REIM Oulu Oy ostaa oululaisen Isännöintipalvelu Hanhisalon

Saija Hellgrenin mukaan osto sopii REIMin strategiaan. Kuva: Pekka Rousi

REIM Oulu Oy osti oululaisen Isännöintipalvelu Hanhisalon isännöintiliiketoiminnan. Kauppa astui voimaan eilen, 2.9.2019.

Isännöintipalvelu Hanhisalolla on henkilökuntaa 6 ihmistä ja liikevaihto 2018 oli noin 450 000 euroa. Isännöinti Hanhisalo on aputoiminimi, jonka omistaa Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus Oy -konserniin kuuluva Pohjois-Suomen Isännöintipalvelu Oy.

REIM Oulu Oy on osa valtakunnallista REIM Group Oy -konsernia. REIM Oulun liikevaihto vuonna 2018 oli noin 725 000 euroa, ja yhtiöllä on seitsemän työntekijää. Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa Kari Sutelainen.

REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren iloitsee siitä, että konsernin toiminta laajenee myös Pohjois-Suomessa.

– Yrityskauppa liittyy REIM Groupin strategiaan, jonka mukaan kasvua haetaan muun muassa yritysostoilla. Tänä vuonna REIM Group Oy osti Lohjalta Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu Oy:n.

Saija Hellgrenin haastattelu isännöintialan yritysten laajenemisstrategioista on luettavissa pian ilmestyvästä Suomen Kiinteistölehden syyskuun numerosta.

REIM Group on yksityisesti omistettu yritys, jonka päätoimipaikka on Lappeenrannassa. REIM Group tarjoaa isännöintipalvelujen lisäksi tilitoimisto- ja kiinteistönvälityspalveluja kolmellatoista paikkakunnalla.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää