Näköislehti

Näin otat käyttöön

Näköislehden saat käyttöösi rekisteröitymällä Kiinteistömedian verkkokauppaan ja syöttämällä Kiinteistöliiton jäsennumeron tietoihisi. Jäsennumeron löydät esimerkiksi Suomen Kiinteistölehden osoitekentästä J-kirjaimen jälkeen (3XXXXX). Jäsennumeron syöttämisen jälkeen aktivoi näköislehti käyttöösi kohdassa Jäsenetutuotteet. Tämän jälkeen kirjaudu sisään tunnuksillasi kiinteistolehti.fi-sivuilla, jolloin lukuoikeutesi on voimassa ja voit lukea uusimmat lehtemme lehtiarkistossa.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt aiemmin Kiinteistömedian verkkokaupassa ja sinulla on tunnukset sinne, kirjaudu niillä sisään kiinteistolehti.fi-sivuilla. Tämän jälkeen voit tarvittaessa käydä lisäämässä omiin tietoihisi tiedoissasi Kiinteistöliiton jäsennumeron, mikäli se tiedoistasi puuttuu ja ottaa tämän jälkeen näköislehti käyttöösi.

Näköislehden pääset lukemaan myös Kiinteistöliiton jäsensivujen kautta kirjautumalla sisään sivulla kiinteistoliitto.fi.

Lehtiarkiston lehdet maksutta käytössäsi

Lehtiarkistosta löydät Kiinteistölehden aiemmat numerot vuodesta 2015 alkaen. Voit lukea numerokohtaisesti joko painetun lehden näköisversion (Lue) tai ladata tiedoston omalle koneellesi (PDF).

Aiemmin julkaistut Kiinteistölehdet avautuvat vapaasti luettaviksi. Kiinteistöliiton jäsenenä (pl. Suomen Vuokranantajien jäsenet) pääset lukemaan myös 4 uusinta lehteä.

Kattava haku lehtiarkistossa

Haun avulla voit hakea kaikista lehtiarkiston lehdistä etsimääsi artikkelia. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi putkiremontti, klikkaa Etsi ja hakutoiminto hakee arkistosta kaikki artikkelit ja ilmoitukset, missä on mainittu sana putkiremontti.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti