Lokakuun Kiinteistölehti kannustaa huolehtimaan talotekniikasta

Suomen Kiinteistölehti 8/2019

Syksy tuli jo ja ainakin vielä sitä seuraa talvi. Talotekniikan toimintavarmuutta arvostetaan nyt taloyhtiössä, ja yhtä varmasti huomataan pian sen puutteet. Kiinteistölehti kertoo aiheesta monen artikkelin voimin.

Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden lokakuun numeron. Tuhdin talotekniikkapaketin lisäksi siinä pohditaan muun muassa hissin jälkiasentamista ja siihen saatavia avustuksia. remonttilainaa pienten taloyhtiöiden sen sijaan on joskus vaikea saada, ja tästä kertoo Jaana Larssonin artikkeli.

Huonon sisäilman aiheuttamat oireet ovat monimutkaisia tutkittavia, kertovat asiantuntijat Reijo Holopaisen artikkelissa. Lokakuun numeron Kasvo taas on Suomen Vuokranantajien uusi toiminnanjohtaja Sanna Hughes. Hän kertoo, miten pienvuokranantajat voivat tehdä toiminnastaan helpompaa ja turvallisempaa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Lokakuun näköislehden voit lukea jo nyt. Siihen pääset osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti