SKH-Isännöinti Oy – Suomen laadukkainta isännöintiä – kokemuksella, ryhmätyöllä ja digillä

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry nimesi SKH:n vuoden 2018 ISA-yritykseksi. SKH-Isännöinti Oy sai korkeimman pistemäärän auditoinnissa. Auditoinnin suoritti riippumaton arvioitsija DNV GL. ISA-auktorisointijärjestelmää ylläpitää Isännöinnin Auktorisointi ISA ry. Auktorisointi myönnetään vain laatukriteerit täyttäville isännöintiyrityksille.

SKH Isännöinti on alan suurin perheyritys pääkaupunkiseudulla, intohimoinen isännöintialan kehittäjä ja edelläkävijä. Yli 35-vuoden kokemuksella tiedämme, mitä sitoutuminen, välittäminen ja yhteen hiileen puhaltaminen tarkoittavat. Tunnemme kasvavan pääkaupunkiseudun kiinteistöt ja toimintakulttuurin ja olemme erikoistuneet tuottamaan monipuolisia, tehokkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita erilaisille taloyhtiöille, joille isännöinnin kankeat standardit eivät enää riitä.

Sitoudumme kehittämään taloyhtiösi toimintaa ja johtamista niin, että omistaminen on osakkaille palkitsevaa ja asuminen talossa on ilo. Vastaamme asiakkaidemme yksilöllisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin kehittämällä toimintaamme alan etujoukoissa, hyödyntämällä digitalisaation mahdollisuuksia ja kuuntelemalla asiakkaittemme toiveita ja tarpeita. Tuotamme asiakkaille tarpeita vastaavaa isännöintiä kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ammattitaitoisesti.

SKH Mallin kulmakivet

  • Tavoitat meidät nopeasti ja palvelemme ripeästi! Ryhmätyö isännöitsijän rinnalla mahdollistaa asian ripeän maaliin saattamisen. 85 % hankinnoista tehdään tehtävän antoa seuraavan arkipäivän aikana. Jokaiselle asiakkaalle nimetään isännöitsijän lisäksi myös mm. oma tekninen isännöitsijä.
  • Taloyhtiösi on turvallisissa käsissä! 35 vuotta alalla toiminut noin 60 henkilöä työllistävä perheyritys, jossa omistajat ovat olleet kehittämässä alaa ja tuottamassa myös alan kirjallisuutta (Hyvä hallintotapa taloyhtiössä ISBN: 978-951-685-214-3, sekä Taloyhtiö korjausrakennuttajana ISBN: 978-951-685-326-3) SKH:n edistyksellinen ja täysin läpinäkyvä toiminnanohjaus- ja talousjärjestelmä varmistaa asioiden etenemisen
  • Avoimuuden vuoksi tunnet taloyhtiösi tapahtumat ja talouden! – Hallituksen ja osakkaiden viikoittaiset tapahtuma- ja talouskoosteet. – Hallitus näkee myös taloyhtiön talouden reaaliaikaisesti. – Kun huoneistossa jotain tapahtuu, osakkaalle viestitään joka ilta päivän tapahtumista
  • Asiakaspalvelumme osakkaille ja asukkaille on tavoitettavissa arkisin klo 18 asti ja he ratkovat 75% osakkaiden ongelmista ensimmäisen yhteydenoton perusteella.

SKH Isännöinnin esittelyvideo

Tervetuloa katsomaan esitys SKH Isännöinnin tarinasta ja SKH:n tarjoamista palveluista.

SKH asiakastyytyväisyys

Seuraamme säännöllisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä palveluihimme ja toteutamme vuosittain laajan asiakastyytyväisyyskyselyn. Viime vuoden tulokset ovat osoittaneet, että palvelumme koetaan ammattitaitoiseksi ja yhteistyö kanssamme koetaan sujuvaksi. Tiedotuksen määrä ja viestinnän avoimuus ylsivät kyselyissämme myös parhaiden osa-alueidemme joukkoon.

Olemme kehitysaskeleissamme kulkeneet ja tulemme jatkossakin kulkemaan kuunnellen asiakkaidemme tarpeita. Lue lisää asiakastyytyväisyydestä täältä: https://www.skh.fi/sujuvaa-yhteistyota-skh-isannoinnin-kanssa.

Palvelumme

SKH tarjoaa kaksi eri isännöntipalveluvaihtoehtoa

  • SKH Isännöintipalvelu
  • SKH Smart Isännöintipalvelu

Täyden palvelun, perinteinen SKH Isännöintipalvelu kattaa kaiken

Taloyhtiösi asioita hoitaa nimetty, osaava ja aktiivinen isännöitsijä, jolta hallituksenne saa henkilökohtaista ja ripeää palvelua kaikissa tilanteissa. Lisäksi taloyhtiöstäsi huolehtii ammattitaitoisten osaajien tiimi, johon kuuluu mm. tekninen isännöitsijä, korjaushankkeiden projektinjohtaja, juristi, hallinnon koordinaattori, vuokra- ja vastikevalvoja, kirjanpitäjä sekä monia muita tärkeitä osaavia ammattilaisia erilaisissa työnkuvissa. Tiimin avulla varmistetaan, että isännöinti ja taloyhtiön hoito pyörivät aina keskeytyksettä. Asiantuntijaryhmä valmistelee taloyhtiölle päätöksiä vaativat asiat sekä toteuttaa taloyhtiön yhtiökokouksen ja hallituksen tekemät päätökset.

Lue lisää SKH isännöintipalvelusta täältä: https://www.skh.fi/isannointipalvelu

SKH Smart Isännöintipalvelu – joustava ja edullinen vaihtoehto

SKH Smart Isännöintipalveluun kuuluvat kaikki täyden isännöinnin palvelut, ja ne suoritetaan laadukkaasti, lainmukaisesti ja vastuullisesti. Halpaan hintaan päästään hyödyntämällä digitalisaation mahdollisuuksia ja uusia toimintatapoja mm. kokouksissa, ajoittamalla toiminta oikein sekä käyttämällä koko SKH:n organisaatiota operatiiviseen toimintaan. Smart ei siis ole karsittua isännöintiä, vaan uusi tapa käyttää kaikkia isännöintipalveluita.

Lue lisää SKH Smart Isännöintipalvelusta täältä: https://www.skh.fi/smart

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti