Safetum Oy osaksi kiinteistöalan luotettavien kumppaneiden verkostoa

REM eli Real Estate Members on kiinteistöalalla toimivien huippuosaajien muodostama verkosto, joka tekee kiinteistöalaa ja asiakkaita hyödyntävää yhteistyötä ja kehittää kumppanuusajattelua. Yhteistyöverkoston jäsenet edustavat kiinteistöalalla oman sektorinsa kärkeä.

“Olemme erittäin iloisia, että kuulumme kiinteistöalan huippuosaajien joukkoon ja saamme olla edistämässä kiinteistöalan toimintaa. Arvojemme mukaisesti tavoitteenamme on löytää asiakkaidemme tarpeet, tuoda lisäarvoa palvelukonseptimme avulla ja välittää sekä pitää huolta asiakkaistamme. Tämän voi kiteyttää yhteen lauseeseen. Asiakas on työnantajamme, ei Safetum”, kertoo Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.

Safetumin Pelastusvalvoja-palvelua käyttää jo yli 6 000 taloyhtiötä ja yrityskiinteistöä, joissa asuu ja työskentelee yhteensä yli puoli miljoonaa suomalaista.

“Asiantuntijamme ovat tehneet vuoden 2016 aikana kiinteistöihin yli 3000 pelastustarkastusta ja tarkastuksilla on tehty yli 30 000 turvallisuushavaintoa. Havainnot ovat johtaneet tuhansiin korjaussuosituksiin eli turvallisuutta edistäviin käytännön toimenpiteisiin”, kertoo Jurvelin.

Tyypillisimmät ongelmat liittyvät puutteellisiin palokatkoihin, hätäuloskäytävillä oleviin tavaroihin, pelastussuunnitelmien tiedottamiseen sekä savunpoistoluukkujen huoltojen laiminlyönteihin.

Pelastusvalvoja–palvelu tuo kiinteistön pelastusturvallisuuden mitattavaan muotoon. Asiakkaamme seuraavat pelastusturvallisuuden tilaa reaaliaikaisen turvallisuusindeksin avulla.

“Uskomme, että kiinteistöjen pelastusturvallisuus ei kehity ainoastaan pelastussuunnitelmadokumenttaja laatimalla tai päivittämällä, vaan käytännön turvallisuustoimenpiteiden avulla”, päättää Tuomas Jurvelin.

Safetum on kiinteistöjen pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, joka teki valvomissaan kiinteistöissä noin 30 000 turvallisuushavaintoa vuoden 2015 aikana. Safetum toimii koko maassa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 20 pelastusturvallisuuden ammattilaista. Safetumin tärkein tuote on Oma Pelastusvalvoja -palvelu, jonka käyttäjät ovat asunto-osakeyhtiöitä ja yritysten toimitilakiinteistöjä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti