Päivitetty isännöintitehtäväluettelo avuksi isännöinnistä sopimiseen

Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen esittelee uudistetun isännöintitehtäväluettelon Taloyhtiö 2019 -tapahtumassa.

– Isännöintitehtäväluettelo on erinomainen työkalu, jonka avulla taloyhtiö pystyy selvästi sopimaan isännöitsijän kanssa tämän tehtävien hoitamisesta, kertoo Kristel Pynnönen.

On taloyhtiön edun mukaista, että asioiden hoitamisesta on sovittu selvästi. Esimerkiksi alkuvuodesta voimaan tullut laki huoneistotietojärjestelmästä sekä viime vuonna uudistunut tietosuoja-asetus ovat tuoneet muutoksia taloyhtiöiden arjen hoitamiseen, ja niiden huomioiminen on tärkeää myös isännöintisopimusta päivittäessä.

Luennolla käydään läpi esimerkiksi se, miten tehtävienjaosta voidaan sopia onnistuneesti ja miten viimeaikaiset lakiuudistukset pitää huomioida sopimuksia päivittäessä.

 

Uusi isännöintitehtäväluettelo

Taloyhtiö 2019 -tapahtuma, Messukeskuksen Siipi kokous- ja tapahtumamaailma 10.4.2019
Sali 103
Klo 15.50-16.10

Tutustu tapahtuman ohjelmaan tarkemmin.

Ilmoittaudu mukaan.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöintimeklari kilpailuttaa

8.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöinnin taloyhtiöllesi

Isännöintimeklari tarjoaa puolueettoman kilpailutuspalvelun, jossa vertaillaan isännöintitoimistoja hinnan, palvelun ja laadun perusteella. Näin taloyhtiö voi varmistaa luotettavan isännöitsijän löytymisen.

Isännöintimeklari

taloyhtiön vakuutukset

1.3.2023

Taloyhtiön vakuutukset kannattaa kilpailuttaa

Taloyhtiön kannattaa kilpailuttaa vakuutuksensa säännöllisesti. Tinkiminen ei vakuutusasioissa kannata. Erityisesti ison ja kalliin korjaushankkeen lähestyessä taloyhtiön hallituksen on huolehdittava, että kiinteistövakuutus on voimassa.

24.6.2022

Pienten yhtiöiden ongelmatilanteita

Pienessä taloyhtiössä riitaisuudet ovat yleisiä ja voivat pahimmillaan halvaannuttaa koko yhtiön toiminnan. Laskuja ei saada maksettua, remontit seisovat ja vastikerahat kuluvat käräjöintiin. Tällaisessa tilanteessa auttaa, kun asioista sovitaan ja hallinto toimii avoimesti.

31.3.2022

Hyvin hoidettu asunto ei takaa, että myös taloyhtiötä hoidetaan hyvin

Myynti-ilmoituksessa hehkutettu hyvä taloyhtiö ei aina vastaa todellisuutta. Ostajalta ja hyvin usein selvittämättä, millaisesta taloyhtiöstä hän on asuntoa lopulta ostamassa. Ei tiedetä korjausvelasta eikä naapureista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti