Oulussa rivitalolle aurinkoenergiaa, Turussa mietitään muurin purkua

Suomen Kiinteistölehden kesäkuun numero on ilmestynyt.

Taloyhtiön oma energiantuotanto esimerkiksi aurinkopaneeleiden avulla yleistyy hitaasti mutta varmasti. Verotuskäytäntöjä vain tulisi vielä virtaviivaistaa, jotta omatoimisuus olisi helpompaa.

Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden kesäkuun numeron. Siinä on artikkeli oululaisesta rivitaloyhtiöstä, joka asennutti aurinkopaneelit piharakennuksen katolle. Nyt ne tuottavat sähköä vuodessa yhden asunnon kulutuksen verran. Energia-asioihin liittyy myös artikkeli sähköautojen oikeaoppisesta lataamisesta.

Turussa teki rakentaja uusille taloyhtiöille hienon muurin. Ikävä kyllä se tuli kaupungin maalle, katualueelle. Nyt kiistellään, kuka maksaa virheen korjaamisen. Umpisolmuun menneestä tilanteesta kertoo Jukka Sirenin artikkeli.

Hormit ovat talon näkymätön rakenneosa, jota ei usein tulla ajatelleeksi ennen kuin ne alkavat oireilla. Pekka Karppisen artikkelissa asiantuntijat kertovat, miten hormien ikää pidennetään.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Kesäkuun näköislehden voit lukea jo nyt.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti