Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksen puheenjohtaja vaihtui

Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Veijo Hyvärinen menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen 30.5.2018. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Seppo Karvinen, yhdistyksen hallituksen jäsen.

– Yhdistys pyrkii koulutusten avulla nostamaan hallitusten jäsenten tieto-taitotasoa ja hälventämään pelkoja hallitusvastuun raskaudesta. Asunto-osakeyhtiöiden hallituksiin tulisikin saada taloyhtiöiden parhaat voimat. Hallitukset ovat myös oiva paikka oppia, miten osakeyhtiöt toimivat. Tietoiskut isännöitsijöille ajankohtaisista kiinteistöalan asioista ovat myös tärkeä osa toimintaa, sanoo vasta valittu puheenjohtaja Seppo Karvinen.

Lakiasioiden osaaja kiinteistöyhdistyksen puheenjohtajaksi on kelpo valinta, sillä neuvonta taloyhtiöille on tärkeä jäsenpalvelun muoto.

– Ei kiinteistöyhdistyksen päätehtävä, koulutus, tiedotus ja neuvonta, ole vuosien aikana miksikään muuttunut, se on edelleen jäsenistömme tieto-taitotason kartutus. Sen lisäksi edunvalvontaa pitää terävöittää, Karvinen toteaa. Hän kantaa huolta kiinteistöjen kunnallisen maksurasituksen jyrkästä noususta.

– Kiinteistöjä ei pidä laittaa kunnan kohoavien kulujen maksumiehiksi nostamalla kiinteistöveroja. Pakollisia kulujamme, vettä ja kaukolämpöä, emme kunnan monopoleina voi kilpailuttaa. Niiden hinnat nousevat kunnan tuloutustavoitteiden mukaan. Sähkön voimme kilpailuttaa, mutta vain pieneltä osalta.

– Mitä suurempi on jäsenmäärämme, sen enemmän vakuuttavuutta vaateillemme saamme. Siksi panostamme voimakkaasti jäsenhankintaan.
Peruskorjausten tärkeyttä Karvinen korostaa. Oikea-aikaiset korjauspäätökset maksavat itsensä takaisin, mutu-tuntumalla niitä ei pidä koskaan tehdä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti


Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää