Suomen Maatutkapalvelu – Maaperätutkimukset maatutkalla

[vc_row css=”.vc_custom_1583153424053{background-color: #f4ede7 !important;}”][vc_column][vc_column_text]Askarruttaako kalliopinnan korkeusasema salaojaremonttia suunniteltaessa? Onko louhintakustannukset huomioitu budjetissa? Onko maanalaisten rakenteiden sijainti tiedossa?

Suomen Maatutkapalvelu on erikoistunut maaperätutkimusten tekemiseen maatutkalla. Maatutkalla on mahdollista saada nopeasti ja kattavasti yleiskuva kiinteistön maaperäolosuhteista. Rakennusprojektin pohjatutkimuksiin ja suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta varsinaisen rakentamisen aikana vältytään ikäviltä ja kalliilta yllätyksiltä.

Maatutkamenetelmän etuja on, että tutkimuksia voidaan tehdä suhteellisen ahtaissa tiloissa, ilman rakenteiden tai istutusten vaurioittamista ja ilman melu- tai pölyhaittoja. Suotuisissa olosuhteissa tutkimuksia voidaan tehdä jopa kellaritiloissa.

Tyypillisessä taloyhtiöprojektissa selvitetään kalliopinnan syvyyttä esimerkiksi salaojaremontin suunnittelua tai syväjätesäiliöiden sijoittamista varten. Maatutkaluotaukset riittävät usein tapauksissa sellaisenaan suunnittelutiedon pohjaksi. Mikäli lisätutkimukset, kuten porakonekairaukset tai koekuopat katsotaan myöhemmin tarpeelliseksi, voidaan niiden määrä minimoida ja sijainti määrittää tarkasti kriittisimmille kohdille.

Maatutkaluotauksen tuloksen luotettavuus perustuu aina ammattitaitoiseen ja kokeneeseen tutkauksen suorittajaan sekä asianmukaiseen kalustoon. Suomen Maatutkapalvelulla on vankka kokemus kiinteistöjen piha-alueiden maatutkaluotauksista ja asiakkainamme ovat monet alan merkittävät suunnittelutoimistot, urakoitsijat ja isännöitsijät. Arvioimme aina maatutkaluotauksen soveltuvuuden ja paikalliset olosuhteet ennen tarjouksen antamista.

Maastotutkimusten jälkeen tutkausdata käsitellään ja analysoidaan toimistolla. Asiakkaalle luovutetaan kirjallinen raportti ja paikalliseen koordinaatistoon sidotut tulkintatulokset.

Lue lisää kotisivuiltamme www.maatutkalla.fi ja ota yhteyttä![/vc_column_text][mpc_carousel_slider preset=”preset_0″ images=”59444,59445,59446,59447″ height=”500″ gap=”20″ font_preset=”mpc_preset_1″ font_color=”#888888″ font_size=”20″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center” second_font_color=”#555555″ background_color=”rgba(255,255,255,0.7)” counter_padding_css=”padding:15px;” image_size=”large” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ mpc_navigation__preset=”mpc_preset_43″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti