Neronleimaus kävi vuokralaiselle kalliiksi

Kuva: Bigstock

Vuokralaisen saama idea asentaa suihku kylpyhuoneen seinään, jossa oli tulpattu vesiputki, aiheutti seitsemään asuntoon vesivahinkoja. Humalassa ollut nainen kaivoi esille jakoavaimen, väänsi tulpan auki ja sai aikaiseksi kunnon tulvan vesiputouksineen.

Hädissään nainen yritti tukkia vuotoa pyyhkeillä, mutta siitä ei ollut apua ja lopulta hän alkoi lappaa vettä miesystävänsä kanssa kerrostalon porraskäytävään. Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi noin 30-vuotiaan naisen törkeästä vahingonteosta neljäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Hän joutuu maksamaan asunnon omistajalle ja taloyhtiölle noin 25 000 euron korvaukset.

Naisen mukaan vettä tuli varttitunnin verran ja lattialla sitä oli muutaman sentin kerros. Vettä valui koko ajan myös rappukäytävään, jonne syntyi vesiputous. Vettä valui nelikerroksiseen heinolalaiseen taloon arviolta jopa 2 000 litraa.

Huoltomies oli paikalla noin 20 minuutissa vesivahingon alkamisesta ja katkaisi vedentulon. Palokunta tuli imemään vesiä. Vahinkojen suuruus jäi noin 25 000 euroon. Summasta taloyhtiön vahingot olivat 20 500 euroa ja vuokra-asunnon omistajan asuntoa koskevat vahingot noin 4 500 euroa. Nainen tuomittiin syyttäjän vaatimusten mukaisesti.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti