat talotekniikan alan kehittäjiä yhä enemmän. TAMK aloittaa talotekniikan ylemmän AMK-koulutuksen uutena koulutuksena, johon voi hakea syksyn yhteishaussa.

Tampereen ammattikorkeakoulun talotekniikan YAMK-tutkinnon sisältöä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

– Tarvitsemme talotekniikan alalle entistä enemmän monipuolisia kehittäjiä. Uusi koulutuksemme antaa lisäpätevyyttä myös alalla jo toimiville, TAMKin talotekniikan koulutuspäällikkö Pirkko Harsia kertoo.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat energiaosaaminen, talotekninen kokonaisuuksien hallinta, kiinteistöautomaatio-osaaminen sekä talotekniikkaprojektien johtamisosaaminen.

– Tärkein tavoitteemme on kuitenkin se, että opiskelijamme saavat tästä koulutuksesta niitä valmiuksia, joita alan kehitystyössä tarvitaan.

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka soveltuu työn ohessa suoritettavaksi ja koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, jossa opiskelijalla on tukena oma valmentaja ja valmennusryhmä.

Koulutus alkaa tammikuussa 2018.

– Teemme tiivistä yhteistyötä paitsi yritysten myös tiedekorkeakoulujen kanssa. Opiskelijat voivat sisällyttää tutkintoonsa TAMKin oman opetussuunnitelman lisäksi opintoja myös Tampere3-ristiinopiskelutarjonnasta eli Tampereen teknillisestä yliopistosta tai Tampereen yliopistosta, Harsia sanoo.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti