Suomen suurin rakennusalan myymälä yritysasiakkaille avautui

Helsinkiin on avattu Suomen suurin rakentamisen ammattilaisia palveleva K-Rauta PRO Center. Sijainti Pasilassa mahdollistaa nopeat noudot ja toimitukset kantakaupungin rakennuskohteisiin, kirjoittaa Talotekniikka.

Veturitien entiseen rekkaterminaaliin avautui 18.2.2020 uudenlainen palvelukokonaisuus yritysasiakkaille: myymälä ja täsmätoimitusterminaali. Myöhemmin keväällä samaan kiinteistöön avataan teknisen tukkukaupan myymälä Onninen Mega Express ja Onnisen toimitusvarasto infra-asiakkaille. Kooltaan kiinteistö on yli 10 000 neliömetriä, piha-alueen koko on viisinkertainen.

Täsmätoimitus on K-Raudan uusi palvelu, jossa tuotteet toimitetaan tilauksen mukaisesti pakattuna, sovittuna ajankohtana tiettyyn kohtaan työmaalle. Palvelu on suunniteltu erityisesti linjasaneerausurakoitsijoille, rakennusliikkeille ja talotehtaille.

K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere kertoo artikkelissa, että täsämätoimitus vähentää turhia kuljetuksia työmaalle, varastointitarvetta työmaalla ja tavaraerien ylimääräisiä siirtoja. Samalla myös työturvallisuus kohteissa paranee, kun tavaroiden siirtely ja ylimääräinen varastointi työmaalla vähenee.

Lue lisää täältä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti