Maanantaina ilmestyvä uudistunut Kiinteistölehti kertoo esteettömyydestä ja kuvaa kopterilla

Suomen Kiinteistölehti – taloyhtiöiden oma lehti – on uudistanut niin ulkoasuaan kuin sisältöään. Vuoden ensimmäisessä numerossaan se pureutuu mm. esteettömyyden haasteisiin ja pienen kopterin avulla selvittää, mitä näkyy, kun kuvataan taloyhtiön lämpövuotoja.

Vuoteen 2030 mennessä tarvitaan noin miljoona esteetöntä asuntoa. Niitä toteutetaan myös taloyhtiöiden remonteissa, panostamalla muun muassa kulkuväylien esteettömyyteen sekä hissien modernisointiin ja jälkiasennukseen.

Kiinteistölehden tammikuun numerossa kerrotaankin monen artikkelin kokonaisuudessa esteettömyydestä ja hyvistä hisseistä sen osatekijänä.

Lauri Lehtisen artikkeli kertoo havainnollisesti nelikopterin eli kauko-ohjattavan pienen helikopterin työpäivästä rakennuksen lämpövuotojen kartoittajana.

Urakkasopimusta on joskus tarpeen muuttaa kesken hankkeen. Juha Ryynänen kertoo, miten se tehdään hallitusti ja molempia osapuolia kuunnellen.

Taloyhtiön mahdollisuudet päättää tupakointikiellosta helpottuivat vuodenvaihteessa. Kiinteistöliiton päälakimies Jenni Hupli antaa ohjeita asiaan liittyvästä päätöksenteosta. Toinen tuore lakimuutos on tilintarkastuksen uudistus. Siitä kertoo Suomen Tilintarkastajat ry:n Risto Ruuska.

Omaa kotia myymään ei kannata valtuuttaa ketä tahansa. Kiinteistönvälittäjän valinnasta on ilmestynyt Mika Saavalaisen uutuuskirja, jonka pohjalta asiasta kertoo Annika Jaatisen artikkeli.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta, joka pian putoaa postiluukustasi. Se on ensimmäinen uuteen ulkoasuun sovitettu painetun Kiinteistölehden numero.

Muutoksia on tehty myös artikkeleiden ja muun sisällön esillepanoon. Uudistustyö jatkuu, ja tavoitteena on entistäkin lukijaystävällisempi Kiinteistölehti. Hyviä lukuhetkiä!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti