Naapurustoon tutustutaan neljällä jalalla

Kuva: Pixabay

Tunnistatko ensinuuhkaisulla koiraystävällisen kodin? Haluatko auttaa muitakin karvakuonoja löytämään asuinalueensa parhaat puolet? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa pyytää omistajaasi lähettämään puolestasi hakemus Naapurikoiraoppaaksi. Haku on juuri alkanut!

Vuoden 2016 alusta asti toimineet Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita ympäri Suomen. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Naapuriopas-rinki on kasvanut viidessä vuodessa yli 30 hengen vahvuiseksi.  Naapurioppaiden puoleen kääntyneet ihmiset ovat olleet kiinnostuneita myös naapurustosta yleisesti: miten taloyhtiö toimii ja millaista väkeä talossa asuu, ja miten julkinen liikenne ja lähiseudun palvelut toimivat.

Nyt joukon jatkeeksi etsitään siis koiraa. Korona-aika on saanut ihmiset ottamaan paljon lemmikkejä, etenkin koiria. Neuvoille on siis varmasti kysyntää.

Naapurikoiraoppaana pääset arvioimaan asuinalueita ja YIT Koteja koiran silmin. Mistä löytyvät seudun parhaat lenkki- ja leikkipaikat? Entä millaisia retki- tai harrastusmahdollisuuksia lähiseudut tarjoavat?

Naapurikoiraoppaaksi voi hakea 23.5.2021 asti jakamalla sosiaalisessa mediassa kuvan tai videon, jossa koirasi näyttää meille, miten esittelisi kanssakoirilleen parhaat puolet reviiristään ja palvelusväestään (hashtagilla #naapurikoiraoppaat). Voit myös jättää hakemuksen YIT:n verkkosivuilla, mistä löydät myös lisätietoja hausta.

Yksi onnekas koira saa pestin, mutta jokainen hakemuksensa laittanut on mukana koko vuoden herkkujen arvonnassa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti