Pohjatöiden harjoittelijasta rautaiseksi asfalttialan yrittäjäksi

MKS Asfaltin on perustanut järvenpääläinen yrittäjä Mika Niemi. Hän on kartuttanut kokemusta asfalttialalta jo vuodesta 1970 lähtien. Ammattitaitoaan hän on hyödyntänyt mm. kouluttamalla asfalttityöntekijöitä, suunnittelemalla sekä toteuttamalla kokonaisurakoita, jotka ovat sisältäneet niin pohjatyöt, kaadot kuin myös hallinnollisen puolen johtamisen.

Asfaltointi veti puoleensa jo teini-ikäisenä

Mika Niemen asfalttiura lähti nousuun vuonna 1970, kun hän istahti ensimmäisen kerran isänsä siirtoauton kyytiin katselemaan työn touhuja ja nuuhkimaan asfaltin ja piin tuoksuja. Hän aloittikin 15 -kesäisenä kesätyönsä tekemällä asfaltin pohjia yhdessä isänsä kanssa. Asfaltoinnin ammattitutkintoon valmistuttuaan Mika aloitti vakituisena työntekijänä asfaltointiyrityksessä, vuoteen 2017 asti.

Mika Niemi perusti MKS Asfaltin elokuussa 2017, yritys tunnettiin ensiksi nimellä MIKAKS. Yrittäjyyteen innosti yli 30 vuoden kokemus asfalttialalta ja työskentely alan yrityksessä. Kollegat kutsuvatkin häntä asfalttialan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Mikalla oli yritystä perustettaessa tavoitteena tuottaa asiakkaille laadukkaita ja monipuolisia asfaltointipalveluja kokeneiden ammattilaisten johdolla. MKS Asfaltin palvelut koostuvatkin laajalti asfaltointikohteiden suunnittelusta asfaltoinnin kokonaisurakointiin ja pienenpiin pohjatöihin.

Nykypäivänä alalla asiakasuskollisuutta vahvistaa kustannustehokas, luotettava ja ketterä asfaltointi. Mika pitääkin erittäin tärkeänä asiakkaan ja urakoitsijan välistä luottamussuhteen rakentamista.

– Pyrimme panostamaan tekemisessämme aina huolelliseen työnjälkeen ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Pohjatöiden suunnittelu ja toteutus on tärkeintä, erityisesti asfaltoitavan alueen pohjan kaadot. Tärkeää on myös valita oikeanlainen asfalttilaatu ja paksuus kohteen mukaan, kertoo yrittäjä Mika Niemi.

Asiakaskuntana taloyhtiöt ja isännöintitoimistot

– Asiakaskuntamme koostuu niin taloyhtiöistä, isännöintitoimistoista kuin yksityisistä omistajista. Tarjoamme heille keskeisimmät asfaltointiin liittyvät palvelut, ja hyödynnämme toimeksiannoissa laajaa asfalttialan ammattilaisten verkostoa laadun maksimoimiseksi, kertoo Mika yrityksensä toiminnasta.

Mika kertoo oman yrityksen perustamisen olleen mielessä jo monta vuotta, haaveena uudet tuulet ja itsensä ylittäminen. Alkuvuodesta 2019 Mika päätti panostaa yrityksen uudistamiseen ja sen visuaalisen ilmeen päivittämiseen, ja vaihtoi yrityksen nimen MKS Asfaltiksi, minkä myötä hän halusi myös korostaa yrityksen toimintatapaa kaikessa viestinnässä.

– Olen pohtinut mikä tekee juuri minun yrityksestäni erottautuvan ja omannäköisen: kaikkeen yrityksen toimintaan yhdistyy laatu ja iloisuus. Toimintamme mottona onkin: asfalttia laadun ja ilon kautta. Tästä suunta on vain ylöspäin, kohti suuria unelmia ja niiden täyttymyksiä, kertoo yrittäjä innoissaan.

Yritysinfo:

MKS Asfaltti on vuonna 2017 perustettu asfalttiurakointiin keskittynyt yritys. Yritys tekee joustavasti urakoita ympäri pääkaupunkiseutua ja pääkaupunkiseudun ympäryskunnissa. Yrittäjällä on yli 30 vuoden vankka kokemus asfalttialalta. MKS Asfaltti tuottaa tehokkaasti asfalttia laadun ja ilon kautta.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti