Pohjois-Karjalan Kiinteistöyhdistys pian 100 vuotta

Kuva: Grigur/Wikimedia Commons
Uudet tietosuojatuotteet

Yhdistyksen puheenjohtaja Kaisa Salminen on juhlavuoden tiimoilta perehtynyt vanhoihin pöytäkirjoihin ja ihaillen ihmetellyt, miten sydämen palolla talonomistajat ennen ovat omaisuuttaan hoitaneet.

– Aina hämmästyttää, miksi nykyihmisiä ei kiinnosta arvokkaan kansallisomaisuuden ja omien kotiensa hoidosta huolehtiminen. Asiat jätetään liikaa isännöitsijälle. Asenteella ”kuuluu isännöitsijän tehtäviin” putsataan oma vastuu pois. Mikä on se taho, joka kiinnostuisi taloyhtiön hoidosta, erityisesti silloin, jos talossa asuu enimmäkseen vuokralaisia. Hallitusammattilaisetko?

1930-luvulla tavoitteeksi asetettiin, että kukin johtokunnan jäsen hankkii kolme uutta jäsentä yhdistykseen. Liittyjä sai lahjan, Suomen Kiinteistölehden edeltäjän Asuntokiinteistö-lehden yhdistyksen kustannuksella.

Teatteriin juhlavuoden kunniaksi!

Jäsentalojen edustajille avec on 29.6. Utran Uittotuvalla Joensuussa juhlatilaisuus, johon kuuluu Nummiduunareiden kutsuvierasnäytäntö. Paikkoja on varattu 500 henkilölle.

– Tärkeä työ taloyhtiön hyväksi ansaitsee kiitoksen. On oikeus nauttia omien kätten työstä Joensuun tunnetuimmassa kesäteatterissa joen rannalla kauniissa ympäristössä. Nummiduunarit-näytelmän on kirjoittanut Markku Pölönen, jonka kynästä on totuttu saamaan laadukasta ja rentouttavaa katsottavaa, yhdistyksen puheenjohtaja Kaisa Salminen toteaa.

Lisää tietoa kiinteistöyhdistyksestä. Ilmoittautumiset anne.verger@kiinteistoliitto.fi tai 010 667 6670. Ilmoitathan 15.6. mennessä, jos ilmoittauduit, mutta et pääsekään tulemaan!

Pohjois-Karjalan Kiinteistöyhdistyksen nettisivuilla on juhlavuoden kirjoitussarja Puheenjohtajan päällimmäiset.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti