Maahantuoja jatkaa Bauer-vedenkäsittelylaitteiden myyntiä

Kuva: Bigstock

Bauer-vedenkäsittelylaitteiden myyntiä Suomessa jatkaa 4.1.2021 lähtien  maahantuontiyhtiö Bauer Solutions Oy. Bauer-vedenkäsittelylaite on ennalta ehkäisevä kunnossapitoratkaisu, jonka tarkoitus on parantaa energiatehokkuutta ja pienentää hiilijalanjälkeä. Laitteita on myyty Suomessa 21 vuodessa jo tuhansiin kiinteistöihin.

Tutkimusten mukaan magneettinen vedenkäsittelylaite vähentää kalkkikerrostumien muodostumista kupari- ja polyeteeniputkien seinämiin. Laitteen ansiosta putken seinämien korroosiotuotteet vapautuvat veteen, jolloin aiemmin syntyneet rauta- ja kuparikerrostumat poistuvat. Vedenkäsittelylaitteilla on lisätty kiinteistöjen putkistojen ja vesikalusteiden käyttöikää ja pienennetty ylläpito- ja korjauskustannuksia muun muassa vuotovahinkojen vähentyessä.

Vuonna 2007 perustettu Bauer Solutions Oy laajentaa myyntiorganisaatiotaan vuoden 2021 aikana. Yhtiön toimipiste sijaitsee Helsingissä, Herttoniemessä. Vedenkäsittelylaitteiden tuotekehitys ja tuotanto sijaitsee Forchheimissa, Saksassa. www.bauer-wt-systems.de

Bauer Solutionsin suomenkieliset verkkosivut julkaistaan tammikuun aikana.

 

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti