Marraskuun Kiinteistölehti opastaa valmistautumaan talveen

Marraskuun Kiinteistölehti on ilmestynyt.

Tulossa on kylmää, pimeää ja lopulta luntakin. Kiinteistön viides ja tärkein julkisivu saa valkoisen peitteen. Mitä silloin tehdään, siitä kertoo Kiinteistölehti.

Suomen Kiinteistölehden marraskuun numero ilmestyi, ja toivottavasti posti kantaa sen pian kotiin. Laaja asiantuntija-artikkeli kertoo katon hyvästä ja turvallisesta talvikunnossapidosta. Talven tuloon liittyvät myös taloyhtiön vastuita tontillaan ja katuosuudellaan kertaava Infografiikka ja kaksi artikkelia lintujen ruokinnasta. Mihin lintulauta kannattaa laittaa ja tarvitaanko siihen lupia?

Taloyhtiön ensi vuoden talousarvion laadintaohje Kiinteistöliiton jäsentaloille on julkaistu. Kiinteistöliiton pääekonomisti Jukka Kero antaa siitä kunnon maistiaiset marraskuun Kiinteistölehdessä.

Talon yhteistilojen turvallisuus on kaikkien yhteinen asia, muistuttavat Suomen Pelastusalan keskusjärjestön asiantuntijat. He opastavat toisessa artikkelissa myös lieden turvalliseen käyttöön joulukokkausten lähestyessä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Marraskuun näköislehden voit lukea sitä ennen osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti