Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun kunniamaininta Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:n kunniamainintaa ja tähän liittyvää palkintoa olivat vastaanottamassa Petri Setälä, Ilkka Saarinen ja Kristina Saarinen.

Kilpailu perustuu ”ilmiantoihin” eli käytännössä Pirkanmaalaisten yritysten henkilöstön ilmoituksiin. Näitä ilmiantoja tehtiin 114 yrityksestä, joista kilpailun raati valitsi 8 finalistia.

Kilpailun projektipäällikkö Ville Korpiluoto kertoi julkistustilaisuudessa, että vaikein kynnys on päästä finaaliin ja kaikki finaaliin päässeet yritykset ovatkin käytännössä erinomaisia työnantajia ja työyhteisöjä. Raati on arvioinut yrityksiä monilla eri kriteereillä, mm. tehnyt henkilöstökyselyn finalistiyrityksiin ja haastatellut yritysten johdon.

Kilpailun voittajan ja kunniamainintojen saajat julkaistiin 4.12.2018. Isännöinti Ilkka Saarinen Oy sai kilpailussa kunniamaininnan ja tähän liittyvää palkintoa olivat vastaanottamassa Petri Setälä, Ilkka Saarinen ja Kristina Saarinen. Vuoden työnantajaksi valittiin Kotipuhtaaksi -niminen yritys.

Kunniamaininnan saajan valinnassa on painotettu työntekijöiden huomioimista, kehittämistä ja motivointia, merkityksellisyyden luomista, esimerkillisyyttä ja toimialan uudistamista. Lisäksi on huomioitu yrityksen tunnusluvut ja vaikutus alueen talouteen.

– Saamamme kunniamaininta kuuluu koko työyhteisölle, josta olen todella ylpeä. Se että olemme hyvä yritys ja työyhteisö ei ole yksittäinen kampanja, vaan lupaus hyvästä työpaikasta on lunastettava vuoden jokaisena päivänä – ja pitkällä tähtäimellä, toteaa kiinteistöneuvos Ilkka Saarinen.

Lisätietoja kilpailusta

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti