Ryhmä Hau sisäilmaongelmien kimppuun

Espanjan vesikoira on yksi K9-sisäilmatutkimusryhmään kuuluvista koiraroduista. Espanjanvesikoira on yksi K9-ryhmään kuuluvista koiraroduista. Kuva: Bigstock

Senaattikiinteistöt päätti asettaa nollatoleranssin sisäilmaongelmille ja ryhtyi taisteluun monin eri keinoin. Yksi näistä on vuoden alusta toimintansa aloittanut K9-ryhmä, kertoo Talouselämä.

Senaatti-kiinteistöt on päättänyt investoida 250 miljoonaa euroa sisäilman parantamiseen tähtääviin korjaustoimiin seuraavan neljän vuoden aikana. Osana ennakoivia toimia on uusi “Ryhmä Hau”, eli 12 koirasta ja viidestä Senaatin sisäilma-asiantuntijasta koostuva ryhmä.

Ryhmä vahvistaa Senaatin tekemää sisäilmaongelmia ennaltaehkäisevää työtä, jolloin potentiaaliset ongelmat pyritään korjaamaan ennen kuin pahempia vaurioita ehtii syntyä. Koirat merkkaavat mahdolliset mikrobiongelmat ja ilmavuotopaikat erittäin herkästi, jolloin lisätutkimukset on helppo kohdentaa oikeaan paikkaan.

Artikkelissa muistutetaan, että koiratutkimus ei ole koskaan ainoa tutkimusmenetelmä, vaan sen rinnalla käytetään mm. kattavaa mittauslaitteistoa.

Lue koko juttu Talouselämän sivuilta.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti