Suihkun viemäri hyppää seinälle

Kuva: Geberit Oy

Suihkun viemäriä ei ole enää pakko sijoittaa lattiaan. Ehjän yhtenäisen laattapinnan saa toteutettua koko kylpyhuoneeseen, myös suihkun kohdalle. Tämä onnistuu Geberit-seinäkaivon avulla. Näkyviin voi halutessaan jättää vain kapean raon seinän ja lattian rajaan. Seinäkaivon kannen voi kaakeloida niin, että se sulautuu kylpyhuoneen laattoihin.

Seinäkaivo sopii sekä uudis- että remonttikohteisiin. Se toimitetaan asennusvalmiina elementtinä, jonka voi remontissa yhdistää jo olemassa olevaan viemäröintiin. Seinäkaivon puhdistus on tehty helpoksi, sillä kannen takana on irrotettava ja pestävä hiussihti.

– Suihkukaivoihin on kehitetty monia uudenlaisia huomaamattomia malleja. Geberit-seinäkaivo sen sijaan siirtää suihkun viemärin kokonaan pois lattiasta. Se toimitetaan asennusvalmiina elementtinä, jota voi käyttää sekä asennusseinissä että massiivirakenteissa. Näkyviin jää vain kapea rako lattianrajaan ja pieni kansi, jonka senkin voi kaakeloida näkymättömiin, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Irrotettava hiussihti nappaa roskat

Geberit-seinäkaivon puhdistus on tehty vaivattomaksi. Kannen takana on sisäänrakennettu hiussihti, joka voidaan irrottaa pesua varten. Siivouksen helpottamiseksi seinäkaivon eteen voi lisäksi asentaa huomaamattoman, liuskamaisen keräinprofiilin, joka ohjaa veden kaivoon.

– Muotoilussa on tähdätty käytön mutkattomuuteen. Seinäkaivoa ei voi vahingossa tukkia jalalla kuten lattiakaivoa. Tasainen lattia, jonka pintaa lattiakaivo ei riko, on visuaalisesti kiinnostava yksityiskohta kylpyhuoneessa. Geberit-seinäkaivon toimivuus on palkittu arvostetulla iF product design award- ja Red Dot Award -muotoilupalkinnoilla, Laakso mainitsee.

Seinäkaivon voi asentaa myös remontissa

Seinäkaivo sopii uusien asuntojen lisäksi myös useimpiin remonttikohteisiin, sillä sen voi yhdistää jo olemassa olevaan viemäröintiin.

– Seinäkaivo helpottaa lattian valua. Kun suihkukaivo ei sijaitse lattiassa, myös kaatojen valaminen on yksinkertaisempaa. Lattiarakenteen paksuus voi vaihdella 90–200 millimetrin välillä, Laakso huomauttaa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti