Saumalaakso laajentaa julkisivu-remontteihin Markus Koistisen johdolla

Saumalaakso sai kesällä 2020 vahvistusta julkisivusaneerauspuolelle, kun Markus Koistinen aloitti projektipäällikkönä. Markuksella on vankka kokemus mm. julkisivu- ja parvekesaneerauksista. Hänen tehtävänään onkin laajentaa Saumalaakson palvelutarjontaa julkisivujen remontoinnin puolella.

Raksalta ravintolan ovelle ja takaisin

Ensimmäisen kerran rakennusalan hommiin Markus päätyi 15-vuotiaana vuonna 1992. Hän puuhasteli isänsä firmassa kaikenlaista. Kun isä lähti vuotta myöhemmin Venäjälle töihin, seurasi Markus hänen perässään kesätöihin. Vuonna 1999 raksahaalarit vaihtuivat ravintolan ovimiehen asuun. Koko ikänsä ahkerasti töitä paiskineella Markuksella oli 2000-luvun alussa monta rautaa tulessa ja parhaimmillaan kolme firmaa pyöritettävänä. Hän toi maahan urheiluvaatteita sekä omisti rakennusliikkeen ja ravintoloiden järjestyksenvalvontaa hoitavan yrityksen. Vuonna 2014 hän päätti yhdistää rakennusalan ja myymisen osaamisensa ja aloitti myyntiedustajana. ”Myin lopulta itseni asiakkaalle eli KL Sealingille työnjohtotehtäviin. Siellä vierähti 5 vuotta ja sen jälkeen tulin Kai Lahtisen vanavedessä Saumalaakson palvelukseen”, Markus muistelee.

Julkisivuremontit saumauksen rinnalle

Markuksen vastuualueena Saumalaaksolla on julkisivujen korjaukset. ”Kun tulin taloon, julkisivujen korjaus kuului osastoon ”ynnä muut”. Tahtotila on, että pystyn omalla tietotaidollani ja ammattitaidollani tekemään siitä merkittävän osan Saumalaakson liiketoimintaa”, Markus avaa omaa rooliaan. Taitoa ja kokemusta häneltä totisesti löytyy. Markus on raksauransa aikana rapannut mm. viiden kerrostalon julkisivut ja pinnoittanut parhaimmillaan 358 parvekkeen lattiat yhden kesän aikana. Nyt on kuitenkin aika siirtyä työnjohdon puolelle. ”Olen enemmän tekijä kuin konttorilla istuja, mutta nyt on hyvä aika jakaa omaa tietotaitoani eteenpäin”, Markus kertoo.

Markuksen johdolla Saumalaakso pystyy tarjoamaan laajempia julkisivuremontteja. ”Alamme tehdä mm. parvekkeiden ylitasoittamisia, lattioiden pinnoittamisia, parvekekattojen pinnoituksia ja seinärappausten korjaamista. Aiemminhan olemme keskittyneet vain saumoihin”, Markus kertoo. ”Näkemykseni on, että tehdään pohjat hyvin ja lähdetään rakentamaan siitä. Toivottavasti jossain vaiheessa olisi mahdollisuus ja resurssit esimerkiksi kokonaisen kerrostalon julkisivun remontointiin”, Markus avaa tulevaisuudenvisioitaan.

Talven aikana on tehty paljon tarjouksia, joiden Markus toivoo konkretisoituvan tilauksiksi. Julkisivujen korjausurakoissa esimerkiksi parvekkeiden osuus on paljon suurempi kuin saumauksen osuus, joten ne tulevat olemaan erinomainen lisä Saumalaakson liikevaihtoon. Markus uskoo, että Saumalaaksosta löytyy kykyä ja tahtoa kehittää palveluja ja tarjota isompia kokonaisuuksia. Talossa on monenlaista osaamista saumaustaidon lisäksi, joten mahdollisuuksia laajentamiseen on runsaasti. ”Pystymme tarjoamaan myös sisätilojen korjausrakentamista etenkin talvella, kun saumausurakat ovat tauolla. Mieluusti otetaan tarjouksia vastaan”, Markus vinkkaa.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

KÄVIJÄTUTKIMUS

Kerro mielipiteesi Kiinteistölehden verkkosivusta, vastaa ja voita 100€!
Klikkaa tästä
close-link