REIM Group osti Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelun

Kuva: REIM Group

REIM Group Oy Ltd on ostanut Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu Oy:n. Lohjalla toimiva yritys liittyi REIM Groupiin huhtikuun alussa.

Kaupan myötä REIM Group laajenee toimimaan 13:lla paikkakunnalla.

REIM Group on valtakunnallinen isännöintiä, tilitoimistopalveluja ja kiinteistönvälitystä tarjoava yritys. Se on perustettu vuonna 1988. Yhtiön päätoimiala on isännöinti, jota REIM Isännöinti harjoittaa itsenäisten yhtiöiden kautta 12:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. REIM Talouden tilitoimistoja on Lappeenrannassa ja Kouvolassa. REIM Välitys palvelee Lappeenrannan ja Imatran seudulla, pääasiassa liikekiinteistöjen välityksessä. REIM Groupin päätoimipaikka on Lappeenrannassa. Työntekijöitä on noin 170.

Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu Oy on perustettu vuonna 1994. Sen palveluihin kuuluvat hallinnollinen ja tekninen isännöinti, kirjanpito, vuokranvalvonta ja kulutusseuranta. Yhtiön kautta on tarjolla myös vuokra-asuntoja Lohjalla, Tammisaaressa ja Karjaalla. Yrityksessä on 16 työntekijää.

– Yrityskauppa toteuttaa REIM Groupin strategiaa, jonka mukaan tavoitteena on hallittu kasvu muun muassa yrityskaupoilla. Lisäksi kauppa vahvistaa REIMin valtakunnallista asemaa tuomalla mukaan uusia paikkakuntia läntisellä Uudellamaalla, sanoo REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren.

Hellgrenin mukaan Länsi-Uudenmaan Isännöintipalvelu täydentää hienosti REIM Isännöintiä ja kaupan myötä tulee yritykseen lisää isännöinnin ammattilaisia.

Länsi-Uudenmaan isännöintipalvelun toimitusjohtajan Tapio Sovijärven mukaan yrityskauppa antaa mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti